Bildiğim kadarıyla yok ilaç ismi yazar mısınız
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım ilaç ismi yazmak yasak mı ben forumun kurallarını da forumu pek kullanmayı da pek bilmiyorum açıkçası siz beni yönlendirin:)
Canım çok teşekkürler
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baharsun insanları yanlış ve tehlikeli yonlendiriyorsun o ilaç kafana göre gidip de alınacak bi ilaç değil önce tahlil sonra doktor. Mesela hamilelere ve emzirenlere kesinlikle yasak saçma işler yapmayın
O ilacı biliyorum an.. zol. Oğlumda kılkurdu vardı aile tedavisi için hepimiz kullandık. Iyi de siz tahlil yaptırdınız da mı aldınız bu hapı yoksa durup dururken mi ? Hap kilo aldırmıyor ki tenyaları yok ediyor. Vücutta tenya varsa kilo almaya engel olan o.arkadaşlar önce bi gaita tahlili yaptırın varsa doktora başvurun ilacı o yazar zaten.
sadece size bunları size yazmak için foruma üye oldum:) çünkü yıllardır bilirim kilo alamamanın sıkıntısını..ben 42 yaşındayım oldum olası 41/42 arasında oldum hep.21 yaşında hamile kaldım sadece 4/5 kilo aldım oda zaten meğerse çocuğun kilosuymuş:) evet şimdi beni iyi dinleyin lütfennn hayatım boyunca kilo alamktan ümidini ksen ben yaklaşık 2/3 aydır kilo aldım nasılmı? anlatayım.bir gün eczaneye gittim tenya ilacı alayım dedim eczacı kadın Allah razı olsun ondan benim çocukluğumdada kullandığım ilacı tavsiye etmedi sen a..l bunu kullan dedi (ilac ismi yasaktır diye yazamadımo ilacı kullandım.kızım bir gün dediki anne senin kolun kilomu almış hemen kontorol ettim evet almıştı sanki neyse ama bu arada o günlerde akşamları geceleri sürekli yiyorum ama neden yiyorum kızlar kilo almak amacıyla değil midemde gastrit olduğu için içim çekiliyordu.neler mi yiyordum lütfn sizde aynılarını yiyin..cicibebe fındık yer fıstığı cips muz cips hariç diğerlerini her akşam mutlaka yiyordum kızlar..ben 42 yaşıma kadar aslaaa kilo alamayan ben kilo almıştım tartının o günlerde pili yoktu yaklaşık 1.5 ay sonra falan pil aldım aaaa bi baktım 43 olmuşum gözlerime inanamadım ben aldıysam sizde alırsınız kızlar dediklerimi yiyin her akşam zorlayın haa bu arada yaklaşık 15 gündür de s..n vitamin hapı alıyorum ama bu haptan önce ben zaten almıştım kilo lütfen dediklerimi yapın o ilacın ismi yasak değilse bana söyleyin yazarım forum kurallarını bilmiyorum.. deneyin dediklerimi ve alacağım diyin alacaksınız:) selametle kalın inşaAllah
sadece size bunları size yazmak için foruma üye oldum:) çünkü yıllardır bilirim kilo alamamanın sıkıntısını..ben 42 yaşındayım oldum olası 41/42 arasında oldum hep.21 yaşında hamile kaldım sadece 4/5 kilo aldım oda zaten meğerse çocuğun kilosuymuş:) evet şimdi beni iyi dinleyin lütfennn hayatım boyunca kilo alamktan ümidini ksen ben yaklaşık 2/3 aydır kilo aldım nasılmı? anlatayım.bir gün eczaneye gittim tenya ilacı alayım dedim eczacı kadın Allah razı olsun ondan benim çocukluğumdada kullandığım ilacı tavsiye etmedi sen a..l bunu kullan dedi (ilac ismi yasaktır diye yazamadımo ilacı kullandım.kızım bir gün dediki anne senin kolun kilomu almış hemen kontorol ettim evet almıştı sanki neyse ama bu arada o günlerde akşamları geceleri sürekli yiyorum ama neden yiyorum kızlar kilo almak amacıyla değil midemde gastrit olduğu için içim çekiliyordu.neler mi yiyordum lütfn sizde aynılarını yiyin..cicibebe fındık yer fıstığı cips muz cips hariç diğerlerini her akşam mutlaka yiyordum kızlar..ben 42 yaşıma kadar aslaaa kilo alamayan ben kilo almıştım tartının o günlerde pili yoktu yaklaşık 1.5 ay sonra falan pil aldım aaaa bi baktım 43 olmuşum gözlerime inanamadım ben aldıysam sizde alırsınız kızlar dediklerimi yiyin her akşam zorlayın haa bu arada yaklaşık 15 gündür de s..n vitamin hapı alıyorum ama bu haptan önce ben zaten almıştım kilo lütfen dediklerimi yapın o ilacın ismi yasak değilse bana söyleyin yazarım forum kurallarını bilmiyorum.. deneyin dediklerimi ve alacağım diyin alacaksınız:) selametle kalın inşaAllah
kızlar yeni üye olduğum için özel msj yazma hakkım yokmuş 35 sayfa olması lazımmış yazmam için. fakat size burdan yardımcı olmaya çalışacağım içtiğim ilacın ismi tenya ilacı deniyor ama kıl kurdu özelliğine sahip bir ilaçmış eczane öyle demişti bu çok etkili dedi isminin baş harfi A.....L son harfi L eczanaeye sorun mutlaka bilir zaten. diğer ilacın ismi ise vitamin hapı olduğu için yazıyorum supradyn.. ve ayrıca lütfen bolca fındık yer fıstıgı cici bebe muz yiyin günde 20 fındık 400 kalori yani kilo demekmiş bir muz 100 kalori yer fıstıgı da hemen hemen aynı kalori. bunları mutlaka yiyin özellikle fındık ve yer fıstıgını her gün yiyin o tenya ilacını da için bakın bakalım kilo almak neymiş göreceksiniz :)
Demek seviyeyi değiştiriyoruz tamam sen bilirsin.Bu yazıyı heralde başkası yazdı ''tenya ilacını da için bakın kilo almak neymiş göreceksiniz''çok güldüm .sen karşındaki insanı hafife aldın heralde sana vitamin ilacını demedim zaten tenya ilacı yani KILKURDU ilacı olan And.zol dan bahsediyorum demek ki sende varmış ilaç sayesinde dökülmüş kilo almaya başlamışsın.ha şunu da söyleyeyim eczacın belki soylememiştir kılkurdu tedavisi aile tedavisi gerektirir evde kim varsa hamile ve 2 yaş altındakiler hariç herkese ilaç tedavisi verilir bitek senin kullanmanla olmaz sende varsa muhtemelen onlara da geçmiş olabilir çarşaflardan kirli sepetindeki kıyafetlerden vs..eczaneye gittim bi tenya ilacı alayım dedim eczacı onu önerdi bi de vitamin aldım diye kendin söylüyorsun. Doktora gitmiş olsan doktor sana yazardı zaten eczacıya sormazdın.bilincli bir insan olsan arkadaşlar belki sizde de bu yüzdendir doktorda bi tahlil yaptırın belki tenyanız olabilir dersin ama yok hakkın olsa özelden herkese yazacaksın ilacın adını.bir daha birşey yazarken 2 kere düşün ayrıca üslubuna da dikkat et.iyi ki kk böyle senin gibi deneyimsiz insanlar için bazı kurallar koymuş 6 yıllık bir kk üyesi olarak seni kınıyorum.
Ilaç ismi nedir ozeld3n yazarmisnizilaç ismi yazmak yasakmış özelden msj yazsanız ben cvplasam ben nasıl ulaşacağımı bilmiyorum
Bana özelden yazarsanız ćok sevinirim 43kiloyum buda bebe bisküvisiyle 5kilo almış halimKızlar sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplarım ilaç ismi yazmak yasak mı ben forumun kurallarını da forumu pek kullanmayı da pek bilmiyorum açıkçası siz beni yönlendirin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?