Ben 20 yasindayim 1.70 boy 45 kiloyum bacaklarim arkadaslarimin dedigi uzere cubuk gibi ve artik bende psikolojik çöküntü yasatiyor bu durum altima tayt giyiyorum . Bazi arkadaslar cici bebe dedi ama orantilimi aldiriyor acaba bacaklarimda alir mi yardimlarinizi bekliyorum
Izlemedim ama sayenizde simdi izliycem cok tesekkur ederim umutsuz bi sekilde yazmistim burayada ama cok tesekkur ederim size cevap vermeniz bile cok mutlu etti beni
Sonuç alamadı aslında.
Her bünye farklı. Kardeşim evlenince kilo aldı kendiliginden :)
O bahsettiğim toz karbonhidrat takviyesiydi diye hatirliyorum. Yanlış birşey tavsiye etmek istemem. Doktora danışmadan kullanma canım.
Aslında en sagliklisi kilo almak amaciyla bir spor salonuna başvurman. Onlar diyet spor birlikte takip ediyorlar.
Herşeyin fazlası zarar.
Sen daha çok psikolojini rahatmaya bak. İnan gerisi gelir. Sağlığın yerinde olsun önemlisi o.
Karatay'ı dinle.
Seni kıskananlar varsa onların konuşmalarını hiiç önemseme
Spor salonuna git ben en etkili çözümü öyle aldım iştah sorunun varsa. Spordan çıkınca öyle bir acıkıyordum ki. Onlar ona göre çalıştırıyor ve bir liste veriyor. Hem orantılı kilo alıyorsun. Tok karnına pekmezli su iç. Sütle pekmezi karıştırma doktorum iyi değil dedi. Cici bebede yedim ben ama sporda yaptım. Ya çok kilolu olsan o daha mı iyi? Kalorisepeti diye bir site var oraya üye ol. Orada hedef belirliyorsun ve günde kaç kalori alman gerektiği çıkıyor yediklerini tek tek yazıyorsun oda hesap hanesine işliyor görüyorsun orada günlük miktara ulaşıp ulaşmadıgını bol bol ara öğün yap. Ana öğün dışında. Ara öğünde kuru yemiş ye. Yoğurt ye içine şeker kat :) ama bir spor salonuna git bence
Tamamdir sınavlar biter bitmez yaziliyorum cici bebeye basladim bakalım ne olacak cok tesekkur ederim yol gosterdin yardimci oldun bende uye oluyum hemen o siteye
ben 29 yaşında 167 boyunda 47 kiloyum denemediğim şey kalmadı bulk ta kullandım fakat bulku tek kullanmadım inat ettim hergün sabah akşam bulku süte katıp içiyodum gün içinde zorla bişeyler atıştırıyodum her akşam bir tabak makarna bi kase reçelli yoğurt 1 kasede arı mama bunları herakşam yapıp yiyip yatıyodum 41 42 kiloydum 4 ayda falan 48 oldum sonra yaz geldi yapamadım sonra 46 45 e düştüm falan şimdi 47 yim 2 tayt giyiyorum pantolun altına düşün
Aynen canim bendede ayni sorun var yarin herblife a gidicem haplari varmis onlardan kullancam bakalim ne olacak buraya yazcam sonucunu ne olcam biz boyle cirpi bacaklarla