Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İkisi de aynı bence.Bir ara P... çıkmıyordu yerine S..n aldıydım o yüzden.
Bence haftasonuna doğru alın.Neme lazım uyku muyku yapar çalışıyorsanız vs.kötü etkileyebilir.

Bu ilaçları kullanıyoruz ama yan etkileri zararları falan yoktur inşallah

Kilo almak için Ensure içen var mı? Ben ilk kez dün denedim ama yeterli miktarı içemedim, midemi bulandırdı. Aromasından olabilir mi diye düşünüyorum vanilyalısını içtim, ama başka bir çeşidi daha iyidir belki?

kızlar mrb bnde kilo alamayanlardanım boyum 1.70 50 kiloyum iştahımda hiç bi problem yok doktora gittm hormonlarda da bi sorun yok ama alamıorum bitkisel önerileriniz falan var mı

arkadaşlar özel mesahjla yazım ilacın ismini ben hala yarım olarak devam ediyorumyatmadan 1 saat evvel içiyorum.53.5 kg ım şuan arkadaşlar,ayrıca uyku problemimde çözüldü,düzene girdi saatlerim de...

arkadaşlar özel mesahjla yazım ilacın ismini ben hala yarım olarak devam ediyorumyatmadan 1 saat evvel içiyorum.53.5 kg ım şuan arkadaşlar,ayrıca uyku problemimde çözüldü,düzene girdi saatlerim de...

benim de kullandığım bi ilaç var ama merak ettim.bana özelden gönderirmisin ismini kullandığın ilacın?

msjını aldım cnm tskkr........bi sorum olacak sana ya nasıl bir uyku düzensizliğin vardı bnm de var da 2 den önce uyuyamıyorum sabah erken kalkamıyorum 12 ye kadar uyumassam uykumu alamamış hissediyorum erken kalkamayıncada 12 .1 gibi yemek yiyorum sonrası aksam yemeği al sana düzensiz beslenme ve zayıflık bu problemimide çözer bu ilaç umarım kahvaltımı düzenli yesem bide şu mamayıa başlasam kilo alırım gibi geliyo ya inşallah kuruduuuuuuuuuuum kuruduuuuuuum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benim de aynı idi gece hacı yatmaz gibiydim sabah ta kalkmak bilmezdim öğlenlere kadar ama şimdi düzen girdi uyku saatlerim ve 8 kg kadar aldım üstelik ama benim uykumu düzene sokan ve kilo aldıran ilaç oldu..

kızlar bi siteden buldum bunu suna dumankayanın formülü bende yapacam tüm yolları denicem yaza az kaldı ya isteddiğm gibi giyinmek istiyorum artık yeter...............

kilo almak İçin.........200 gr hurma, 200 gr kayısı, 200 gr incir, 150 gr öğütülmüş ceviziçi, 50 gr tuzsuz tereyağı, 20 gr keten tohumu
, 1 portakal kabuğu rendesi, 2adet kakule, 2 gr anason tozu, 50 gr öğütülmüş tuzsuz fıstık içi, 1 kilo balı alın.
Hurmaları akşamdan ıslatıp çekirdeklerini çıkarın. Kayısı, incir ve hurmaları blenderdan geçirin.
Bunu ve diğer malzemeleri bala karıştırın.
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyin.
ay inşallah

benim de aynı idi gece hacı yatmaz gibiydim sabah ta kalkmak bilmezdim öğlenlere kadar ama şimdi düzen girdi uyku saatlerim ve 8 kg kadar aldım üstelik ama benim uykumu düzene sokan ve kilo aldıran ilaç oldu..

saoll canım direkt olarak eczacıdan isteyebiliriz bu ilacı dimi

saoll canım direkt olarak eczacıdan isteyebiliriz bu ilacı dimi

evet direk alınabilir,reçeteye gerek yok ,yan etkisi zaten kilo alımı..2-3 gün sersemletiyor ,dikkat kaybı olabilyor vs araç vs kullanma dedi dr. şimdi rahatım.ilk günler direk 20 -30 dk içinde uyumak için deliriyorsun 1 aydan sonra 1,5 sonunda uykun geliyor ben şimdi akşam 10 ilacı içiyorum 11-11.30 gibi uykum geliyor..

yardımın için saol cnm

Daha 42 kiloya bile ulaşamadım.Bir gün iyiysem diğer gün kötü.
Çok sıkıldım ben...
Bir de şu iştahsız çocuklarından dert yanıp utanmadan tokat attıklarını buraya yazanlar var ya hepten çıldırıyorum.Yok işte iştah ben sanki çok memnunum durumumdan.

iştah açıcı şurup dene.benim baya iştahımı açtı.bide bebe bisküvisi. pes etme

iştah açıcı şurup dene.benim baya iştahımı açtı.bide bebe bisküvisi. pes etme
Denedim.Düzenli kullanıyorum zaten.Kahvaltımı gayet güzel yaptım.1'de dersim vardı.3.30'da bitti.4'te evdeydim.Annem börek yapmıştı üç parça ondan aldım.6'da anca bitirebildim üç parça şeyi.
8'di saat hala aç değildim mideme birşey girsin diye yine börek aldım iki parça 9'da hele şükür bitirebildim.Bugün niye böyle oldum anlamadım.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…