Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

aynı bennnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:

herhangı bişi deneyip kilo alan varmı...ben 53 kilo 1.65 boyundayım asırı zayıf degılım...ust tarafım ıyı ama bacaklar ve kalca zayıf ne yapsam acaba..benım gıbı olan varmıı

sen yazmadın ısmını ama ben bılıorum sanırım aslında soylemenın bı sakıncası yok cunku recetesız satılmıyo...remeronmuydu ısmıı...ben kullandım 6 kılo aldım gzldı yanı.snra bırakınca gıttı kılolar.ama arkadasımda kullandı onda kalıcı olsu.sanırım stres vs olmamalı.bende ondan bol bısey yok :)

romeronu sen kullanmış olabilirsin fakat tavsiye etmen normalmi..
ben burayı ilk keşfedenlerdenim ve 2008 de sırf bu yüzden buraya üye oldum 9 kilo aldım..
ama senin sölediğin o ilaç iyi bi antidepresan yan etkilerinden haberin varmı bilmiyorum..
reçetesiz zaten satılmıyo tabi ama başka arkadaşlara sölüyorum kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın bu ilaçları sizi en iyi ben anlarım bu kilo problemi benim hayatımı çok fazla etkiliyodu..
anlıyorum fakat tv de doğum kontrol hapı yüzünden bacağından olmuş ve yoğun bakıma yatırılan iki genç kızımız vardı..sırf herkezin kullandığı bi ilaç diye kullanmışlar..sonuç hüsran..
diikaatt edin ltfen

bence sen benım yazdıgımı yanlıs algılamıssın senın ıstersen yenıden oku..ben tavsıye etmedım yanı yazımda arkadaslar bı ılac kullandım super ya dıye bısey yoktu.bende bı ıse yaramadıgını soyledım...stresı belırttım yanı ne kullanırsan kullan stres olunca kılo alamazsın dedım..ayrıca recetesız kullanılmadıgınıda vurguladım...sen bence okumadan tartısma ortamı yaratma..hepımız bı care arıyoruz burda..ben tavsıye vermek ıcın degıl almak ıcın yazdım dıkkat edersen..

bence sen benım yazdıgımı yanlıs algılamıssın ıstersen yenıden oku..ben tavsıye etmedım yanı yazımda arkadaslar bı ılac kullandım super ya dıye bısey yoktu.bende bı ıse yaramadıgını soyledım...stresı belırttım yanı ne kullanırsan kullan stres olunca kılo alamazsın dedım..ayrıca recetesız kullanılmadıgınıda vurguladım...sen bence okumadan tartısma ortamı yaratma..hepımız bı care arıyoruz burda..ben tavsıye vermek ıcın degıl almak ıcın yazdım dıkkat edersen..tabıkı kımsenın zarar gormesını ıstemem.ılacla kılo almayada karsıyım ayrıca...

bu kadar celallenme hayatım...
neoluyosun bende asla kimsenin zarar görmemesini istediğim için yorum yaptım...
aslında sizi en iyi ben anlarım..kendi çabalarımla 9 kilo almış biri olarak bu topiği zamanında çok aşındırdım..bana kızmanı gerektircek bi yorum yaptığımı düşünmüyorum..
tartışma ortamı yaratmak sa asla okadar seviyesiz biri değilim..

ozaman tatlıya baglayalım nasıl kılo aldın pekı bı tavsıyen varmı :)

yani nasıl kendi çabalarımla derken kızıcaksın bana ama ben şurupla kilo aldım yanında b vitaminleri ve balık hapları bunları hiç aksaltmadan kullandım çok yemeğe çalıştım kustuğumu biliyorum hemde ama öle bi saplantı olmuştu ki bende aldım sonunda...sadece sabır ve azmetmek lazım yatarken yumurtalı pekmezli sütmü içmedim ara öğünlerimde kalorili yiyeceklermi yemedim neler neler...

hani senin kullandığın ilaç kadar ağar değildi ve ben o ilaçtan hep korkmuşumdur cnm..
sana doktorun tabi reçeteye yazdıysa benim diyebilceğim bişi olamaz zaten ama kulaktan duyma bilgilerle iş yapan çok insan var..bünyesi kaldırmayabilir o yüzden cnm..
ama benim kullandıklarımı doktorum da tavsiye etmişti bana ayrıca doktorun kendi çocuğunda kullandığınıda bilirim..sen kaç kilosun peki

ya cnm ben 53 kıloyum 1.65 boyum var aslında cok asırı degılım ama su bacak ve kalcalarım cok ınce.bide gun iciinde kosusturmacan ogun atlıyorum...ıstahım yememekten ıyıce gıttı..surup hap gıbı seyler bastan guzel kılo aldırıyo ama en korktugum sey bırakınca verıyosun.omur boyu ılac kullanamayızkı bılmıyorum ne yapıcam..

slm arkadaslarr
bende kılo alamayanlardanım denemedıgım sey kalmadı
2,5 ay once artık canıma tak dedı dıyetısyene gıttım
bana bı yemek prgramı cıkardı sevdıgım seyler uzerıne ama anlasamadıgımız bı konu var ben oncelıkle iştahsızım yıyebılsem zaten yıcem onun bana bır gun ıcın yazdıklarını ben 3 gunde ancak yerım
neyse bana ayrıca sıvı takvıye verdı (mama dıye gecıyo sanırım)
gunde 2 kutu ıctım 1 ay boyunca hıc bırakmadan devam ettım sonra baktım bırsey oldugu yok bıraktım
he 2 kılo aldım 2,5 ay ıcınde ama tekrar vermeye basladım sanırım
dahada gıtmedım dıyetısyene cunku benı ıkna edıcı gelmedı dogrusu
bu arada boyum 164 kılomda suan ıcın 46 normalde 43-44 arası ıdı
offf kılo kıloooo

mrb herkese bende herşeyi deneyip sonuç alamayanlardanım ve spor salonuna yazılacağım görüştüm ve ayda 3-4 kilo alırsın garanti dediler sizlere de öneriyorum çünkü durum genetik olunca çabalar sonuç vermiyor malesef.. ben ünv. öğrenciyim 3 hafta sonra sınavlar bitince başlayacağım umarım söyledikleri gibi olur gelişmeleri paylaşırım:79:

açıklama için teşekkürler. bu arada bende bir zamanlar herbalife üyesiydim. ürünleri uygun fiyata alma aksadıyla:) ama kilo almak isteyenede, vermek isteyenede aynı ürünler veriliyor. saçma geldi bana. zaten bir işede yaramıyor. eczaneden aldıgım bir çok pahalı üründe işe yaramıyor.

kızlaaaaarrrr !!

sırf bu konuya yorum atmak için üye oldum.ben 45 kiloydum boyumda olduğu için çok zayıf duruyordum ama bakın artık geçmiş zaman ekleri kullanıyorum bigün mevlütte kadının teki benımle tokalaşmadı amann kırılırsın şimdi dedi
bende netten araştırdım xxxx diye şurup çarptı gözüme midemde hassas olduğu için öyle kapsül falan içemem ama bir sürü polenli süt vs denedım hiç işe yaramamıştı boşa midem kalkıodu daha çok.

kuzenim eczacı ona sordum son zamanlarda doktorlar xxxx şurubu alerjı yerıne yan etkısının ön plana cıktıgını ve kılo aldırmak ıcın oldugunu soledı.hemen aldım yalan olmasın 3,90 tl falandı reçetesiz fiyatı sabah öğle aksam yemeklerden sonra bi çorba kaşıgı içtim ama aksatmayın mutlaka için şuan 57 kiloyum ve çoooooooookkkkk mutluyum artık pantolanlarımın altına esofman gıymek zorunda değilim kalçam var

Son düzenleyen: Moderatör:
bende başladım kilo alma çalışmalarıma vede azimliyim bu sefer. olucak en az 5 6 kilo almam lazım vede kilo almanın çok yemekten geçtiğinin farkına vararak yemek yemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…