- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.961
sednacım haklısın..
böyle birbirimize sızlanmakla olmuyor kızlarlmaz:
bişeyler yapmak için adım atmalıyız öncelikle
ve tabi istekli olmalı..
bugünden itibaren kendimi zorlıcam sabahları 9'da uyancam
ne olursa olsun.gözümden uyku bile süzülse yapcam bunu
1 hafta zorlasam düzene girer.
ne kadar erken kalkarsak gün içinde o kadar çok yiyecek tüketme şansımız olur..
herkes günlük yediklerini her gün yazsın buraya.
böylece kimin eksikliği varsa ortaya çıkar.
birbirimize moral ve gaz vermeliyiz :hooray:
zaten havalar ısındı iyice iştahım yok.olanı da kaybetmekten korkuyorum..
44'e düşmüşüm bile.tedbir almam lazım?
sıkı bir programa evet diyenler kimler elini kaldırsın delikafadulden
ben varııımmm kaydirigubbakcemile
evt kızlar aslında tahmini olarak günlük yedikleirmizi hesaplama taraftayım.şöyle ben 155 boyunda ve 49 kiloyum (evet normal ama hemencecik de veririm kilolarımı korumam lazım :) )
fazla hareketli bir yaşamım yok gibi bişey..internette günlük kalori ihtiyacım diye arattım çıkan sitede hesapladım.ihtiyacım yaklaşık 1950 kilo kalori
şimdi günlük yediklerimi hesaplayınca aldığım kaloriyi bulmam lazım ve bunu geçmeyliyim.ama nerden kalori hesabı yaptırıcam bilmiyourm..bi araştırayım bakalım
kızlar ben çok iştahsızım yaaa kötükedihüso acıktığımda da kuş kadar yeyip doyuyorum..lütfen akıl verin nasıl koca bir tabağı bitirebilirim ?
kızlar ben çok iştahsızım yaaa kötükedihüso acıktığımda da kuş kadar yeyip doyuyorum..lütfen akıl verin nasıl koca bir tabağı bitirebilirim ?
kızlar ensure tozu deneyin 5-6 kilo aldırıyor. tabi yemek miktarınız da artsın.
-sabah 2 pogaca ya da bi büyük tost, veya 1 simit. 3ünden birini tercih edin. (haftasonu evde kahvaltı varsa peynir, kaşar peynirde çok kalori var, 8-10 zeytin, yesil zeytin de olsun çok kalorisi var, domates, salatalık, salam da çok kalorili, arada patates kızartması ve yumurta haslaması ile degistirerek yiyebilirsiniz)
-bi kac saat sonra fındık atıstırın
-öglen yemekte mutlaka pilav ya da makarna olsun yoksa sulu yemekle ekmek tüketin. yogurt da tüketin bi kase kadar.
-yine yemekten bi kac saat sonra fındık atıstırın
-bi kac saat sonra da biraz ekmek arası nutella ceviz de koyabilirsiniz nutella üstüne
-aksam yemekte yine makarna, pilav bulunsun yoksa sulu yemek yanında bol ekmek. ki patates yemegini tercih edin bol bol. yogurtsuz da kalkmayın.
- yemekten 2 saat sonra kadar ensure toz icin, muz yemeyi de unutmayın gündüz de bi tane yiyebilirsiniz günde 2 tane ideal
yatmadan önce ekmek arası nutella yiyebilirsiniz. midem almıyor diyorsanız yogurdun icinde ceviz de uygundur.
yani işin özü 6 ana 3 de ara öğün ile bol yemekten geciyor.
ben böyle 7 kilo aldım işte. ensure tozu 1 aydır filan içmiyorum ve şu sıra sıcaklar vs derken pek yemiyorum ama kilo da kaybetmiyorum.
ahh ahhh bende bu dediğin şeyleri yiyebilsem birkaç kilo alırım ama 1buçuk yaşında ve çoook afacan bir kzım var ondankendime vakit bulamıyorum o uyursa ancak rahat rahat yiyiyorum ben artık kilo alamıycamsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?