- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
Hanımlar bitkisel veya başka bir şey kullanıp kilo alan var mı ? 3 diyetisyene gidip kilo alamadım . Gebelik düşündüğüm icin iyice taktım kiloma . 1.54 cm 39 kiloyum ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Instagramda bir karışım görüyorum belki ondan yaparsaniz yarari olur.Hanımlar bitkisel veya başka bir şey kullanıp kilo alan var mı ? 3 diyetisyene gidip kilo alamadım . Gebelik düşündüğüm icin iyice taktım kiloma . 1.54 cm 39 kiloyum ...
Selam canım yaş kaç acaba?bende boy 154 yaş 35 çok zayiftim 50li kilolardaydim oda yaşıma bana göre zayiflikti hep tombul kilolulara özeniyor dum benimde gitmedim doktor içmedim ilaç kalmadı en son antidepresan lar ise yaradı acayip iştah açtı sürekli yiyip yattım bir iki ayda şimdi 65im inan almışken beş daha almak istiyorum..birde arkadaşın aşağıdaki yazdgi karışım da kullandim yatmadan önce yanlız ben içine keçi boynuzu tozu üzüm çekirdeği tozu yulaf ezmesi ve tahinde kattim canımHanımlar bitkisel veya başka bir şey kullanıp kilo alan var mı ? 3 diyetisyene gidip kilo alamadım . Gebelik düşündüğüm icin iyice taktım kiloma . 1.54 cm 39 kiloyum ...
Yaş 23 antidepresan bağımlılık yapar diye istemiyorum bide doktor bir sorun yokken yazmaz diye düşünüyorum antidepresanıSelam canım yaş kaç acaba?bende boy 154 yaş 35 çok zayiftim 50li kilolardaydim oda yaşıma bana göre zayiflikti hep tombul kilolulara özeniyor dum benimde gitmedim doktor içmedim ilaç kalmadı en son antidepresan lar ise yaradı acayip iştah açtı sürekli yiyip yattım bir iki ayda şimdi 65im inan almışken beş daha almak istiyorum..birde arkadaşın aşağıdaki yazdgi karışım da kullandim yatmadan önce yanlız ben içine keçi boynuzu tozu üzüm çekirdeği tozu yulaf ezmesi ve tahinde kattim canım
Ben psikiyatri gidip yemek yiyemiyorum istahim yok hiç kilo almak istiyorum dedim ona göre yazdı zaten yazdığı haplar bağımlılık yapmıyor hem en hafifleriYaş 23 antidepresan bağımlılık yapar diye istemiyorum bide doktor bir sorun yokken yazmaz diye düşünüyorum antidepresanı
Bu sitede reklam yasakAcilen bana ulaşın yardımcı olayım size çok kolay yolla kilo alabilirisiniz
instagram:
Yardımcı olmak istemiştim canımBu sitede reklam yasak
Birincisi ben sizin caniniz falan degilim, ne munasebet? İkincisi insanlara yardimci olmak istiyorsaniz onlari bu isin uzmani olan “beslenme ve diyet uzmani” na yonlendirmelisiniz. Kendi sattiginiz ne idugu belirsiz urunleri tavsiye edemezsinizYardımcı olmak istemiştim canım