- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.981
kızlar bugün prakten aldım ne zaman etkili olur 1 haftada kaç kilo alırım ? Çok yemek istiyorum artık baskasına ay ne kdar zayıfsn baban sni aç mı brakıyo sana yemek vermiyolar mı demek istiyorumtabiki şaka bana denilince ne kadar moralim bozulyo. Zaten moralim icin aldım bu surubu.Her gün bu kilomu dert etmekten bıktım.5 - 6 kilo alıyım baska bisey istememm..
ensure besin takviyesi mi yoksa iştah açıcı mı?bi kutu kaç gün gidiyo ve ne kadar süre kullanmalıyız?
ensure besin takviyesi mi yoksa iştah açıcı mı?bi kutu kaç gün gidiyo ve ne kadar süre kullanmalıyız?
ben kullanmanı tavsiye etmiyorum tamam iştah acıyor ama afedersin aptal gibi gezdim kullandıgım zamanlar. asırı uyku yapıyor. sabah işyerimde ne yaptıgımı bilmiyordum uyku ve dikkat dagınıklıgından. ha illa kullancam diyorsan aksam 6-7 gibi al ki sabaha cok etkisi kalmasın..
off kızlar kilo verdim 48 olmuşum..hastayım 2-3 gündür hemen gitmiş 1 kilo..millet 1 kilo için günlerce aç kalır ya...ensureyi bende denemek istiyorum.ama ayda 4 kutu lazım dimi o da 80 lira yapar..çok ya..80 lira yiyeceğe versem yine alırım ben :))şöyle püsküt çiklota filan:))hehe
arkadaşlarr ben eczane teknisyeniyimm bulk die bi tozz varr ...süperr kilo aldırıyoo..almayan arkadaşlara duyruluurr....fiatıda uyğun yaniii....
arkadaşlarr ben eczane teknisyeniyimm bulk die bi tozz varr ...süperr kilo aldırıyoo..almayan arkadaşlara duyruluurr....fiatıda uyğun yaniii....
olmadı mı olmuyor. 53 kilodan 44 kiloya düştüm. şuan 45-47 arası dolanıyorum sürekli alıp veriyorum ama 47nin üstünü göremedim daha. tahlillerim normal çıktı. bana kalsa çok da abes durmuyor ama milletin çenesinden yemin ederim bıktım usandım. bir de pantolon bulmam biraz zor oluyor. model seçenekleri çok daralıyor. prakten şurubu denedim faydası olmadı. polen kullandım onun da faydası olmadı. gece yatmadan yedim sürekli onn da faydası olmadı.çörekotu metabolizmayı düzenliyormuş kullanıp faydasını gören var mı acaba?
senin boyun kaç canım
bende bulk denedim işe yaramadı
dahiliye dr'u yazmıştı o zaman almıştım
kızlar havalar ısındı
sürekli su içiyorum çok fena sıcak
karnım şişiyor bu sefer yiyemiyorum
böyle olanınız varmı
napmak lazım yaaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?