Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hmm anladım cnm,bunun 3 çeşidi varmış çilek,vanilya,kakao..sen hangisini kullanıosun?hangisi daha güsel?bi zararı yoktur dimi bunun?

hmm anladım cnm,bunun 3 çeşidi varmış çilek,vanilya,kakao..sen hangisini kullanıosun?hangisi daha güsel?bi zararı yoktur dimi bunun?

canım ben kakaolu hariç diğerlerini kullandım ama sahteleri çok eczaneden al birde sütle içmezsen etiki cok az ben 4. kutu sonunda eylül ayından beri 5 kilo aldığımı farkettim şimdi 5. kutudayım ama günde 2 kere içiyorum üç öğün içsen daha cok alırsın 25 tl den fazla werme Ankaradaysan çankaya kaymakamlığı arşısında 3 tane eczane war güvenpark yüönündekinde 25 tl başka yerlerde 35 falan

güvenparkın neresindeydi çankaya kaymakamlığı yaa hatrlayamadım?kumrulardaki eczaneleri mi diyosun?fiyatıda varmış baya ama inş işe yarar,kızılaya gidince bakiim bi

güvenparkın neresindeydi çankaya kaymakamlığı yaa hatrlayamadım?kumrulardaki eczaneleri mi diyosun?fiyatıda varmış baya ama inş işe yarar,kızılaya gidince bakiim bi

canım ewet ya fiyatı çok 32 we 25 arasında değişiyo, ama denemeye değer. kızılay güvenparkta Çankaya Kaymakamlığını sor köşede aba piknik tarzında bir yer war hah hatırladım Hosta var hosta hizasında 5, 6 eczane son kutumu alıyorum die tel ini almaya gerek duymadım ama sıhhıyede metrosundan cıkarsan ordaki eczaneye sor hitit eczanesi nerde die. biraz yukarda geyik warya hani geyik heykelinin sağ tarafında hitit eczanesi war. orda 32 tl belki 26 yaparlar ama kızılayda tarif ettiğim eczaye gidersen 25 e alırsın direk canım 5 kilo isitosan ılık sütle sabah öğle akşam en az 4 kutu kullan birazda yemeği fazla ye meyce cok ye bal da ye ben aldım 5 kilo çok şükür toparlandım göğüslerim büyüsün die bi 5 kilo daha almak istiom sanırım bi 4 kutu dha bigaıner alcam.. senin boy kilo oranı ne canım 15 den fazla ise zayıfsın demek. benim orantım 20 isi suan 14 çok şükür garantilemek için farkı 10 a indircem bi ara doktora iştah şurubu yazdırdım oda aldırıo

benim boy 1.60 kilo 48 49 falan değişio..51-52 olamk istiyorm,şu bayramı geçiriyim de bi tatlı,et falan alırım belki..sorada bi eczanelere sorarım belki burdada o fiyata bulurm kızılaya gitmeye gerek kalmaz.pra..n kullanmıştm iştah açsın die bi ara herkese etki eden ilaç bana tık yok yani bide buna bakyım bayramdan sonra

botunla kilon çok orantılıki canım senin... bende sandım arada 15 fark var.. senin ideal kilon 50 ne 50nin üzerine çık ne altına cok in.. bende üzüldüm senin adına çok zayıfsın sandım olması gerekensin.. benim arada şu an 4 kilo fark war benim almam gerek canım ya sende göğüs problemi war mı ? kilo almayı sırf göğüslere etki etsin die istiyorum bu sitede gpüs bölümlerinde cok güzel kürler war .. amacım göğüsleri büyütmek aslında

:84::84::84::84::84::84::84::84:

evet çok zayıf sayılmam Allahtan,ama bi kaç kilo daha almak istiyorm bacaklarım kalçam dolsun biras,benim bacaklarım ve kollarım ince,göğüste işte 75takıorm ama büyüsün die bi düşüncem yok,o bölgeye takmıom yani kafayı:26:zaten orantılı alıorm alınca belki göğüslere de gider biras ama benim asıl almak istediğim yer bacak,kol,birasda kalça
3-4kilo almam lazım işte fazla diil,ama bian önce almak istiyorm yaa o yüzden senin sölediğin ilaç dikkatimi çekti,karbonhidrat takviyesiymiş yaa,2 aydan kısa sürede alırım belki 3-4 kilo:26:bayramda da çok tatlı falan yiyip 1kilo alsam:97:

canım bi an önce alamıosun maalesef en az 3 ay kullanman gerek. bıagener bende hep kalça yaptı ölçtüm bugün 93 almış bacaklarımda kalınlaştı olmayan pantolonlarımı çok güzel taşımaya başladım. nışanlım geldi bgün çok beğendi kilolu halimi :) hitit eczanesindeki bayana kullanmadan önce sordum orantılı aldırır vücudum bozulmasın dedim kendisinde basen yaptığını söyledi. o da kullanmış dur bakayım kollarıma ewet ya eskiden yeni hatları beliren kız gibydim şimdi daha kadınsı duruo kollarmla bacaklarım. ama kokrmasın gözün oldukça hoş yapıo. ya kemik torbasıydım hiç bi giyindiğim hş olmuodu şimdi hatlarım yusyuvarlak. daha kadınsı. ben kafama taktım bi 5 kilo daha alcam hatta 7 çünkü göğüslere etki edio yanlız bak söylim bel ince kalmıo oda alıo ben istiomki bel 60 kalsın üst alt genişlesin ama belimede etki etti 62 idi 66 olmuş mekik cekcem yada zayıflama kemeri alıym diorum sence etki edermi onlar

hmm 3ay da çok yaa o kadar istikrarlı olabilir mym acaba:26:
bence 66 kalın değil cnm kötü durmaz yani 60falan olursa poponla orantısız durabilir belki,zayıflama kemerine hiç gerek yok bana kalırsa,bi kaç cnm incelmek için o kadar para verme,gerçi fiyatını da bilmiyorm da:44:göbek varsa ama mekik çekebilirsin erir

meraba arkadaşlar kk yenı uye oldum ılk buraya yazıyorum benımde kılomla zorum var offf denemedıgım hıç bişe kalmadı iğneler bile vuruldum en son kolumdaki bi ağrı için kortizon iğnesi bile vuruldum kilo alırsın dediler 1 ay oldu 47.8 kıloydum 46ya düştüm ya alacağım yerde ben kilo veriyorum

bende kilo almak istiyoruuuuuuuuum !
bugünden itibaren başlıycam
çok yiyicem inşallah başarırım
46kiloyum vede 52 olmak istiyorum
boyum 1.69

merhaba hanımlar bende sizler gibi kilosuna takmış biriyim.yaşım 26 boyum 167 kilom 52.uzun zamandır kullanmadığım ilaçlar kalmadı.olmuyo olmuyooo.günde 4 kere falan tuvalete çıkıyorum.bugün dayanamayıp genel dahiliye doktoruna gittim.dışkı tahlili,kan tahlili verdim.perşembeye sonuçları alıcam bakalım.doktor en aşağıya 60 falan olman lazım diyo.yılmak yok kiloları alana kadar devam.

167 52 kilo yine ii canım ya.
benim 1.64 e 47 kilom allahtan kemiklerim iride sıska durmuyorum. ama et yok tabii. doktora gittim tahili yaptırdım hiç birşeyin yok mızmızlıgından yemiyorsun dedi prakten vs bi ton sey kullandım 3 gün yesemde sonra yine yiyemiyorum şimdide bulka başladım bakalımmmmm bekliyorummmmm:18::18::18:

ahh be canım ben birgünde bu kadar şeyi nasıl yiyimm

[/URL][/IMG]
Kizlar, sizce kilo almam gerekiyormu? Kendimi bi aralar cok zayif hissediyordum, biraz daha kilo alayim diyordum - ama alamiyo'dum, simdi biraz kilo almis durumdayim, 60 kiloyum - ama 175 boyundayim.. Sizce nasil? Kilo almam gerekirmi biraz? 60 kilo diyince biraz fazla geliyo, ama resimdeki halim, bugun cekilmis bi resim... Kilo almam gerekiyomu - azda olsa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…