Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar yarışma konusu açıldı.. katılımcı olan arkadaşlar ve katılmak isteyenler bilgilerinizi ordan yazarsanız daha rahat takip edebilirim.. yarışma ayın 30 unda yani bu cuma başlayacagı için o gune kadar bilgilerini vermeyenler malesef 2.etap ı beklemek zorunda kalacaklar tabi yeterli katılım oldugu takdirde.. kilolu gunler

2 günde nerdeyse 1 kutu saralleyi ekmekle yiyorum,sabah 3 puaça yiyorum,öğle yemeğinde bol kızartmalı yemek akşam normal yemek ve abur cubur yiyorum.Nerde hata yapıyorum bir türlü anlamıyorum.Bilgisi olan var mı;?????????????*

metabolizman hızlı çalışıyor olabilir.. doktora görunup değerlerini ölçtür kansızlık veya başka hormonal bir dengesizlik varmıymış.. varsa önce onu çözersin sonra yediklerin löp löp et olur :) sağlıksız beslenme ama kilo alcam diye.. her yemeginin yanında 2 kaşık ceviz ye ve yatmadan önce ballı süt iç, mama var ya ondan yap.. mama kesin kilo aldırıyor.. tabi böyle konuşuyorum da ben yapıyomuyum bunları yaparken işe yarıyordu .. kendimi gaza getirdim ben de başlıyım :90:

Merhabalar,

Arkadaşlar son zamanlarda bunalıma girdim nerdeyse. Aynada vücuduma bakmak istemiyorum. üst tarafımın kemikleri sayılıyor nerdeyse. Düğün olsa askılı dekolteli birşey giymek gelmiyor millet sanki kemiklerime bakıyor gibime geliyor. Nereye gitsem kilo alsana, ne kadar zayıflamışsın. Sanki ben bilerek zayıflıyormuşum gibi. Yemediğim içmediğim şey kalmadı. Vitamin hapları vs. 6 sene önce kilom iyiydi. 59 kiloydum hatta 5-6 kilo fazlam bile vardı. Şimdi 46 kiloyum. Üniversitede okurken 1 ayda 11 kilo verdim ve bir daha alamadım bir türlü. Hamile kaldığımda bile 9 aylık hamileyken herkes 4 aylık mı derdi Doğum yaptım 2 haftada yine eski kiloma düştüm. Şimdi halen emziriyorum ve emzirdikçe de daha da zayıflıyorum. Bebeğim de çok hareketli o nedenle devamlı hareket halindeyim. Bir de kilo verince yüzümden de veriyorum. İnsan kilo verdikçe güzelliği de gidiyor. Bugün yine bir tanıdık beni yolda görmüş anneme çok zayıflamış kendine baksın demiş. Ey millet benim elimde olsa sizin fazlalıkları da alacam ama olmuyor. İnan bunalıma girdim arkadaşlar. Doktora da gittim değerlerim normal çıktı. Acil kilo almam lazım. Bana yardımcı olun nolur

insan yemekten sıkılır mı demeyin ben sıkılıyorum..bu insanlar bu kadar kiloyu nasıl alıyor anlamıyorum..hiç durmaksızın yemek gerekiyor açıkcası..

Şimdi size kilo almanın en kolay ve en keyifli yolunu anlatacağım…Ben o kadar zayıfım ki hala uygulayamıyorum bu diyeti tembellikten bi de azck yeyince bu zayıf halimle göbek yapıyorum
Kilo almak isteyip de alamamanın ne kadar üzücü birşey olduğunu biliyorum..Hemcinslerimiz için çoğu zaman çekiniriz erkek ya da kız arkadaşlarım doğru değil mi..? artık bunlara son. Şimdi çok samimi bir şekilde söylüyorum!!! Lütfen yazdıklarımı uygulayın..Ama bir hafta uygulayın..Eğer kilo aldıysanız devam ettirin istediğiniz kiloya ulaşıncaya dek. Alamazsanız diye birşey söylemeyeceğim çünkü öyle bir ihtimal olmayacak..

1- Günde 1 kase yoğurtun içine sevdiğiniz herhangi bir reçelden 3 yemek kaşığı dolusu ekleyin ve bunu yeyin muhakkak (saati önemli değil)
2- Yatmadan önce 1 bardak sütün içine pekmez katın bunu için.
3- Yatmadan 1 saat önce de 1 kase pirinç unu yeyin(marketlerde bulabilirsiniz 1 kutusu 1.25 TL)
4-Birde bu 1 kase pirinç ununu yedikten sonra da yarım ekmeği zorlayın süt zamanı gelene kadar.
5- Ve son olarak sabah aç karnına yarım çay bardağı pekmez için burnunuzu tıkayın zorlayın.
>>>>>>SONUÇ: 1 hafta = 5 kilo;-)
Düzenli uygulamayan 1 gün bile aksatan arkadaşlara söylüyorum.Bunu düzensiz uygulacaksanız hiç ama hiç yazmayın bile bi kenara.1 gün bile ara vermek benim gibi sizi eski halinize döndürür azıck iyi olmuşken bile. Üniversite yıllarımda yaptım bunu ve işe yaradı.1 hafta sonra buraya yazın işe yaradı diye de diğer arkadaşlar için de bi umut olsun uygulasınlar.Kimseyi gereksiz yere ümitlendirmek istemem ama şiddetli tavsiye ediyorsam da doğruluğu bir kaç kişi üzeirnde denendiğindendir arkadaşlarım..Morali asla ama aslaa azaltmayın… Canınız sıkıldığı anda “BEN KİLO ALMA SÜRECİNDEYİM” diyerek biraz erteleyin bu can sıkıntınızı.Hatta bunu erteleyeceğiniz tarihi de yazın..Yeterki bu süreçte morali güzel tutun..

canım bende seninle aynı durumdaydım 49 kilodan 42 ye kadar düştümüstelik evliyim.evli olunca dahada gurur kırıcı oluyo bu kilo meselesi.hele o etraftakilerin bekarken; baban yemek vermiyomu sana deyip evlenincede kocan bişey yedirmiyomu demeleri ne kadar can sıkıcı bilirim.anacım kilo alırsın nazar değdirirler,zayıflarsın ay çökmüşün derler.milletin işi gücü yok!!!
bebe bisküvisi sayesinde eski kiloma cok yaklaştım 2 kilo daha alsam bana yetecek.inan bende alabileceğime ihtimal vermiyordum.ama su kadarını söyliyim havlulu taytlardan kurtuldumzaten yemek yeme konusunda eringecim.ama bu tarifle inan toparlandım.eski halime döndüm diyebilirim.denemenin bi zararı olmaz ama istikrarlı olmak lazım gercekten işe yarıyor.sonrasında konu sahibine duacı olacğından eminim.1 ayda 4 kilo test edildi onaylandı baslığındaki yorumlara bak lütfen
sevgilerle.

nasil verdin canim ya 1 ayda 11 kilo...

pirinç ununu nasıl yiyeceğiz :s anlamadım :44:
bişeyle karıştırmayacakmıyız öyle yenmezki :44:

süte pirinç ununu karıştır birazda şeker ekle öyle ye canım.bide p.... şurubu ihmal etme.çok arkadaşım denedi vesonuç mükemmel

p... sadece iştah açması için ama iştahında sorun yoksa bunada gerek yok tabiiki belli bi kiloya geldikten sonrada spor alınan kiloları sabitlemek için ağırlık yürüyüş vs...

herkese merhaba ben sağlık danışmanı merve celayir.kilo alamama problemi olan bayanlara yardımcı olabilirim sizin bir çok danışmanıma sağlıklı bir şekilde kilo aldırdım .konu hakkında görüşmek isteyenlere ve kilo sonucu almış kişilerin sonuc fotoğraflarını görmek isteyenler özel msj atabilirler veya direk mail atabilirler. merve_celayir@hotmail.com üzgünüm eğer mail yazmak yasak ise uyarın msjı silerim.

prakten zaaten kilo aldırmıyor iştah açıyor iştahı gayet yerinde olan kişinin zaaten şurubu içmesine gerek yok.belli bir kiloya geldikten sonra kiloları vermemek için de spor yapılmalı dambıllarla yapılan ağırlık çalışmaları yapabilirsiniz bu çalışmalar hem kolları güçlendiriyor hemde göğüsleride forma sokuyor.
hani kilo almak için çaba sarfedenler nerde vazmı geçtiniz yoksa kimseden ses seda yok....

merhaba arkadaşlar ben 35 yaşına kadar kilo almaya çalıştım ve kilom 42-44 arasıydı okadar çok şey denedim ki inanamazsınız balık yağları içtim birsürü vitamin hapları kullandım vs vs, en sonunda birbuçuk sene önce internetten bir besin takviyesi gördüm ve içeriğini okudum bitkiseldi, ve belki kilo alırım diye 2 kutu bitirdim ve yaklaşık 10 kilo aldım .ve bunu herkesle paylaşmak istiyorum , çünkü dertlinin halini ancak çeken bilir başkası değil

bu arada bu besin takviyesini çalıştığım yerdeki bir kimya mühendisine de okutmuştum ve bunu kullanabilirsin tamamen bitkisel diye de teyidini adım ,kilo alayım derken başka organlarıma zarar vermek istemiyordum , şimdi idaal kilomdayım , zaten bu karışım iştah açıyor müthiş şekilde,kiloyu aldıran da iştahtan dolayı çok yememiz. bunu çıkaranlara hergün dua ediyorum , ben 34 bedenden 38 bedene uşlaştım ve çokkkk mutluyum

eğer soru soramak isterseniz seve seve yanıtlarım , ben çok çektim başkasını çekmesini istemiyorum ,ha bu arada bir de göbeğim oluştu tembelliğimden :).herkesin dilediği kilolara kavuşmasını dilerim

kızlar hiçbirşey yiyemiyorum aslında hep karnım aç fakat ya canım çekse yağsız patates püresi veya mandalina yemek istiyorum.. deli olucam ya hep aç gezmekten bıktım hayatımda hiç 50 kilo olamadım buarada boyum da 1,68 bir sürü ilaç ve protein takviyesi aldım ama yok yokkkkkk!!!!!
Ayrıca bide kendime şöyle bi işkence bile yaptım 1 ay boyunca hergün yatmadan önce biraz tatlı ve sıcak suda birazda pekmezleri karıştırıp içtim en kötüsüde duttu
galiba çaresizmiyim ben neyim??
yani şu tokluk hissi varmış ya bole tıka basa artık nefes alamıyacak duruma gelirsin ya bende oyle hissetmek istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…