• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çörek otu tok karnına ne kadar alıcz ve kaç gün alamlıyız..fazlasıda zararlı olamsın mideye filn..

ben uyku düzenim için ilaç kullamaya başladım ve ilacın yan etkisi iştah açması :))
ve ben 20 ocaktan bu yana 6 kg aldım.46 kg dım1 ay evvel,kotlarım bosboldu,şimdi ise tam ,neredeyse dar hatta:)) ilac ismi vermek yasak olduğu için yazamıyorum ..özelden yazabilirim sorun değilse...(ilk 2 gün uyuklatıyor ama sonrasında normale dönüyor düzen.uyku düzenini de sağlıyor tabii...

canım ben mesaj atamıyorum bana da yazabilirmisin ilacın ismini?

ben uyku düzenim için ilaç kullamaya başladım ve ilacın yan etkisi iştah açması :))
ve ben 20 ocaktan bu yana 6 kg aldım.46 kg dım1 ay evvel,kotlarım bosboldu,şimdi ise tam ,neredeyse dar hatta:)) ilac ismi vermek yasak olduğu için yazamıyorum ..özelden yazabilirim sorun değilse...(ilk 2 gün uyuklatıyor ama sonrasında normale dönüyor düzen.uyku düzenini de sağlıyor tabii...

bana yazabilirmisiniz ilacın ismini ben yazamıyorumda size özelden lütfen:26:

Şu şurup olmadan birşey halledemeyeceğim galiba.
Bayadır kullanmıyordum en son 39'a kadar (yazıyla otuzdokuz) düşünce mecbur içmeye başladım.Gerçi günde üç kez kullanmıyorum sadece sabahları.Şimdi 41.3 kilom.
Of ki ne of.:2:

nil banada yazarmısın yaa..aklıma bi tane geliyoda o mu acaba..7 harfli..son 3 harfi ingilizce 10'un yazılısı mı :)
ha baide sende ne gibi değişiklikler oldu yazarmısın yaa.hani bacaklar göbek kalca veya yuz kollar falan yani bi gaza getirsen bizi :)

nil banada yazarmısın yaa..aklıma bi tane geliyoda o mu acaba..7 harfli..son 3 harfi ingilizce 10'un yazılısı mı :)
ha baide sende ne gibi değişiklikler oldu yazarmısın yaa.hani bacaklar göbek kalca veya yuz kollar falan yani bi gaza getirsen bizi :)

bence hıc gerek yok kılo ıcın yapma boyle besın takvıyelerı var hem cocuklar hemde buyukler ıcın onlarda kılo yapıyor

soyledıgın ılacı bılıyorum prktn .sana tavsıye ettıgım sey besın takvıyesı bende kullanıcam sımdı arastırdım.Ensure Plus bir insanın günlük olarak alması gereken protein, yağ, karbonhidrat, vitamin, mineral ve diğer besleyici öğelerden oluşan bir karışımdır ve kilo yapıcı özelliktedir. Ensure Plus’ın uyku ya da halsizlik gibi bilinen bir yan etkisi yoktur. Eğer bileşiminde bulunan maddelerden bir ya da birkaçına alerjiniz yoksa, kilo alma ve iştah açılması amacıyla Ensure Plus'ı güvenle kullanabilirsiniz. bırde gunde 6 kere aralarda cevız tuketılmesı gerekıyormus

merhaba arkadaşlar

benimde sorunum kilo alamamak. 50 kilo zor bela oldum. boyuma gore kılom cok az.boyum1,73. rica etsem banada özelden msj atabılırmısın ılaç ismini.

nil cim lütfen banada yaz msj olarak ben yazamıyorum sana lütfeeeen yardım edin ya ben ne yapsam olmuyo iştahım yok ya 0 da afffffff zahmet olmassa nil yaaa 2 ayım kaldı 45 im 50 olmalıyım en az :(((((((((( :43:

ya napcaz biz bu kurulukla başım belada ya bigün bende zayıflamak için diyet yapıcammı o günleri görcemmi :43::43::43::43::ssz::14::14::14::14::14::14::59::59::59::59::84::84::84: eşimin yanında istediğim gibi giyinemiyorum kızlar ya bacaklarımı kollarımı devamlı kapatmaya çalışıyorum yazın bile uzun kıyafetlerleyim evde geçenlerde tepki gösterdi off yaza kadar kilo almalıyım bişey demiyo kiloma ama çok zayıfım tipsiz duryo bacaklarım (çok şükür bacaklarımız kollarımız sağlam) ben utanıyorum eşimden :17::17::17: çok zayıfım kilo gel gel gel bizede gel

canlarım benim önce kilo almayı bi mecburiyetlikmiş gibi buna şartlandırmayın kendinizi ben öyle yaptım.. diyet yapmadan aldım çok şükür. daha önce bile diyetisyen kontolünde 6 ayda 4 kilo almıştım baktım oluru yok bende ne yapim de kilo alayım die düşündüm durdum. spiraktin die bi ilaç aldım sabah ve akşam yemeklerden sonra yedim bide seven seans pulse die bi balık yağını kullanmaya başladım..öğünlerimi düzenli yedim ve git gide iştahım açıldı benki bi tabak makarna bitiremezken artık 2 tabak alır oldum..ve özellikle yatmadan önce mutlaka ama mutlaka tok karnına bebe bisküvisi ve süt karışımını hazırladım içine bal da kattım muzda hatta kimi zaman çikolata bile kattım ve sonuç mükemmel 44 kilodan 47.5 çıktım yaşasın :16:

canlarım benim önce kilo almayı bi mecburiyetlikmiş gibi buna şartlandırmayın kendinizi ben öyle yaptım.. diyet yapmadan aldım çok şükür. daha önce bile diyetisyen kontolünde 6 ayda 4 kilo almıştım baktım oluru yok bende ne yapim de kilo alayım die düşündüm durdum. spiraktin die bi ilaç aldım sabah ve akşam yemeklerden sonra yedim bide seven seans pulse die bi balık yağını kullanmaya başladım..öğünlerimi düzenli yedim ve git gide iştahım açıldı benki bi tabak makarna bitiremezken artık 2 tabak alır oldum..ve özellikle yatmadan önce mutlaka ama mutlaka tok karnına bebe bisküvisi ve süt karışımını hazırladım içine bal da kattım muzda hatta kimi zaman çikolata bile kattım ve sonuç mükemmel 44 kilodan 47.5 çıktım yaşasın :16:

o ilaç alerji için değil mi?antihistaminik bir ilaç diye biliyorum.sana doktormu verdi?

İşe yarıyor yani? Bide p... diye bir ilaç var o da antihistaminikmiş.Hangisi daha iyi acaba?Yarın alıcam ben de.
İkisi de aynı bence.Bir ara P... çıkmıyordu yerine S..n aldıydım o yüzden.
Bence haftasonuna doğru alın.Neme lazım uyku muyku yapar çalışıyorsanız vs.kötü etkileyebilir.

Back