Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba 4 kilo almak istiyorum bunun için bana önerebileceğiniz kalorisi yüksek kurabiye ya da içecek tarzı tarifleriniz var mı?
Arkadaşım şu ucuz mağazalardan üç harfli olan kırmızı logolouya gidiyorsun, Konya gevreği alıyorsun..bir kutu yedim sanki hepsi öğütülüp atılmadan direk kilo oldu
Arkadaşım şu ucuz mağazalardan üç harfli olan kırmızı logolouya gidiyorsun, Konya gevreği alıyorsun..bir kutu yedim sanki hepsi öğütülüp atılmadan direk kilo oldu
Evet cici bebe güzel fikir :)Karbonhidrat ve protein karışımı beslenin
Akşam yatarken makarna ve süt
Sütün içine bal cici bebe ekleyin
Bu tarifle kilo alırsınız
Yıllarfır kilo alamamaktan şikayetçi oldum hala kilolu değilim ama eskiye göre iyiyim
Bu tarifi kilom düşmeye başladığında uyguluyorum
Birde mozaik pasta muhallebi tarzı kalorili gıdaları geç saatte tüketin
Dut pekmezide aldırıyormuş içemediğim için denemedim
Şok tan bahsetti herlade bim mavi degilmi.B harfiyle başlayan marketten bahsediyorsunuz büyük ihtimalle :) konya gevreği nasıl bir şey ilk kez sizden duydum
Hayir benim bildigim dediginizin tam tersi :)Şok tan bahsetti herlade bim mavi degilmi.
Bebek biskuvisini 1 kase sutle karistirip ye her gece yatmadan 10 15 tane bebe biskuvisi ilik yada sicak sut. Ayda 3 kilo garantiKızlar merhaba 4 kilo almak istiyorum bunun için bana önerebileceğiniz kalorisi yüksek kurabiye ya da içecek tarzı tarifleriniz var mı?
Kırmızı logolu dedi amaŞok tan bahsetti herlade bim mavi degilmi.
Karbonhidrat ve protein karışımı beslenin
Akşam yatarken makarna ve süt
Sütün içine bal cici bebe ekleyin
Bu tarifle kilo alırsınız
Yıllarfır kilo alamamaktan şikayetçi oldum hala kilolu değilim ama eskiye göre iyiyim
Bu tarifi kilom düşmeye başladığında uyguluyorum
Birde mozaik pasta muhallebi tarzı kalorili gıdaları geç saatte tüketin
Dut pekmezide aldırıyormuş içemediğim için denemedim
O ne yaArkadaşım şu ucuz mağazalardan üç harfli olan kırmızı logolouya gidiyorsun, Konya gevreği alıyorsun..bir kutu yedim sanki hepsi öğütülüp atılmadan direk kilo oldu