Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

nasıl kilo almak için değilmiş ya başlarına geçirseydin kutuyu bas bas bağarıyolar ya nette kilo aldırır diye ey allahım hiç insnmıyorum ben şu tür bitkili şeylere

Son düzenleyen: Moderatör:
bitkisel şeylere hele hele mucize olanlara inanmıyorum..vaktinde bende kullandım...çoookkk uzun zaman önce...
bu arada XXX u bıraktım gibi...bi haftaya kadar oldu hala tık yok...aynıyım kaydirigubbakcemile3
hatta bu arada rahatsızım fazla da canım istemiyo bişey..ama yine de yiyorum..bünye aldı yemeğin ttadını tabi :))

merhaba kizlar kilo aliyim grcekten bir cok kisi ianmasada vermekten daha zor zaten doktorlarda bnu soyluyor 6 ogen yememiz gerekiyr bizim bende 50 kiloya ulasmistim hayatimda ilk defa yazin ama neyazikki simdi 46 ya dustum bende almak ici ugrasiyorum suanda oncelikle yememizi duzenlemeliyiz ogunlerimizi atlamadan ara ogunlerle yemeye devam etmeliyiz diyceksiniz ki istah ilmayinca nasil yiycez haklisiniz ama zorla yedikce migde genisliyor kesinlikle 1 hafta zorluyorsun migdeyi denedigim icin biliyorum 1 hafta 6 ogun ara ogunlerle yedim mutlaka sut bal muz ama her mutfaga gidisinizde en azindan zeytin yiyin kalorisi guzel gercekten migedyide bulandirmiyor sonucta hepimize kolay gelsin kizlar. harnup pekmezinide kullanmistim oda iyi kilo aldiriyor.

zeytine ve yemeğe katılıyorum.tıp a gitmiştim kilo alamıyorum die..bana kilo aldırıcı diet verdiler..
ve evet içinde sınırsız zeytin vardı...kuruyemiş , sütlü tatlılar , hamur işleri vs vs ...ilk başta olmaz..nasıl ki kilo vermek isteyenlere sabır deniyo bizim içinde aynı şey geçerli..,ilk başta hapur hupu yenmez ama zamanla mide genişlio..

slm arkadaşlarr ilk defa foruma yazıyorumm. bende kilo almak isteyen ve bir türlü alamanlardanımm.3 oğluşum var ve her doğumdan sonrada aldığım bütün kilolar gittii.osmanlı iksirine taktım şimdi kullanan ve sonuç alabilenlerden yorum bekliyorum.hepinize iyi günler

ya ben XXX u 1 aya yakındır kullanmadım...bi de grip atlattım...seyahat ettim filan...açıkçası hastalıklar nedeniyle iştahım yok ama 1 kilo ya var ya yok eksilen...çoooookkkk mutluyum kıslar kaydirigubbakcemile5 eskiden kaç ay uğraşır 1-2 kilo alırdım sonra bi üşütme hooopp 2 günde giderdi kilocuklar ...ÇOK ŞÜKÜR.....

selam kızlar. Bende kilo almak isteynlerdenim. Boyum kısa aslında ve fazla da kilo almak istemiyorum yine de ihtiyacım var. Çünkü kot pantolın çok zor buluyorum, kumaş pantolonda da 34 bedeni bile küçültüyorum düşünün yani.. Hep yiyeceğim diyorum ama yine yemiyorum hele evişine daldığım zaman unutuyorum yemek felan. Neler yeme gerektiğini biliyorum ama uygulamıyorum ve bir zaman vitaminlerden destek alıp fayda gördüm acıktırdı çünkü ve halsizliği de aldı ama bırakınca yine aynı. Sslında yedimmi yiyorum ama ya evişi ya tvye dalıyorum. Ne pekmezler alıyorum yemiyorum, kuruyemişler felan h,ç el atmıyorum ben öğle yemeğini bile es geçiyorum 6 öğün nasıl yicem ama yiyince kilo alıyorum alamıyor değilim. Ancak bir öğün bile atlasam yada az yesem hemen düşüşe geçiyor hele lavaboya çıkarsam tekrar tartıldığımda yarım kilo farkediyo ve baharda hamilelik dşünüyorum. Biliyorsunu zayıflıkta regli düzensizliği yapıyor o yüzden artık yemeğe odaklanacağım tabii sağlıksız kilo almak istemiyorum hem sağlıklı hemde kalorili şeylerle kilo almak istiyorum. birkaç kilo alsam yetecek bana... Özellikle gece yenen yemekler kalıyor vücutta. Makarna, et yemekleri, yada ballı sütler hamurişi acayip iyi geliyor. ınşallah kilo alabiliriz..

KIZLAR SıZE ıNANAMIYORUM.akannehirYAZILARINIZI BÜYÜK Bı HASETLE OKUDUM.BAZI ARKADAŞLAR GÜNDE 1-2 EKMEK YEMEKTEN BAHSEDıYORLAR.BEN ÖYLE YESEM 3 AY ıÇıDE 100 KG. OLURUM HERALDE.ıŞTAHI OLMAYANLARA BıŞEY SÖYLEYEMıYORUM AMA NE KADAR YERSE YESıN YAKANLARA NASIL ÖZENDıM ANLATAMAM.BÖYLE METABOLıZMANIN DARISI BAŞIMA.77 KıLOYUMmafoldumben
BENıM HAYATIM KıLO VERMEYE ÇALIŞMAKLA GEÇıYOR. NASIL OLUPTA BAŞARAMADIĞIMI SÖYLEYEYıM.
AKŞAM YATMADAN YEMEK YERSENıZ KıLO ALACAĞINIZ GARANTı.BENDEN SıZE DENENMıŞ YÖNTEM.TECRÜBEYLE SABıTTıR.
umarım hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.

memuzine aynen katılıyorum.
topiği görünce bakmak istedim nasıl kilo alınamadığına .Bence çok kasmayın kızlar keyfinize bakın .büyük beden giyip aradığın modeli bulamamaktansa istediğini küçültürsün olur biter :))

merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum yazmak istedim.3 haftadır XXX kullanıyorum onların etkisiyle bi kaç kilo aldım kendimden farkediyorum.iştahım çok açık ben de elime ne geçerse yemeye çalışıyorum.bol tatlı yiyorum.yoğurt ve ceviz yiyorum hergün.doyduktan sonra midemin alabildiğine su içiyorum genişlemesi için.elimin altında hamur işleri bulundurmaya çalışıyorum.bugünden itibaren harnup pekmezli süte başlıyorum.sizde yapın.neşelenin.neşelenin.neşelenin.

merhaba katy uzun zamandır yoktun dikkat etiysen hiçkimse yok kilo almana sevindim canım bende birkaç kilo aldım onu korumaya çalışıyorum keyifli neşeli kilo almalar diliyorum sana

ahh canımm alınmayınca alınmıyor işte ben ekmeği de bol yerim ekmeksiz sofraya oturamam ama yok işte. Tabii belki gereğinden fazla yenemiz gerekiyor ama aklımıza bile gelmiyor yemek herkeste öyledir sanırım yokda kilo alırdık. Ama bir de şöyle birşey var gerçekten çabuk yakıyoruz. Eşim de mesela kilo almaya eğilimli keşke senin gibi olsam diyor. Ama bana da sürekli yedirmekten geri kalmıyor adam şaşırdı bana kilo aldırmak için ne yapacağını. Ben valla artık karar verdim olabilecek en yüksek raddede yicem hiçbir öğünü atlamıcam ara öğünlerimi de bakalım ne olacak.

arkadaşlar bende çok önceden burda yazılar paylaşıyorudm ama eskilerden kimse kalmamış, ben sıkılmıştım killo alamadım die bırakmıştım, ama artık almak istiyorum nişanlım askere gitti ve 5 ay sonra gelicek beni biraz etli butlu görmesin istiyorum yaaa lütfen yarımcı olun yaa kullandığınız şeyler ne? sağlığa zararlı olmayan ama kilo aldırabilen ne var kızlar benim için kısa bir özet yapabilir mi biri LÜTFENNNN.........

arkadaslar benımde kılo alamama problemım var 25 yasındayım ergenleık yasından berı 50 kılo da kaldım her bıseyı denedım ama nafıle kımılerı cocuk olunca alırsın dedı hamılelıgımde sadece 9 kılo aldım zaten kızım 3.5 kılo dogdu dıger kılolarda bı ay ıcınde gıttı artık kendımle dalga gecıyorum tıbbın benım üzermde bı arastırma yapması lazım :)))

merhaba arkadaşlar. ben 43 kilodan şuanda 47,5 yani 48 diyelim kiloya ulaşmış biri olarak uyguladığım yöntemi sizlerle paylaşmak istiyorum. belki yardımım dokunur.çünkü bu sorunu çok iyi biliyorum. günde 3 tane tost yiyorum.bunun 2 tanesini sabah kahvaltısında,diğer 1 taneyi de öğleden sonra örneğin 5 çayında falan yiyorum. bir de marketlerde satılan tadım ın 90 gr lık bademleri var. hergün ondan 1 paket yiyerek 48 kiloya ulaştım arkadaşlar. benim naçizane önerim budur.sevgiler....

walla kızlar ben 43 kilodan 53 kiloya ulaştım nasıl ulaştın derseniz kilo aldırıcı iştah artırıcı toz aldım ama gercekten verdiğim paaraya degdi damlacım kilo almak istiyosan maddi gücünde varsa gercekten dene kesin alırsın kalıbımı basarım gercekten :) o kadar iddalıyım yani sanki ilacı ben satıyorum ama malum zayıf birini görünce kendimde bi zmanlar caresiz oldugum için tavsiye ediyorum adı XXX gercekten adı gibi bomba yaratıyor yan etkiside yok sadece zevkle hep sürekli üşenmeden yiyosunuz inanılmaz bişey bu karnınız acıkıyor sıcak yatagınızdan kalkıp yemek yiyosunuz çok ciddiyim iranlı aktarlar yapıyorlarmış ben internetten ıgdırdan aldım düşünmeyin paranız varsa alın deneyin görürsünüzhihoyyyt

Maalesef bende kilo alamıyorum ama artık bugündne başlayarak yemeye başlıcam sanırım o kadar yemiyorum ben öğün atlıyorum ve misal öğle atlıyoram akşam çok yiyorum o an kilo alıyorum ama sabahına birşey kalmıyor. Deli oluyorum. Eşcağızım dün fındık, badem bir de yabanmersini gelmiş kuruyemişçiye onu da almış gelmiş yiceksin diyo dün onun zorula yedim bugün daha hiç yemedim. Sanırı öğün atlamaz ara öğünleri de yersekk daha doğrusu ağzmız boş durmazsa kilo alırız.. Hme yemiyoruz hemde zayıfız diye yakınıyoruz kızlarr...

canım bende kilo alamamakdan şikayetçiğim aldığın bitkisel tozun internet adresini rica etsem özelden yazarmsın bana çünkü ben ığdırlıyım tedarik etmem çok kolay olur şimdiden teşekkürler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…