- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.941
teşekkürler rosee'cum..
baharatı acıyı,domatesi çok çok severim
ama demek ki bu benim iştahım için yeterli değil
daha da fazla yemeliyim :)
o zmn haydi savaşa başarmalıyım de ve başar tatlımhihoyyyt
Acı iştah açıyor ama şöyle de birşey var aldıgın kaloriyi düşürüyor. Yani yemegin icinde acı yükseldikce kalorisi düşüyor. Ancak mideni zorlayıp o yemekten fazla yiyorsan dengelersin. Misal ben noodle çok severim ve o da acılı çok güzel oluyor. O yüzden 1 koca çukur tabak ki tabak dediysem cidden çok büyük tabi onu agzına kadar doldurup yiyorum kaydirigubbakcemile3
Makarnaların yanında filan işta açsın diye bebek mısır turşusu var ondan yiyebilirsin cidden çok lezizdir.
Bu arada dün akşam tartıldım 3 ayda 7 kilo almışım boshayallersmile
nasıl açım ya anlatamam cokacimcoook öğle yemeğinde ne yesem acep ya ben çok yavaş yiyorum biraz da ondan ilo alamıyom ben mirmirmirmir sizde de öyle mi
Tam tersi tatlım yavaş yavaş yediğimiz de kilo alırız sindirdiğimiz için. Hızlı yersek çabuk tokluk hissederiz. sositososito
Acı iştah açıyor ama şöyle de birşey var aldıgın kaloriyi düşürüyor. Yani yemegin icinde acı yükseldikce kalorisi düşüyor. Ancak mideni zorlayıp o yemekten fazla yiyorsan dengelersin. Misal ben noodle çok severim ve o da acılı çok güzel oluyor. O yüzden 1 koca çukur tabak ki tabak dediysem cidden çok büyük tabi onu agzına kadar doldurup yiyorum kaydirigubbakcemile3
o zmn haydi savaşa başarmalıyım de ve başar tatlımhihoyyyt
nasıl açım ya anlatamam cokacimcoook öğle yemeğinde ne yesem acep ya ben çok yavaş yiyorum biraz da ondan ilo alamıyom ben mirmirmirmir sizde de öyle mi
Ben yıllardan beri kilo alamadım o kadar zayıfım ki 38 in yukarısına hiç çıkamadım yaşım da 20 yi geçti
bizde genetiktir evlendikten sonra alınır
ama ben belli bir yaşa gelince zaten istemem ki, olacaksa şimdi olsaydı
Ben yıllardan beri kilo alamadım o kadar zayıfım ki 38 in yukarısına hiç çıkamadım yaşım da 20 yi geçti
bizde genetiktir evlendikten sonra alınır
ama ben belli bir yaşa gelince zaten istemem ki, olacaksa şimdi olsaydı
acını kalori düşürdüğünü bilmiyordum:uhm:
evet rose senin gibiydim bende tam 7 kilo aldım ve hedefim hemen hemen aynı senle 54-55 olmak. ki muz çok faydalı dediğin gibi hem kalorisi en yüksek meyve hem de hafif kabızlık yaptığı için de faydalı. kabızlıgın faydası olur mu demeyin yani abartı olmadıkca lazım kilo almak isteyenlere. 2 günde bir wc cıkmaya vesile olması bile yeterli.Cnm elinden geleni yap bak senin kadar zayıf degildim. 42-45 arasıydım. Ama kilo alamıyodum ben de hep ugraştım.Pes ettiğim zmnlarda oldu ama sonra tekrar başaldım birçok şey denedim. Ağlıyodum neredeyse yemek yerkenboshayallersmile Ama başardım sonunda inan oluyo çok araştır. Uğraşlarını bırakma gece yatmadan özellikle bşy yiyemiyosan da muz ye saralle sade ye meyvesuları tüket sonra arttır. Elbet oluyor cnm genetik deyip boşlama ömrüm boyunca zayuf cılız biri olmak istemiyorum de ve kendini dolgun alımlı hayal et o zmn daha çok hırs oluyo inan:1hug:zemuszemus
cnm bundaki mantık şu : mideden beyne giden tokluk sinyallerinin belli bir süresi var.net hatırlamıyorum ama 15-20 dk gibi bir süreymiş.. - farklı da olabilir - bu süre içinde ne kadar yersen kar :) hızlı yiyenler bu süre içerisinde ihtiyaçlarından fazla yiyebiliyorlar.bu nedenle yemekten belirli süre sonra hazımsızlık şişkinlik kilo gibi problmleri oluyo..yavaş yiyenler ise bu süre zarfında minik minik yiyolar zaten.az kalori alıyolar özetle..hatta zayıflamak isteyenlere yaavaş yemeleri tavsiye edilir bu nedenle
Kızlar evde olanlar için soruyorum
sabahları kaçta uyanıp kahvaltı yapıyorsunuz?
didi_ .!.:12-1 gibi uyanırım o civarlar ediyorum kahvaltı. Hiç düzenim yok. :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?