Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sabah Kahvaltı

4 dilim ekmek (dilimler büyükse 2 dilim yada 3)
kiprit kutusu kadar beyaz peynir
6 ve daha fazla zeytin olabilir
reçel bal tereyağ vs
şekerli çay veya süt veya meyve suyu

ara öğün

meyve veya
yoğurt veya
kek , biskuvi vs vs

Öğle

çorba
etli sebze yemeği
pilav yada makarna yada bulgur pilavı vs vs
ayran ,salata veya yoğurt

yemeklerden sonra su da içmeyi unutmayalım

ara öğün

meyve veya
yoğurt veya
kek , biskuvi,börekler hamur işleri vs vs

akşam

öğle yemeği gibi
(yalnız tabaklar dolu dolu olsun )

ara öğün

çay yanında biskuvi, tatlı,börek,çerezler meyve her şey olabilir

Güncellllllllllllllllllllll

Merhaba arkadaşlar bnde aranıza yeni katıldım tabi isterseniz :S Kzlar bnmde kilo problemim var bn 1,67 boyunda ve 49 kiloyum 17 yaşındayım ve artık zayıf olmaktan sıkıldım bnde arkadaşlarım gibi olmak istiorum..artık,çok zayıfsın diyen kişilerden nefret ediroumm :çok üzgünüm: Bn slında iştahsızım yani pek acıkmıorum acıksamda sofraya oturduumda pek bişey yemiorum,yemek gelmio içimden,kendimi ne kadar zorlasamda..biçok doktora gittim sadece vitamin ilacı verip yolladılar bni..zaten artık doktoralrdanda ümidi kestim hiçbirinin şu ana kadar derdime biçare bulduunu görmedim!!Sizin birbirinize ne kadar destek verdiinizi ve bu işi doktorlardan bile daha iyi halletceenizi anladım.Ve bnde katıldım aranıza ve desteklerinizi,tavsiyelerinizi bekliorum.Mutlaka aranızda bnm gibi sorun yaşayan ve çözümleyen olmuştur,bilgileriizi,yaşadıklarınız,bana öneryceğiniz şeyleri paylaşırsanız çok memnun olurum..şimdiden teşekkürler,hepinizin desteğine ihtiyacım var!!:teselli:

kkıslar hoşgeldiniz topicimizee.yukardaki yazdıklarımı uygularsanız kilo alabilirsiniz tecrübe edilmiş ve denenmiiş ve faydası görülmüştür.

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler yemyeşil diyet listesi paylaşımın için

rica ederim arkadaşım inş hepimiz istediğimiz kiloya ulaşacağız.candy nın yazdıklarını da dikkate almanızı öneririm.ve ayrıca o diyet listesi gibi bi yol çizebilirsiniz günde 3000 kalori almaya çalışın googlede aratırsanız bulursunuz kalori hesaplama cetvelleri var.yakın bi değer verecektir size...ve buraya takılın gram dahi alsanız bize yazınki moral bulalım canlar..:enbuyukkk:

sende hoşgeldin arkadaşım baya küçükmüşsün sen tam gelişme çağındasın ve boyuna veriyosun galiba.o yüzden akşam yatmadan içebilirsen yumurta sarılı süt iç ve pekmez bol ye..diğer önerdiğimiz şeylerdende yap.ve azimli ol mutlu oll bize takılll

kkıslar hoşgeldiniz topicimizee.yukardaki yazdıklarımı uygularsanız kilo alabilirsiniz tecrübe edilmiş ve denenmiiş ve faydası görülmüştür.

ben bugün gittim, XXX şurup, balık yağı hapı aldım. B vitamini istedim ama bana B12 verdi. Ben de XXX vitamin hapı aldım.ınşaallah işe yarar. Hangi vakitlerde alıyorsunuz bunları? Aç, tok önemli mi?

canım şurup ilk bir iki gün uyku yapıo.çalışıosan eğer gece yatmadan önce iç vücudun alışana kadar.aç tok önemli diil.kimimiz aç kimimz tok içtik.sonra alışınca sabah akşam içebilirsin.ben vitaminle dier hapı günde 1 kez tok aldım.sonra mutlaka kalorili şeyler tüket gece yatmadan önce yedinmi acayip işe yarıo söliim.

b12 vitamini zaten bizim kullandıklarımızda yanlış hatırlamıyorsam...ama vitamini kullanırken sivilcelere dikkat ...vakitleri sen belirle.mesela örnek verim XXX ilk başlarda gecelerde iç.3-4 gün kadar...sonra sabah akşama çıkarabilirsin.veya tek sabah da olabilir ama az gelebilir.vitamini öğlen iç.balık hapını kullanmadığım için bişi diyemeyeceğim

1 dilim kepekli ekmek 28 gr 60
1 dilim kızarmış ekmek 15 gr 35
1 adet kruasan 200 gr 200
bisküvi 100 gr 470
1 dilim beyaz ekmek 28 gr 90
arpa (kuru) 100 gr 367
bulgur (kuru) 100 gr 371
kuskus (kuru) 100 gr 367
mısır (kuru) 100 gr 342
buğday (kuru) 100 gr 364
makarna (kuru) 100 gr 339
susam 100 gr 589
makarna (haşlanmış) 100 gr 85
pirinç (haşlanmış) 100 gr 125
pirinç (kuru) 100 gr 357
S ü t ve Y u m u r t a Ü r ü n l e r i

süt (yağlı) 100 gr 68
yoğurt (yağlı) 100 gr 95
yoğurt (yağlı,meyveli) 100 gr 125
kaşar peyniri (yağlı) 100 gr 413
parmesan peyniri (yağlı) 100 gr 440
beyaz peynir (yağlı) 100 gr 275
yumurta 1 adet 80
tereyağı 28 gr 206
yumurta akı 1 adet 15
Y a ğ l a r

yumurta sarısı 1 adet 65
sıvı yağ 28 gr 130
margarin 28 gr 204
E t l e r

biftek (ızgara) 100 gr 278
tavuk (ızgara) 100 gr 132
tavuk göğsü (haşlanmış) 100 gr 150
kuzu (yağlı, ızgara) 100 gr 282
kuzu ciğeri (yağda) 100 gr 232
salam 100 gr 446
sosis 100 gr 295
kuruyemişler
badem 100 gr 600
hindistancevizi 100 gr 603
fındık 100 gr 650
fıstık 100 gr 560
çam fıstığı 100 gr 600
ceviz 100 gr 549
patlamış mısır 100 gr 478
kabak çekirdeği 100 gr 571
ay çekirdeği 100 gr 578
M e y v e l e r

muz 1 adet 100
kayısı 1 adet 8
elma 1 adet 60
kiraz 100 gr 40
hurma 1 adet 15
incir (kuru) 100 gr 59
incir 100 gr 41
greyfurt 1 adet 60
kivi 1 adet 34
portakal 1 adet 50
mandalina 1 adet 50
kavun 100 gr 18
şeftali 1 adet 60
karpuz 100 gr 19
armut 1 adet 70
erik 1 adet 8
çilek 100 gr 26
üzüm 100 gr 57

evet kuruyemişlerin kalorisi yüksek bol bol tüketmek lazım. XXX uyku yaptığını biliyordum, o yüzden bu gün başladım. Malum 15 tatil :) Size çok teşekkür ederim, daha çok gaza geliyrm. sizin kilo alma durumlarınız nasıl? Hedefinize ulaştınız mı?

kalori cetveli için teşekrler candy ben böyle meyveleri filan adet olarak bulamamıştım...küçük mutfak tartıları var ya onları bile almayı düşündüm bi ara tam olarak hesaplayabileyim die

uyandığımdan beri ödev yapıorum yarına teslim edeceğim o yüzden hala kahvaltı etmedim..hemen gidip yapmayalım ya olmaz bu iş böyle....kızdım bak kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…