- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.281
Canım bu üründe yaş sınırlaması varmı?.kızım 14 yaşında ona kullanabilirmiyim?walla kızlar ben 43 kilodan 53 kiloya ulaştım nasıl ulaştın derseniz kilo aldırıcı iştah artırıcı toz aldım ama gercekten verdiğim paaraya degdi damlacım kilo almak istiyosan maddi gücünde varsa gercekten dene kesin alırsın kalıbımı basarım gercekten :) o kadar iddalıyım yani sanki ilacı ben satıyorum ama malum zayıf birini görünce kendimde bi zmanlar caresiz oldugum için tavsiye ediyorum adı XXX gercekten adı gibi bomba yaratıyor yan etkiside yok sadece zevkle hep sürekli üşenmeden yiyosunuz inanılmaz bişey bu karnınız acıkıyor sıcak yatagınızdan kalkıp yemek yiyosunuz çok ciddiyim iranlı aktarlar yapıyorlarmış ben internetten ıgdırdan aldım düşünmeyin paranız varsa alın deneyin görürsünüzhihoyyyt
kilolar hep yüzüme göbeğime yanlara gidiyor,bi orantısızlık hakim
boshayallersmileCanım bu üründe yaş sınırlaması varmı?.kızım 14 yaşında ona kullanabilirmiyim?
Tadı nası,kızım biraz seçici mızmızdır ziyan olmasın birde...cevabınızı bekliyorum canım
merhaba kızlar.topiğin başlarında bende katılımda bulunmuşdum.hatta bilgilerinize dayanarak aktar abonesi olmuşdum.hala daha öyleyim:))o vesileyle kanki olduk.neyse
sonra hamile kaldım.inanırmısınız toplamda sadece ben 14kilo aldım.7si benimdi.okadar seviniyordumki doğum sonrası hergün aynaya bakıyor olmayan kıyafetlerimi kaldırıyordum.şimdi kızım 1yaşında ve ben yine aynıı eski kiloma döndüm malesef.27 yaşındayım 1:53 43 kiloyum.artık yeter diyorum ya.aldığım tepkiler beni daha kötü yapıyor.sen annemisin sözünü duyunca artık kalıyorum öyle.ne güsel kalçalarım vardı hepsi gitti.
geri döndüm aranıza kızlar.evet tavsiyeler.
XXX başlasammı diyorum ne dersiniz.dr.gitmeye vaktim yok kızıma bitek ben bakıyorum.eşim işde derken vakit olmuyor
canım bende senin gibi 46 kilo ile hamile kaldım sonra 66 kilo falan idim herhalde tam hatırlamıyorum doğuma girdim sonra verdimde verdim bilmiyorumkismileoğlum 2yaşında 50 kiloyum bende XXX içmeni tavsiye etmem küçük bebeğin varmış ona kim bakacak sürekli uymak isteyeceksin XXX şurup var ama onlada uyku yapıyo yani ben içemedim ramazandan önce bende 46 kiloydum sonra ramazanda aldım kilo allaha şükür vermedim böyle gidiyorum işte muz çok yiyorum süt içiyorum ve sabah kahvaltısı mutlaka yapmaya çalışıyorum kahvaltı yapmazssam çok zayıflarım çünkü onun dışında hamur işlerine ver kendini ekmek pilav makarna çok ye gece yatmadan önce yemek ye mesala bunlar önemli inşallah alırsın canım varlığı bir dert bu kilonun yokluğu birdertopuyorumnanaktan
canım saol paylaşımın için.antidepresanı zaten alıp almamakda kararsızdım.uyku yaparsa hiç gelemem.kızım çünkü çok hareketlendi devamlı peşinde koşturuyorum.XXX kullanmışdım kafamı uykudan kaldıramadım.meyve,sebze hertürlü tüketiyorum.ama öğünlerim çok eksik benimde.kızımdan zor vakit buluyorum kendime bakmaya zaten.gerçekden çok zor bunu yaşayan biliyor
Kızlar su sayfaya kadar bircoğunuz hiç çekinmeden ilaç isimleri vermişsiniz.Ama atladıgımız bırsey var kı size iyi gelen ilacın her bünyeye iyi gelmesi gibi bir sonuç yok.
Ölümcül sonuçlara ulaşan madde alerjileri var.ınsanlarda çok nadir bulunan.Ve hiçbirimiz emin olamayız aramızda bu allerjik durumda bir arkadaşımızın olmadıgına.
Sizden istenen çok zor değil.Sadece yorumlarınızda tıcarı amaç güden ilaç adlarını vermemeniz!
katılıyorum sana evet ama verdiğimiz ilaç isimlerin çoğu zaten doktorların kilo almada verdiği ilaçlar ama yine doktora gidip kullanmak gerek ben şahsen burda yazan hiçbir ilacı kullanmadım XXX şurup içtim onuda doktor verdi diye bide vitamin hapı kullandım ama bitkilere kilo aldırıcı adı altında şaçma sapan karışımlara bende karşıyımbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?