- 27 Ocak 2010
- 909
- 49
- 318
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.921
cnm ya o kadar çok sevindim ki anlatamam..çok güzel bi his :)
sen ne yapmıştın unuttum ben bilmiyorumkismile
Tşkr edrm tatlım inş. bozulmaz bu sevincim. Ben çok uğraştım ama bi türlü sonuç alamıyodum. En sonunda dr. gittim tahlillerim temiz cıktı ama bogazımda hafif enfeksiyon varmış onun için bir hap ve bana sipraktin yazdı. Bunları kullanmaya başladım. Ensure diye bir içecek var.Besin takviyesidir.Akşam yatmaya yakın içiyordum.Ekmek arası yağ ve saralle yiyordum. Özellikle akşam yatmaya yakın çok yemeye çalışıyordum. Üzüm çekirdeği tozunu bala karıştırıp alıyorum. Sabah ve akşam yap bunu hem kanda yapar. Muz elinden geldiğince çok yemeni tavsiye ederim.Gün aralarında zorla ve bişeyler at ağzına ve her bşy yediğinde sanki hala açmışsın ve onunla doymayacağın hissini vermeye çalış kendine canın istemese bile ımm harika keşke biraz daha olsa da yesem gibi düşünmeye çalış:dance: çünkü biraz da beyinde bitiyo böle şeyler tatlımmopuyorumnanaktan
ah cnm onları yiyecek fırsatım olsa ama nerde... kaydirigubbakcemile2 çok yoğunum çok
Kızlar evde alıpta sırf bacaglarım kötü duruyo içinde diye giyemediğim bi pantolonum vardı. Bu sabah giyim deniyeyim dedi. Beğendim tam doldurdum içini ayy çook sewindim :teytey:işte şimdi inandım 50 kiloya ulaştığıma çok şükür inş.2-3 kilo daha alırım. :hooray:Yeter sonra ztn kızlar önemli olan cok yemek degil bol kalorili yicekleri tüketmek opuyorumnanaktan
Amanda aman seni buralarda görmek ne güzel sen bu topiğe uğrarmıydın:) nasılsın canım?
arkadaşlar bu aralar microbik ishal salgını var hastaneler bununla dolup taşıyor aman dikkat edin kendinize, biliyorsunuz en çabuk kilo kaybettiren bir hastalıktır ishal
Çok sevindim tatlım, devamını da bekliyoruz he ona göre. aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
merhaba
bende zayıfım
ve alamıyorum kilo bi türlü
belli bir kapasitesi tabi midemin
daha fazlasını yiyemiyorum yaa:sinifsinif:
merhaba
bende zayıfım
ve alamıyorum kilo bi türlü
belli bir kapasitesi tabi midemin
daha fazlasını yiyemiyorum yaa:sinifsinif:
ben pekmez filan içemem ki hele hele aç karnına
Bala üzüm çekirdeği tozu ve çörek otunu toz haline getirip karıştırıp sabah akşam yiyin. 2 güç birleşince daha etki olur gibime geliyor kızlarrzemuszemus:içelim:
iştahını açmaya çalışmalısın tatlım ona göre araştırmalar yap ve uygula elbet sonuç alıcaksın. Baharat ve fazla olmamak şartıyla hafif acı iştah açar. Sonra domates ye bol bol kekik,nane sonra kişnişte iştah açarmış vs. tatlım umarım yarar işe
mınacım bendede ıstah sorunu vr bende senın gb pekmez ıcemezdım bende ne yaptım pekmezı bardakta sulandırdım pipetle ıcmeye calıstım bırz brz ıcıtım ama onuda bıraktım sımdılerde cörek otunu havanda dovup balla karıstırıp oyle yıyorum ınan faydasını gordum 1 kg almısım basta bıraz zorlanıyosun ama sonra alısıyorsun ınat et bırazlmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
Kızlar bunye meselesı ben kendımı bıldım bılelı vıtamınler ıştah acıcalr herşeyı kullandım ama hala 40 kılodayım önemlı olan stresten uzak durmanız ve cok yorulmamanız bunyenız her yedıgınızı hemen yakıyordur.en son dr bellı bı yaşa gelınce ıster ısmez kilo alacagımı söyledı 30yaşından snra yedıklerımın kolay kolay erımıcegini söyledi oyuzden akışına bırakın ve takmayın zayıflığınızı öylede böylede yaşıyoruz önemlı olan sağlık :))))
teşekkürler rosee'cum..
baharatı acıyı,domatesi çok çok severim
ama demek ki bu benim iştahım için yeterli değil
daha da fazla yemeliyim :)
Bomba gibi patlarız sonra. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?