Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

nasıl açım ya anlatamam cokacimcoook öğle yemeğinde ne yesem acep ya ben çok yavaş yiyorum biraz da ondan ilo alamıyom ben mirmirmirmir sizde de öyle mi

Son düzenleme:

bu turşuyu bende çok severim hihoyyyt

nasıl açım ya anlatamam cokacimcoook öğle yemeğinde ne yesem acep ya ben çok yavaş yiyorum biraz da ondan ilo alamıyom ben mirmirmirmir sizde de öyle mi

Tam tersi tatlım yavaş yavaş yediğimiz de kilo alırız sindirdiğimiz için. Hızlı yersek çabuk tokluk hissederiz. sositososito

ya arkadaşlar acaba benim gibi emzşren anneler varmı aranızda doğum yapan kilo alır derler bide nerdeee bende gram kalmadı hamilelikten üstelik olanlarda gitti öffff ben nasıl kilo alıcam boyum 165 kilo 47 görümüşümden çok rahatsızım yiyiyorum yiyiyorum ama nafile iştah açıcı bir ilaçta vermiyor doktor süt verdiğim için aktibol diye bi ilaç var onu verdi fayda etmedi acaba kızımı sütten kesince kilo alırmıyımhihoyyyt

Tam tersi tatlım yavaş yavaş yediğimiz de kilo alırız sindirdiğimiz için. Hızlı yersek çabuk tokluk hissederiz. sositososito

cnm bundaki mantık şu : mideden beyne giden tokluk sinyallerinin belli bir süresi var.net hatırlamıyorum ama 15-20 dk gibi bir süreymiş.. - farklı da olabilir - bu süre içinde ne kadar yersen kar :) hızlı yiyenler bu süre içerisinde ihtiyaçlarından fazla yiyebiliyorlar.bu nedenle yemekten belirli süre sonra hazımsızlık şişkinlik kilo gibi problmleri oluyo..yavaş yiyenler ise bu süre zarfında minik minik yiyolar zaten.az kalori alıyolar özetle..hatta zayıflamak isteyenlere yaavaş yemeleri tavsiye edilir bu nedenle

Ben yıllardan beri kilo alamadım o kadar zayıfım ki 38 in yukarısına hiç çıkamadım yaşım da 20 yi geçti
bizde genetiktir evlendikten sonra alınır
ama ben belli bir yaşa gelince zaten istemem ki, olacaksa şimdi olsaydı

acını kalori düşürdüğünü bilmiyordum:uhm:

o zmn haydi savaşa başarmalıyım de ve başar tatlımhihoyyyt

evet başarmalıyım
fena gaza geldimkaydirigubbakcemile3

bende çok yavaş yiyorum
hızlı yersek daha çabuk kilo alırmışız
diyetisyen tv de söylemişti

boyun kaç canım?

Cnm elinden geleni yap bak senin kadar zayıf degildim. 42-45 arasıydım. Ama kilo alamıyodum ben de hep ugraştım.Pes ettiğim zmnlarda oldu ama sonra tekrar başaldım birçok şey denedim. Ağlıyodum neredeyse yemek yerkenboshayallersmile Ama başardım sonunda inan oluyo çok araştır. Uğraşlarını bırakma gece yatmadan özellikle bşy yiyemiyosan da muz ye saralle sade ye meyvesuları tüket sonra arttır. Elbet oluyor cnm genetik deyip boşlama ömrüm boyunca zayuf cılız biri olmak istemiyorum de ve kendini dolgun alımlı hayal et o zmn daha çok hırs oluyo inan:1hug:zemuszemus

acını kalori düşürdüğünü bilmiyordum:uhm:

evet canım malesef düşürüyor yemeğin kalorisini.

evet rose senin gibiydim bende tam 7 kilo aldım ve hedefim hemen hemen aynı senle 54-55 olmak. ki muz çok faydalı dediğin gibi hem kalorisi en yüksek meyve hem de hafif kabızlık yaptığı için de faydalı. kabızlıgın faydası olur mu demeyin yani abartı olmadıkca lazım kilo almak isteyenlere. 2 günde bir wc cıkmaya vesile olması bile yeterli.

Son düzenleme:
benim yemek düzenim yok sabah 10 gibi kalkıp önce kızıma yemek yedirmeye çalışıyorum oda benim gibi iştahsız 1 saat iki lokma yedirmek için uğraşıyorum bende günde 1ekmek yiyiyorum süt içiyorum tabağımı dolduruyorum ve bool kalorili abur cuburları bolca tüketiyorum hergün bir kase puding yemeğe çalışıyorum bu kilo alımına yardımcı oluyormuş ama işte çocuk olunca çoğu kez kendimi unutuyorum ve kızım çok emiyor beni onunda etkisi var sanırım iki ay uğraştım kilo alabildim iki gün yemeğğim azaldı kızım diş çıkardığı için çok huysuzdu ve yorucu günlerdi vermişim off offffff ne olacak bu halimsenağlama

Ben de yavaş yavaş yememiz gerektiğini duymuştum yaa. :uhm:

Kızlar evde olanlar için soruyorum
sabahları kaçta uyanıp kahvaltı yapıyorsunuz?

12-1 gibi uyanırım o civarlar ediyorum kahvaltı. Hiç düzenim yok. :kedi:

evet kesinlikle çok hızlı yememiz lazım bunu bende duymuştum ooooo ben yavaş yavaş mıy mıy yiyene kadar. iştahım gidiyor yaa ne zaman yemeye başladım ne zaman doydum hiç nlamıyorum. kesinlikle yavaş yediğim için :gitme: hızlı yememiz lazım kızlar. zaten kilolulara bakarsanız yemek yerken aklılları başından gidiyor yaa ben bi kaşık yiyene kadar ooooo akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…