Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım bu üründe yaş sınırlaması varmı?.kızım 14 yaşında ona kullanabilirmiyim?
Tadı nası,kızım biraz seçici mızmızdır ziyan olmasın birde...cevabınızı bekliyorum canım

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşmı yanlış yönlendirmek istememem ama bende 27 yaşıma kadar 155 boyun 39 kiloyu geçmiyordum geçen sene psikoloğa gittim sinir ve uyku hapı verdi 3 gün içersinde iştah açmaya başladı 50 kilo oldum

merhaba yeni gördüm bu topiği bende kilo almak isteyenlerdenim üstelik yiyorumda tatlı pasta herşeyi severek yiyorum 1.70 boyunda ve 51 kiloyum.. bebek bile doğurdum hamileliğimde 63 e kadar çıktım nası güzel oldum hiç bu kadar tombul olmamıştı yanaklarım ama 40 gün geçmeden eski kiloma dönndüm maalesef anlatınca herkes ayy ne güzeelll die iç geçiriyolar ama ben şişman olmak istiyorum tombul tombul... daha önce diyetisyene de gittim ve XXX die bi ilaç verdi ama ben bütün test tahlillerimi yaptırdıktan sonra kullandım inanılmaz iştah açıyo ama bi o kadarda uyku yapıyo yiyip yatıyosun yani.. ama hamile kalınca devam etmedim.. şimdi de emiyo oğlum... kendi kendime almak istiyorum ilaç kullanmadan.. bakalım...

gecen kışın 44 kiloydum 1.73 boy.. 3 ay içinde 15 kilo aldim (hiç kilo alamayan ben).. nasil mi ? normal öğünlerimi yiyip ekstradan öğleden sonra yarım ekmek arası Chokella.. bide gece yatmadan yarım ekmek arası Chokella.. benim midem kaldirmaz diyosaniz XXX şurup içerek deneyin.. mesela yemeden 1-2 saat once 2 kaşık prakten.. sonra 1-2 saat sonrasında ekmek arası chokella.. kilo almazsaniz dövün beni tekme tokat. :)

merhaba kızlar.topiğin başlarında bende katılımda bulunmuşdum.hatta bilgilerinize dayanarak aktar abonesi olmuşdum.hala daha öyleyim:))o vesileyle kanki olduk.neyse
sonra hamile kaldım.inanırmısınız toplamda sadece ben 14kilo aldım.7si benimdi.okadar seviniyordumki doğum sonrası hergün aynaya bakıyor olmayan kıyafetlerimi kaldırıyordum.şimdi kızım 1yaşında ve ben yine aynıı eski kiloma döndüm malesef.27 yaşındayım 1:53 43 kiloyum.artık yeter diyorum ya.aldığım tepkiler beni daha kötü yapıyor.sen annemisin sözünü duyunca artık kalıyorum öyle.ne güsel kalçalarım vardı hepsi gitti.
geri döndüm aranıza kızlar.evet tavsiyeler.
XXX başlasammı diyorum ne dersiniz.dr.gitmeye vaktim yok kızıma bitek ben bakıyorum.eşim işde derken vakit olmuyor

canım bende senin gibi 46 kilo ile hamile kaldım sonra 66 kilo falan idim herhalde tam hatırlamıyorum doğuma girdim sonra verdimde verdim bilmiyorumkismileoğlum 2yaşında 50 kiloyum bende XXX içmeni tavsiye etmem küçük bebeğin varmış ona kim bakacak sürekli uymak isteyeceksin XXX şurup var ama onlada uyku yapıyo yani ben içemedim ramazandan önce bende 46 kiloydum sonra ramazanda aldım kilo allaha şükür vermedim böyle gidiyorum işte muz çok yiyorum süt içiyorum ve sabah kahvaltısı mutlaka yapmaya çalışıyorum kahvaltı yapmazssam çok zayıflarım çünkü onun dışında hamur işlerine ver kendini ekmek pilav makarna çok ye gece yatmadan önce yemek ye mesala bunlar önemli inşallah alırsın canım varlığı bir dert bu kilonun yokluğu birdertopuyorumnanaktan

canım saol paylaşımın için.antidepresanı zaten alıp almamakda kararsızdım.uyku yaparsa hiç gelemem.kızım çünkü çok hareketlendi devamlı peşinde koşturuyorum.XXX kullanmışdım kafamı uykudan kaldıramadım.meyve,sebze hertürlü tüketiyorum.ama öğünlerim çok eksik benimde.kızımdan zor vakit buluyorum kendime bakmaya zaten.gerçekden çok zor bunu yaşayan biliyor

bende aynı senin gibiydim öğünleri hep atlardım saat 3te yemek yediğim olurdu bazen oğlanın peşinde koş ev işi falan derken aç geziyodum koca gün oğlum kreşe gidiyo artık sabah erken kalkıyoruz ben önce mutlaka kahvaltı yapıyorum sonra oğlanı uyandırıp onu hazırlıyorum öğlende yine ekmek arası atıştırıyorum öğleden sonra yine kek bisküvi çayla beraber yemeye çalışıyorum işte

anladım canım.kahvaltıyı muhakkak bende yapmalıyım.geçde olsa yapıyorum.ama işde ara öğünlerim olmuyor.akşam yemeğine kadar evi temzile çocukla uğraş drken.bundan sonra ara öğünlere dikkat etmeliyim.ne bulursam atcam ağzıma.yine gaza geldim sizden esinlenerek:))

Kızlar su sayfaya kadar bircoğunuz hiç çekinmeden ilaç isimleri vermişsiniz.Ama atladıgımız bırsey var kı size iyi gelen ilacın her bünyeye iyi gelmesi gibi bir sonuç yok.

Ölümcül sonuçlara ulaşan madde alerjileri var.İnsanlarda çok nadir bulunan.Ve hiçbirimiz emin olamayız aramızda bu allerjik durumda bir arkadaşımızın olmadıgına.

Sizden istenen çok zor değil.Sadece yorumlarınızda tıcarı amaç güden ilaç adlarını vermemeniz!

katılıyorum sana evet ama verdiğimiz ilaç isimlerin çoğu zaten doktorların kilo almada verdiği ilaçlar ama yine doktora gidip kullanmak gerek ben şahsen burda yazan hiçbir ilacı kullanmadım XXX şurup içtim onuda doktor verdi diye bide vitamin hapı kullandım ama bitkilere kilo aldırıcı adı altında şaçma sapan karışımlara bende karşıyımbayanssulusmile

İşde soyledıgınız gıbı doktorların verdıgı ılaclar.Sız hayat bilginiz eşliğinde hıcbırını tavsıye olarak gormeyebılırsınız.Ama ergenlık donemınde olup da zayıf olmayı buyuk sorun halıne getıren genclerımızın de gorup yazılan uygun fıyatlarla alabılırler.Belkıde olası bır saglık sorununun sebebı olan zayıflıkdan boylece bu ılaclarla kurtulmus olur ama asıl altında yatan sebebı bılmedıklerınden de daha buyuk sorunlar ıle karsılasabılırler.

Merhaba arkadaslar
Bende bir zamanlar kilo almaya calisan psikolojisi bu yuzden bozuk zavalli biriydim. Boyum 1.67 ve su an kilom 53. Ama 1o yil once 42 idi. 19 yasindayken doktira gittim asiri zayifligimdan dolayi. Bana bir surup verdi XXX bide balik yagi hapi verdi. bu surup felaket istah aciyo. Kullanimi 15 gun kullaniyorsun 1 hafta ara veriyorsun galiba oyleydi. cok istah aciyo gercekten ama ilk 5 gun inanilmaz uyku yapiyo. Ama inanilmaz yani her an uyumak istiyodum. Doktor zarari yok dedi. Neyse bununla 5 kilo almistim. ama birakinca bir sure sonra eski kiloma geri dondum bidahada o surubu kullanmak istemedim cunku tam anlamiyla serseme ceviriyodu beni.
Arkadaslar ben bu topicteki hicbir sayfayi okumadim belki zaten biliyosunuzdur. Butun bunlardan sonra bisey kesfettim. Herbalife diye bir kutu toz. Icinde her turlu mineral vitamin var. Her ogun tika basa yiyip ardindan bu bu tozdan bir kasip alip bir bardak sute karistiriyorsunuz hergun iciyorsunuz. ben bununla 3 ayda 10 kilo aldim. 3-4 kutu kullandim sanirim net hatirlamiyorum. Bunun calisma sekli soyle. Sizin yediginiz yemekler size kilo oluyor ve bu tozdan aldiginiz kaloriyide vucut harciyor. Ama benim bunyem cok zor kilo aliyor ve ben inanin tika basa yedim aglayana kadar yedim. Size neler yedigimi anlatayim. kocaman butun pizza ustune 2 gozleme bu mesela bir ogun. koca bir tabak makarna ustune koca ekmek arasi cikolata ustune mayonez. Biliyorum sagliksiz ama tabi her ogun bu kadar sagliksiz yemedim. ama her ogun asiri yedim. ustelik bu toz karisim adami tok tutuyor ve acikma olmuyor. O kadar zorduki acikmadan yemek yemek. Ama bir sure sonra bunyem alisti. neyse ben 53 kilo olunca biraktim. Bidaha da hic zayiflamadim ve asla kiloda almadim. 10 yildir ayni kilodayim. Arkadaslar sizi o kadar iyi anliyorum ki ben aynaya bakmak istemezdim. Yuzum gocukt zayifliktan o kadar cirkin hissediyordum ki yazin ortasinda pantolonumun altindan 3 tane tayt giyerdim. Popom falan yoktu. Bacaklarimin arasindan tir gecerdi. Tek dilegim kilo almakti. Dogum gunumlerimde bile tek dilegim buydu. insanin hayatta daha onemli hedefleri olmazmi benim tek hedefim buydu yaaa nasil bir psikoloydi. Ama ben gercekten cok cirkindim zayfken ama gercekten o yuzden belkide boyleydim. Neyse arkadaslar sizlere cani gonulden yardim etmek isterim. Her turlu sorunuzu cevaplayabilirim bu konuyla ilgili yardimci olmak isterim
sevgilerimle:))

valla Chokella'nin üzerine kilo aldırıcı tanımıyorum :)) bende eskiden çok yerdim ama bi işe yaramazdı.. bi ara doktorlar dizisindeki Ela varya.. onun röportajını okudum.. o ekmek arasına cikolata sürüp öğün aralarinda bunu yemiş.. ve 45 günde 6 kilo almış. valla ben 2 haftada 6 kilo aldim :) dizi için mecburi kilo almıştı o.. bende deniyim dedim.. sonuc ortada .. 44 den 59a.. şu aralar çalışma tempom yüzünden doğru dürüst yemek yiyemiyorum .. yaklasik 4 aydir filan.. chokellayida biraktim.. ama kaybettigim kilo sadece 3.. 56 yim su an.. ve memnunum.. zaten veremiyorum da.. millet ayı gibi oldun diye dalga geciyodu 59 kiloyken :) isteyene oncesi sonrasi resimlerimde mevcut :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…