Kilo almak için öneri

bu arada 6 yıldan beri kilo veremeyip bu yıl sonunda 10 kilo vermiş biri olarak konuşuyorum kilo vermek almaktan çok daha zor dikkat edin bence

sağlık bakanlığınca yasak başsavcılığa 100 den fazla başvuru var ve hala satılıyor şişli de görüyorum birçok yerde hala satışı yapıldığı yazılıyor hayret ki ne hayret altın çilek meyvesi başka altın çilek zayıflama kapsülü başka ama maalesef kapsül yasak olduğu halde hala pervasızca satılıyor ve birçok kişi hala alıyor

sokakta dolaşıp bazen oturduğum yerleder kulak misafiri oluyorum bak şu tanıdığımız bak biizm mehmet yok mu ya da bizim hasanın kızı özlem altın çilekle şu kadar kilo vermiş diyenleri duyuyorum ve hala buna bir önlem alınamamasına şaşırmıyorum çünkü bizim ülkemizde insan hayatı maalesef birilerinin cebi için çok da ucuz bir şey

gittim canım midemde ülser çıktı haplarımı kullandım kontrollerede gittim bişeyim kalmadı ama yne kilo alamıyorum yemek yemem gayet iyi olmasına rahmen

Bence önemli olan kilo almak için diyet uygulamak değil, bunu sağlıklı bir şekilde yapmak. Sık sık ve besin değeri yüksek şeyler tüketmek mantıklı olabilir ama kilo ile beraber yağlara ve göbeğe de hoş geldin demek iyi bir şey değil. Beraberinde spor yapmak çok önemli kesinlikle. Bir de şu var; sindirim sisteminiz çok hızlı çalışıyor ve bu yüzden kilo alamıyorsanız onu yavaşlatmak için de çalışmanız gerek. Doktor kontrolünde ve ilaç kullanmadan kilo almak en makulu bu yüzden.

ya varya şu kilo alma yöntemlerini okudukça midem kalkıyor.en son bunu okudum bi garip oldum..keşke kilo almakta vermek kadar kolay olsa.bi haftada 5 kilo rahatlıkla veriyorum.ama alamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben de yıllardır kilo alamazdım herseyi denerdim ama bişiye yaptım ki eminim 10 kilo aldım kahvaltıdan 10-15 dk sora fındık ceviz tarzı şeyler yiyin zorLa meyve suyuyLa yiyin ki daha kolay olsun ve daha cok yiyin ve sürekli ağzınıza bişeyler atın gün içerisinde öğle yemeği diil de akşam yemeğini mümkünse çok kaçırın :)

Valla bende zayıflıktan şikayetciyim ama benimki ileri boyutlarda denebilir pskoljmi çok fazla etkiliyo özellikle giydiğim hiç bir şey yakışmıyor manken gibisin işte ne yapcaksın diyenler var anlamıyor kimse beni en iyi siz anlarsınız :) Boyum 1.68 Kilom 46 :))) Orantısızlık diz boyu ölüceğimi düşünüyorum yakında :) yazılıp çizilen herşeyi denedim, sporla denedim olmadı , iştah açıyor kilo aldırıyor dediler xxxx kullandım olmadı ,Sigarayı bıraktım bir süre olmadı yeniden başladım , Şu her yerde reklamı yapılan kilo aldırıcılardan kullandım olmadı, abur cuburu çok fazla tükettim yine olmadı :) ARTIK NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM, doğal olarak olmado madem estetik operasyonla yağ enjeksyonu yapıyorlar mı acaba .D

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde boyum 1.68.kilom 43 tatile gtmeden önce 47 flndım eve geldm bi tartıldım bölee. halbüki yemekte yiorum kendimi saglklda hssediorm kemiklerm faln görünmüo öle. ama zayıf işte. en azından bi 50 olsam ne mutlu olurum. sölenilen şeyleri yapmaya o kdr üşeniorumkiii. merve sende öle misin ?

bende diyetisyene gittm bi liste verdi.bi gün uyuyorum iki gün uyuyorum sora devamı gelmio:))) protein tozlarıda kullandm fayda etmedi . smdide bal arı sütü pekmez flan olan bi karışım aldm macun gbi onu içiorm sabh akşam bi kaşık napmalı yaa???? smdi üniverstyede başlıcam bu yıl böle başlamak istemiorum

valla benimde kemiklerim gözükmüyo ama yok hiç bi şey upuzun ince bi şeyim yani şöyle bir balık etli olduğumu göremiycek miyim yahu :) sağlığım yerinde aslında ama böyle de olmuyo :) bizim ideal kilomuz 57 cnm , çok zor yani benim açımdan ah ahh :)) biri pekmez falan demiş hırstan bikaçgünde bir kavonozu kafama diktiğimi biliyorum ama ı ıhh :) bende bi problem var heralde doktora gidip bir hastalığım mı var nu öğrenicem bi şeyim de yoksa böyle devam :) ama hakkını yemiyim bir keresinde 52 yi görmüştüm ne hikmetse bir göründü bir kayboldu birdaha yok :)) umarım sen alırsın

ben doktora gittim hiçbişeyin yok dedi. her daim ugraşırım ama olmuyo yaaa.bıktım bende çook. leylek gibiyim Uçurtma diolar bana:))) sanki öyleki yaşamak için yiyo gbiyim. ne zaman düzelicek bu hiç blmiorum. sen yine 52 yi görmüşsn ben hyatmda hiç görmedim

Hem sağlıklı olup hem güzel gözükmemiz mümkün müymüş sordun mu doktora :))) .. Ya biri çok sıradan bi t-shirt giyer bi pantolon çok şık ve güzel durur ben giyerim olmaz illa böyle ekstra bi şeyler yapmam lazım güzel görünmem şu anlattığımı yaşamayan anlayamaz ama çok can sıkıcı bi durum :)) Biri şu iksiri bulsun artık en güzel çağımı çırpı gbi geçiriyorum

evet haklısın :) mesela dar kotlar yüksek bel dar etekler giymek isterim ama gymiorum olmuyo. illa bol elbiseler flan. nolucak blmiorum :)

en iyisi doğal besinlerle kilo almak ama ben de antidepresanla kilo almıştım. doktor bir psikiyatriste gitmemi söyledi. "iştah açıcı bir antidepresan yaz, dersen o yazar" dedi. giitim yazdı. 1 aya yakın kullandım allahım!! göbeeğem çıktı önceleri yattığımda karnım mariana çukuru gibi oluyordu, bu ilaçtan sonra göbüç deliğim içeri kaçtı. kollarım kalınlaştı kalçam doldu yani kilo aldım şimdi ise göbüğümü eritemiyom ne kadar güzeel

bende aldım antidepresan en iyisi başlyım yeni bir umut kapısı oldu yine bana bu da olmassa benden bu kadar evlenince alırsın derlerya , evlenip çocuk yapana kadar bekliycem heralde

bende aldım antidepresan en iyisi başlyım yeni bir umut kapısı oldu yine bana bu da olmassa benden bu kadar evlenince alırsın derlerya , evlenip çocuk yapana kadar bekliycem heralde

bacım. ben o zamanlar hata yaptım, elalemin "kilo al" baskısına dayanamayıp kilo alma yolları aradım. sen hiiç öyle bir çabaya girme. boşver. zaten kendiliğinden kilo alıyorsun. özellikle 20 yaştan sonra. özellikle akrabalar gıcık ediyor değil mi seni? bir de şunu söyliyim: kilo almam için bir şeyler diyenlere, yemek yememde ısrar edenlere, ben görüp de etkileneyim diye önümde iştahla yiyenlere (ki etkilenmem) artık cazgır yapıyorum, sinir yapıyorum. artık akrabalar önümde mum gibiler, gıg çıkaramıyorlar :88::88::88: aynısını sen de yap, boşver bırak deli desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…