sadece size bunları size yazmak için foruma üye oldum:) çünkü yıllardır bilirim kilo alamamanın sıkıntısını..ben 42 yaşındayım oldum olası 41/42 arasında oldum hep.21 yaşında hamile kaldım sadece 4/5 kilo aldım oda zaten meğerse çocuğun kilosuymuş:) evet şimdi beni iyi dinleyin lütfennn hayatım boyunca kilo alamktan ümidini ksen ben yaklaşık 2/3 aydır kilo aldım nasılmı? anlatayım.bir gün eczaneye gittim tenya ilacı alayım dedim eczacı kadın Allah razı olsun ondan benim çocukluğumdada kullandığım ilacı tavsiye etmedi sen a..l bunu kullan dedi (ilac ismi yasaktır diye yazamadım
o ilacı kullandım.kızım bir gün dediki anne senin kolun kilomu almış hemen kontorol ettim evet almıştı sanki neyse ama bu arada o günlerde akşamları geceleri sürekli yiyorum ama neden yiyorum kızlar kilo almak amacıyla değil midemde gastrit olduğu için içim çekiliyordu.neler mi yiyordum lütfn sizde aynılarını yiyin..cicibebe fındık yer fıstığı cips muz cips hariç diğerlerini her akşam mutlaka yiyordum kızlar..ben 42 yaşıma kadar aslaaa kilo alamayan ben kilo almıştım tartının o günlerde pili yoktu yaklaşık 1.5 ay sonra falan pil aldım aaaa bi baktım 43 olmuşum gözlerime inanamadım ben aldıysam sizde alırsınız kızlar dediklerimi yiyin her akşam zorlayın haa bu arada yaklaşık 15 gündür de s..n vitamin hapı alıyorum ama bu haptan önce ben zaten almıştım kilo lütfen dediklerimi yapın o ilacın ismi yasak değilse bana söyleyin yazarım forum kurallarını bilmiyorum.. deneyin dediklerimi ve alacağım diyin alacaksınız:) selametle kalın inşaAllah