Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

şurup uyku yapar falan die duydum almadım dr.a da gitmedim.
sabah kahvaltıda zorluyorum yemeye çalışıyorum bayaa.diğer öğünler normal
yatarken pekmez yoğurt karıştrıp yiyorum.çok az da olsa etkisi var gibi.3 haftadır dikkat ediyorum
ayda 1 kilo alsam bana yeter..
şurup hakk. bilgisi olan var mı??

şurup biraz uyku yapıo eevt bikaç kere merak edip denedim..ama benim bünye antidepresanlara alışık...direnebildiğim oldu bazen imkanım olunca yattım uyudum ... yani istemdışı uykuya yönelttiğini sanmıyorum...çok ağır gelirse gece için...

yaaa aylardır aynı kilodayım bi kaç kilo adaha almak istiyorm olmuo ama bugünden itibaren başlıyorum çok yiycem...yediklerimi de yazcam buraya bi ara ne güsel herkes yazardı ne yese birbirimiz motive edrdik yarışma bile yapmıştk heeyyy gidi günler:hulya:

Ben kullandım daha önce yaklaşık 1 hafta iştahımı feci derecede açtı, fakat ondan sonra gene aynı iştahsızlığa döndüm ben de bıraktım. İlk 2-3 gün çok uyku yapıyor habire uyuyorsun sempatiksalakcinni

arkadslar bnde prakten kullandım ewt bndede iştah çok açtı kiloda aldım 3 4 gün uyku yaptı ama öle ağır yapmadı yemeklerden snra oluodu genelde ama şuan rahatım uyku yapmıo ve devamlı kullanmaya kararlıyım bnce sizde kullanın derim uyku yapması pek bi problem deil

kıslar bugün bi bardak süt iki dilim vişneli irmik tatlısı bi dilim kremşantili bi tatlı altında kek vardı 2 tane peynirli bi tane patatesli küçük pohaçalar oluo ya ewde yaptığımz ondan yedm inş çok kalori almışımdır yaa şu 50nin üstüne çıkabilsem bayram edicem valla..akşamlarıda ballı pekmezli süt içiodm bi ara o sayede almıştm bi kaç kilo onuda deniycem

Sadece 1 gün değil hergün kalorili şeyler yiyerek kilo alınabilir. a.s

Benim derdim kilo vermekle ama nişanlım çok zayıf bu konuyu baştan sonra okuyayım umarım bi çare bulabilirim. Herkese kolay gelsin :)

arkdslar dahiliye dr.nun verdiği ilaçları kullanmaya başladım ve iştahımda açılma oldu. Umarım böyle devam eder. Çok sewiniyorum kaydirigubbakcemile2

bende uzun süre 44 kiloydum şuanda 45 kiloyum.:icecream:.aaa öyle demeyin sempatiksalakcinnizayıf arkadaşlar bilir 1 kilo bile bizde önemlidiralkisalkisalkis:) ama eşim bu arada göbeğin çıktı şişmanlıyomusun aman ha falan diyoklava: bende şaşırdım kilo alsammı almasammı

kıslar ben 2 ay öncesine kadar 46 idim şimdi 51im nasıl mı,pekmezli süt,ıvır zıvır,kan ilaçları ve sipraktin sayesinde.ama şuda varki yerken zorluyorum biraz yani doydum deyip bırakmıyorum azıcık azıcık zorlayarak yerseniz alışıyor mide.göbüş oldu tabi ama spor şart.ben 15 gündür mekik yan mekik çalışıyorum göbüş ve bel için.kilo almalı ama eşit dağıtmalı aynı zamanda.kilo alalım derken tipsizleşmeyelim dimi ama.eşim askerde dün netten görüştük oh oh süper 54e kadar arkandayım dedi.54den sora nolacaksa:) ama ben 52 de sabitlicem bakalım nasıl olcaksadelikafadulden

Sanırım bogazım için olan yapıyo o ağrıyı yan etkilerine baktım. Ama yine de bilemiyorum sedna böyle devam ederse boğazım için olanını geceleri denicem. Belki faydası olur. Ama sipraktini gün de 3 kere falan almak lazımmış etkili olması için uyku sorunu çok olursa onu da azaltabilirim.

cnm kan ilacının adını bana özelden yazar mısın bende kullanıyorum ama hiç bi etkisini görmedim açıkcası..belki seninki daha etkilidri.bide bu arada pekmezi süte karıştırıp mı içiosun yoksa ayrı ayrı mı?ben beraber içiyorum ama bazıları birlikte içmenin zararlı olabileceğini söylüyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…