Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar selam. Ben de kilo almaya çalışanlardanım. Çalışırken daha düzenliydi öğünlerim, şimdi evdeyim ve iyice bozuldu düzenim. Bazen akşama kadar hiçbir şey yemediğim oluyor :26: Ne yapsam ne etsem ne yesem :) Yüzüm falan çok küçüldü, bileklerim incecik, daha 1-2 ay önce aldığım pantolonlarım düşüyor belimden

sanki beni anlatmışsın canım ben yarın dr gidicem değerlerimi ölçtürecm daha sonra burdaki arkadaşların önerdiklerine devam edicem 1 hafta falan uyguladım işe yaradı çevremdekiler öyle diyor enazından bence denemelisin

Geçmiş sayfalara bakamadım pek. Benim de değerlerime baktırmam lazım

kızlar üç şey sayıcam size
1) en iyi şey maden suyu !
o kadar iyi ki iştah açıyor ki, hem içindeki minerallerle canlanıyorsunuz, magnezyum ve diğer elementler de zaten sizi canlandırarak açlığı yaratıyo. yüzüze renk geliyo.
2)yemek yerken ve öncesinde su içmeyin pek fazla ben bunu daha sonra fark ettim. su, kola, fanta, ayran felan gibi şeylerii yemekle pek fazla içmeyin çünkü onlar midede çok fazla yer kaplıyor ve bir bardak kola içtikten sonra bi tabak yemeği bitiremez oluyorsunuz. tabiki tabakları bol bol dolduruyoruz ve bandırarak bol bol ekmekle yiyoruz.ben eskiden yemekten önce ve yemek sırasında su içerdim (çok susarım) bu alışkanlığımı bıraktığımdan beri daha çok yer oldum. ve birden kilo aldım (52 kilodan 60 kiloya çıktım) ama sakın yemekten sonra suyunuzu içmeyi unutmayın susuz kalmamaya dikkat edin!
3)kesinlikle kahvaltı yapmak zorundasınız yoksa vücudunuz depolardan enerji üretmek zorunda kalacak ve almaya çalıştığınız kilolar hoop yakılacak.. üstünüzde et bitsin istiyorsanız kahvaltı şart!

bu üç şeye dikkat ederseniz bir ayda gözle görülür tombişliğe erişeceğinze garanti ediyorum
(bu arada 60 kilo fazla mı demeyin aslında 70 olmam lazım boy 180 =( )

kendimi bildim bileli cok zayıftım , iğneler vitaminler şuruplar mamalar falan o kadar cok sey denedimki hepsi faydasız.Bende bir nevi sağlıkçıyım anlıyorumda bu konudan parazit ve hormon testi yaptırdım herseyde normal. Ama cidden günde bir öğün yiyordum bazende aklıma bile gelmiyordu açlık hissi yok gibi. Ama yinede hiçbi zaman bu durum benim psikolojimi kötü yönde etkilemedi cünkü ben kendimi seviyorum zayıfsam bile yinede yakışanı bulup giyordumki alllahtan yüzüm güzel bide ordan yırtıyordum .Şuan kilom normal nasılmı oldu sigarayı bıraktım yemekten önce asla su gibi şeylerle midemi doldurmadım yemek yedikten bir saat kadar cok haraket etmeyin erimesin yediklerinizki buda yağ olsun uyumadan önce bal ve sütü karıştırıp içiyorum . Annem hep sunu der kızım miden küçülmüş bu yüzden iki lokma yiyosun doyuyosun derdi vede haklıydı kendimi zorladım bir hafta midem bulanana kadar yedim şuan sanırım midem genişledi . Nişanlım bu durumdan cok memnun çünkü kilo alıyorum . Ama emin olun şu sür bebe bisküvisi ve bal karısımı yatmadan önce inanılmaz işe yarıyor bu arada unutmadan sofraya sizin iştahınızı acıcak şeyler olsun mesela acı iştah açar gibi ...Eski hemşirelerdenim ayrıca ve kilo hakkındada oldukca tecrübeliyim bu konuda her soruya cevap verebilirim msj atabilirsiniz size yardımcı olmak isterim ama herseyden önemlisi Kendinizle barışık olun.... Kendinizi sevin...:) Mutlu günler....

bende almak ıstıyorum yaa 163 boyum 45 kılo falanım ya kenıdımı bıldım bılleı ama olmuo yani alamıyorum ne yapsam olmuo cnm ya bebe bıskuwısını nasıl yapıp yıcez bılgılendırırmısın

Bende 46 kiloyum şuan hedeff 52 simdilik temmuzda düğünüm var o zamana kadar almak istiyorum ama ben hep göbekten alıyorum ya kollarım falan incecik hala

Ben bu mama olayını yaptım. Üşenmeden her gece hatta bazen öğlenleri bile artı oalrak yedim. bebeğim var ona yapmışken bende yedim. Evde zaten bebe bisküvisi ve süt hiç eksik olmuyor kızımdan dolayı ama olmadı olmadı. Geceleri yatmadan önce tıka basa yiyorum gece daha çok kilo alırım diye. Ama takılı kalmış gibi 47 kiloyu geçemiyorum. 52 olduğumu görsem gözüm kapalı gitmicem.

sen öyle diyince hevesim kaçtı benimde şimdi ya bende yapacaktım ya bende alamassam offf yaa birileri bize yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

etle ekmegi bir arda a tüketin ben çok zayıftım yıllar önce şimdide kilo vermeye çalısıyorum yaş 28 sonra kilo almaya başladım 18 yaşıma kadar çok zayıftım o beden 18 sonra kilo almaya ve iştahım çok açıldı middeyi buyuttum çimdide nasıl kurtulacagım diye düşünüyorum bol bol ekmek tüketin

cnm sen bu mamayı saat kaç gibi yiosun peki ?? bide her gün mü yapmak lazım diyelim o gün yemegi cok yedik nasıl yicez ?? mesela o gün hamburgerler iskenderler künefeler yedik

boyum 1.75 kilom 43. kendimi bildim bileli bu kiloyu geçmedim artık kilo almam lazm şöle 7-8 kilo çok zayıfımm. en çok yararı olan yöntem nedir? deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimm..

boyum 1.75 kilom 43. kendimi bildim bileli bu kiloyu geçmedim artık kilo almam lazm şöle 7-8 kilo çok zayıfımm. en çok yararı olan yöntem nedir? deneyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimm..

en güzel en yararlı yöntem, kahvaltıyı aksatmamak ve kuvvetli bir kahvaltı yapmak, öğün aralarında, otururken film izlerken kuruyemiş ve/veya meyve yemek. butun bunların yanısıra en hızlı şekilde kilo aldıran, tok karna bebe bisküvisiyle mama yapıp yemek ben 48 in üstüne hiç çıkmamış biri olarak, 3 buçuk ayda 46 dan 50 ye çıktım. gerçi bunların hiçbirini düzenli yapamadım ama yapmaya çalıştım

ben uyku düzenim için ilaç kullamaya başladım ve ilacın yan etkisi iştah açması :))
ve ben 20 ocaktan bu yana 6 kg aldım.46 kg dım1 ay evvel,kotlarım bosboldu,şimdi ise tam ,neredeyse dar hatta:)) ilac ismi vermek yasak olduğu için yazamıyorum ..özelden yazabilirim sorun değilse...(ilk 2 gün uyuklatıyor ama sonrasında normale dönüyor düzen.uyku düzenini de sağlıyor tabii...

canım gerçektn merak ettim ilacın smini yazarmısın bana özelden şimdiden teşekkür ederim mutlaka denicem ........

cnm ilacın ismini yazabilirmisin özelden şimdiden teşekkürler ...

msjını aldım çok teşekkürederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…