- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
biz XXX şurup,b vitamini ki metabolizmayı yavaşlattığı için etkili oluyo,balık yağı hapı bu üçlüyü düzenli kullandınızmı mutlaka alıyosunuz.tabi gün içinde bol kalorili yiyecekler tüketmeniz lazım.biz artık herşeyin kalorisini hesaplayarak yiyoduk.özellikle kuruyemiş,süt,çikolata,puding bunlarda acyip kalori var.herkesin kilosuna göre alması gereken kalori miktarı varmış onun biraz üstüne geçmeniz lazım.kalori cetveli die yazın google bulursunuz arkadaşları.burda bi çok arkadaşım ve ben böle aldık.herkes neredeyse istediği kiloya ulaşmıştı.sizde inşallah.takipte olun bu topici sadece
teşekkürler yemyeşil diyet listesi paylaşımın için
Merhaba arkadaşlar bnde aranıza yeni katıldım tabi isterseniz :S Kzlar bnmde kilo problemim var bn 1,67 boyunda ve 49 kiloyum 17 yaşındayımve artık zayıf olmaktan sıkıldım bnde arkadaşlarım gibi olmak istiorum..artık,çok zayıfsın diyen kişilerden nefret ediroumm :çok üzgünüm: Bn slında iştahsızım yani pek acıkmıorum acıksamda sofraya oturduumda pek bişey yemiorum,yemek gelmio içimden,kendimi ne kadar zorlasamda..biçok doktora gittim sadece vitamin ilacı verip yolladılar bni..zaten artık doktoralrdanda ümidi kestim hiçbirinin şu ana kadar derdime biçare bulduunu görmedim!!Sizin birbirinize ne kadar destek verdiinizi ve bu işi doktorlardan bile daha iyi halletceenizi anladım.Ve bnde katıldım aranıza ve desteklerinizi,tavsiyelerinizi bekliorum.Mutlaka aranızda bnm gibi sorun yaşayan ve çözümleyen olmuştur,bilgileriizi,yaşadıklarınız,bana öneryceğiniz şeyleri paylaşırsanız çok memnun olurum..şimdiden teşekkürler,hepinizin desteğine ihtiyacım var!!:teselli:
kkıslar hoşgeldiniz topicimizee.yukardaki yazdıklarımı uygularsanız kilo alabilirsiniz tecrübe edilmiş ve denenmiiş ve faydası görülmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?