- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #3.521
kızlar hiçbirşey yiyemiyorum aslında hep karnım aç fakat ya canım çekse yağsız patates püresi veya mandalina yemek istiyorum.. deli olucam ya hep aç gezmekten bıktım hayatımda hiç 50 kilo olamadım buarada boyum da 1,68 bir sürü ilaç ve protein takviyesi aldım ama yok yokkkkkk!!!!!
Ayrıca bide kendime şöyle bi işkence bile yaptım 1 ay boyunca hergün yatmadan önce biraz tatlı ve sıcak suda birazda pekmezleri karıştırıp içtim en kötüsüde duttu
galiba çaresizmiyim ben neyim??
yani şu tokluk hissi varmış ya bole tıka basa artık nefes alamıyacak duruma gelirsin ya bende oyle hissetmek istiyorummmmm
walla benım annemde zayıfmış 35 ınden sora kılo almıs ama ben sımdı ıstıyorum 35 e daha cooooook war
bu mamayı deneyenlerin içinde bir sen kilo alamamışsın heralde arkadaşım...
merhaba arkadaşlar ben 35 yaşına kadar kilo almaya çalıştım ve kilom 42-44 arasıydı okadar çok şey denedim ki inanamazsınız balık yağları içtim birsürü vitamin hapları kullandım vs vs, en sonunda birbuçuk sene önce internetten bir besin takviyesi gördüm ve içeriğini okudum bitkiseldi, ve belki kilo alırım diye 2 kutu bitirdim ve yaklaşık 10 kilo aldım .ve bunu herkesle paylaşmak istiyorum , çünkü dertlinin halini ancak çeken bilir başkası değil
kızlar boşuna ilaçla vitaminle ugrasmayın faydası yok. Yemek yiyeceksiniz. Biliyorum çok zor tıka basa yemek ama baska care yoook. Hiçbir zaman çok yiyorum ama alamıyorum lafına inanmadım sizde inanmayın ve KENDİNİZİ KANDIRMAYIN. çok yiyerek alamayan birinin sorunu vardır onu da doktor hallder onun dısında tek çare yemek yemekkkk.... ben çok yiyerek anca bıkaç kılo aldım ama hala çook zayıfım dahada almam gerek bazen o kdr sıkılıyorum ki anlatamamm.... pes etmek istemiyorum ama sıkıldım.... Belki faydası olur diye paylaşmak istiyorum eger sizde benım gibi yemek yemeye üşeniyorsanız iştahsızsanız mesela sabah kahvaltı yapmak sitemıyorsanız ben şunu yapıyorum koca bir bardak ılık sütün içine yumurtayı kırıyorum biraz bal ve kako katıyorum ve bi nefeste mideye indiriyorum tadını almadan içiyorum hızlı hızlı amaç kahvaltıdaki kalori ihtiacını almak... bende işe yaradı küçük bi önerii... sizde deneyin. Umarım hepimiz isteidğimz kilolara ulaşırız.
ya arkadaşlar ben bu forumda yeniyim yardımcı olun lütfen nişanlıyken kilom yerindeydi yüzüm güzeldi evlendim yüzüm çöktü kuru bişey oldum şimdi bide kızımı emziriyommm
ölcem bi deri bi kemik geçen yaz görümcem bize geldi salonda eşimle oturyolardı eşime sen zevksizsin ne biçim kadınla evldenmişsin ben daha güzelim falan filan gibilerinden konuşyodu allah razı olsun eşim susturdu bnm karım benim için hepinizden güzel dedi hoşuma gitsede bu dediği yinede kırıldım görümceme bi konuda haklı ama çok çirkineştim ama bu kimseye beni eşime çirkn gösterme hakkı vermiyor ahhhh hırs yaptım bende gelecek yaza kadar eski güzel halime dönücem inşallah lafını yedircem ona herzaman bakımlı olcam bi de utanmaz biz daha 1 2 hafta evliyken kocama getirmiş bi kızın resmini gösteryodu kızı övüyodu çok güzel falan diye bana yardım edin 6 ayım var şimdi 160 boyum,44 kilom var e birde bebişimi emziriyorum 55 olmam lazım napmalıyım
Kısa sürede kilo vermenizin bir sebebi var mı? Anladığım kadarıyla doğumdan sonra da kilonuz gitmiş. Bir sağlık problemi olabilir mi diye baktırdınız mı? Sağlık sorunu yoksa azimle yiyerek kilo alabilirsiniz. Benim kilo almamda bu forumun çok yardımı oldu. Henüz istediğim kiloya ulaşamadım ama kilo almaya devam ediyorum. Mesela burada okuduğum süt bebe bisküvisi ve balla yapılan mama epey yardımcı oluyor. Tahin pekmez gibi enerjisi fazla şeyleri yiyebilirsiniz.
Başkalarının dediğine de aldırmamaya çalışın, hem bence görümceniz kıskançlıktan, çekememezlikten öyle konuşmuş. Neyse ki eşiniz sizin arkanızda hepen önemlisi bu bence. Ve tabii sizin kendinizi nasıl gördüğünüz. Allah bağışlasın yeni de bebeğiniz olmuş, hiç takmayın bunları kafanıza. Ama yemeye devam
Arkadaşlar ben de bu mamaya 29 ekimde 47'le başladım,şuan 51 kiloyum.hayatımda hiç 51 olmamıştım mucize gibi birşey gerçekten.Bu konuyu açan arkadaştan,Allah razı olsun,ne muradı warsa versin inşallah.Ben ek olarak öğle yemeğinden 1-2saat sonra pirinç unu yapıp yiyorum,hergün muz ve badem fındık yiyorum.Yemeği sevmeyen ben öğnleri bile zor yiyen,bazen atlayan ben şimdi durmadan bişeyler yiyesim geliyo midem açıldı heralda ki tok karnına bile bişeyler yiyebiliyorum.hedefim 56 olmak bu hedefime az kaldı inşallah.Darısı bütün kilo almak isteyen arkadaşların başına:)
tabiiki canım.sabah kahvaltımda 6 zaytin,peynir (göz kararı) yiyorum,hergün yumurtanın beyazını yiyorum sarısıyla birlikte arada bi yiyorum birazda reçelli ekmek ve çay.1-1.5 saat sonra.ekmeğme saralle sürüp yiyorum bir bardakda elma suyu içiyorum.az bi zaman sonra muz yiyorum.sonra birazdaha zaman geçtikten sonra badem,fındık ceviz yiyorum.varsa incir yiyorum bitane.sonra öğle yemeğmi yiyorum.varsa bi dilim börek yada akşamdan kalan yemekten tost yada işte ne varsa yiyorum.sonra 1-2 saat sonra pirinç unu yapıp yiyorum.akşm yemeğinde ne yemek varsa onu yiyorum.Yatarken de bir yemek tabağna 20-24 arası hero baby koyuyorum üstüne bir bardak yada bir bardaktan biraz az süt ısıtıp döküyorum.içine bir yemek kaşğ bal yada pekmez koyuyorum.başlarda zor olduğ için yemesi, tarçın koyuyodum şimdi alışkanlık oldu hep tarçınlı yapıyorum.yiyorum dişlerimi fırçalıyom yüzümü yıkıyom cupp yatağa:))canım ya bende 44 üm hedefim 55 yardım edermisin 1 günde nasıl beslendiğini yazabilirmisin lütfen çok ihtiyacım var ve o mama nasıl yapılıyo yardımların için tşkler
tabiiki canım.sabah kahvaltımda 6 zaytin,peynir (göz kararı) yiyorum,hergün yumurtanın beyazını yiyorum sarısıyla birlikte arada bi yiyorum birazda reçelli ekmek ve çay.1-1.5 saat sonra.ekmeğme saralle sürüp yiyorum bir bardakda elma suyu içiyorum.az bi zaman sonra muz yiyorum.sonra birazdaha zaman geçtikten sonra badem,fındık ceviz yiyorum.varsa incir yiyorum bitane.sonra öğle yemeğmi yiyorum.varsa bi dilim börek yada akşamdan kalan yemekten tost yada işte ne varsa yiyorum.sonra 1-2 saat sonra pirinç unu yapıp yiyorum.akşm yemeğinde ne yemek varsa onu yiyorum.Yatarken de bir yemek tabağna 20-24 arası hero baby koyuyorum üstüne bir bardak yada bir bardaktan biraz az süt ısıtıp döküyorum.içine bir yemek kaşğ bal yada pekmez koyuyorum.başlarda zor olduğ için yemesi, tarçın koyuyodum şimdi alışkanlık oldu hep tarçınlı yapıyorum.yiyorum dişlerimi fırçalıyom yüzümü yıkıyom cupp yatağa:))
benim günlük yediklerim bunlar arkadaşım bunu düzenli yap kilo alacağna adın gbi emin ol.burda esas olan mama.diğer yediklerim kilo almamı hızlandırıyor.yaani yemeyedebilirsin ama bence kesinlkle böyle yap.ozamn göreceksin nasıl kilo aldığı yüzümdende aldım ben kilo yuvarlaklaşmaya başladı, sanırım en çok kilo almak istediğimiz yerden biri yüzümüz:))
çok çok çok teşekkür ediyorum tatlım kesinlikle denicem hatta bu gece yapıcam bende özellikle yüzüm ve bacaklarımdan almak istiyorum 50 den 44 e düştüm yüzüm uzun bişey oldu burnum ortaya çıktı kocaman görünür oldu oysa eskiden bi bakan bi daha bakardı..... ama artık yeter 55 olcam inşallah uykumuda düzene sokarsam tmmdır 2 de yatıp 12 de kalkıyorum yaaa yarından itibaren 8.30 ayaktayım çok saol cnm :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?