- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.581
İkisi de aynı bence.Bir ara P... çıkmıyordu yerine S..n aldıydım o yüzden.
Bence haftasonuna doğru alın.Neme lazım uyku muyku yapar çalışıyorsanız vs.kötü etkileyebilir.
arkadaşlar harf hatası olmaması acısından soruyorum
prktn mi dediğiniz sey yoksa siiprktn mi :)
Kilo almak için Ensure içen var mı? Ben ilk kez dün denedim ama yeterli miktarı içemedim, midemi bulandırdı. Aromasından olabilir mi diye düşünüyorum vanilyalısını içtim, ama başka bir çeşidi daha iyidir belki?
bugün başlamayı düşünüyorum bende
o ilaç alerji için değil mi?antihistaminik bir ilaç diye biliyorum.sana doktormu verdi?
arkadaşlar özel mesahjla yazım ilacın ismini ben hala yarım olarak devam ediyorumyatmadan 1 saat evvel içiyorum.53.5 kg ım şuan arkadaşlar,ayrıca uyku problemimde çözüldü,düzene girdi saatlerim de...
arkadaşlar özel mesahjla yazım ilacın ismini ben hala yarım olarak devam ediyorumyatmadan 1 saat evvel içiyorum.53.5 kg ım şuan arkadaşlar,ayrıca uyku problemimde çözüldü,düzene girdi saatlerim de...
msjını aldım cnm tskkr........bi sorum olacak sana ya nasıl bir uyku düzensizliğin vardı bnm de var da 2 den önce uyuyamıyorum sabah erken kalkamıyorum 12 ye kadar uyumassam uykumu alamamış hissediyorum erken kalkamayıncada 12 .1 gibi yemek yiyorum sonrası aksam yemeği al sana düzensiz beslenme ve zayıflık bu problemimide çözer bu ilaç umarım kahvaltımı düzenli yesem bide şu mamayıa başlasam kilo alırım gibi geliyo ya inşallah kuruduuuuuuuuuuum kuruduuuuuuum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim de aynı idi gece hacı yatmaz gibiydim sabah ta kalkmak bilmezdim öğlenlere kadar ama şimdi düzen girdi uyku saatlerim ve 8 kg kadar aldım üstelik ama benim uykumu düzene sokan ve kilo aldıran ilaç oldu..
saoll canım direkt olarak eczacıdan isteyebiliriz bu ilacı dimi
evet direk alınabilir,reçeteye gerek yok ,yan etkisi zaten kilo alımı..2-3 gün sersemletiyor ,dikkat kaybı olabilyor vs araç vs kullanma dedi dr. şimdi rahatım.ilk günler direk 20 -30 dk içinde uyumak için deliriyorsun 1 aydan sonra 1,5 sonunda uykun geliyor ben şimdi akşam 10 ilacı içiyorum 11-11.30 gibi uykum geliyor..
Daha 42 kiloya bile ulaşamadım.Bir gün iyiysem diğer gün kötü.
Çok sıkıldım ben...
Bir de şu iştahsız çocuklarından dert yanıp utanmadan tokat attıklarını buraya yazanlar var ya hepten çıldırıyorum.Yok işte iştah ben sanki çok memnunum durumumdan.
Denedim.Düzenli kullanıyorum zaten.Kahvaltımı gayet güzel yaptım.1'de dersim vardı.3.30'da bitti.4'te evdeydim.Annem börek yapmıştı üç parça ondan aldım.6'da anca bitirebildim üç parça şeyi.iştah açıcı şurup dene.benim baya iştahımı açtı.bide bebe bisküvisi. pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?