- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
- #3.221
mrb rosaa evet internet üzerinden aldık orjinal olmasına cok dikkat etmen gerekiyor. bakanlık onaylı bir ürün hemde ojinal olan bir ürün ilk günden etki göstermeye başlıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 2 çeşit vardı ama biz üzerinde süperman olandan almadık. diğerini aldık sende istersen diğer ürüne bir bak ben o siteden almadım. diğer ürün hakkında bir bilgim yok malesef.
ne denediysem omuyor,olmuyor, olmuyor iştahım yok. kilo alanamdan ölüp gidicem galiba. yemek cok yediğim zaman 38 bedene kadar cıktım ama şimdi 34-36 ve hiç memnun değilim ama mide 1 kez kitlenmeye görsün. bir daha eski hali almıyor. doktora gitiim. sağlık acısından hiç bir sorun yok. diyetisyen ve psikologa yönlendirdi ama gitmedim.
yaklaşık 2 bucuk aydır pskiyatr'mın verdiği antidepresan haplarla birlikte kullandım bu şurubu.evet uyku yapıyor ama 2 bucuk ayda 9 kilo aldım.:hulya:inşallah bi 6 kilom kaldı 50 olmama 48 olsam yeter kaydirigubbakcemile3
bakalım birazcık daha azim :kedi:
Kilo alamayan arkadaşlar, bir günde neler yediğinizi ve ne kadar hareket ettiğinizi yazabilir misiniz rica etsem? :26:
dün sabah kahvaltıda patatesli börek, yumurtalı sucuk, ikindi 1,5 lahmacun, gece 3 dilim yine patatesli börek. bugün bu saate kadar henüz hiç birşey, 1 saat sonra felan eşimle kıyıdan köşeden zorla bi parca tavuk ve pilav. diğer günlerde buna benzer 3 gün yiyorsam 4 gün cok cok az. aldıgım en pahalı ilaçlardan en ucuzuna kadarda hiç birşey yaramadı. anti depresan bir doktor tavsiye etti ama bu tarz ilaç kullanmak istemiyorum. hımm hareket etmeye gelince sabahtan beri temizlik yapıyorum
demişim haziranda :)
şimdiise 46bcuk kiloyum 3bcuk kilom kaldı hayırlısı bakalım :)
bayanlar için macun var bir dene istersen :S