Bir de şöyle bir tarif var;
1 bardak süt
5-6 bebe bisküvisi
1 kaşık bal+1 kaşık bekmez
1 adet muz
6-7 adet fındık (önceden ezin)
1 tatlı kaşığı tereyağı (önceden eritin)
3-4 adet çilek
Hepsini mikserle çırpıp sıvı hale getirin.Sonra afiyetle götürün mideye:teytey:
Ayrıca sıvı alımı katıya göre daha basit olduğu için bu şekilde daha çok kalori almış oluruz.yerimseniben
opuyorumnanaktan şirinem bunu da deniycem bigünb bu arada ben 54 e yaklaşıorum galiba..birde öğle araları tıka basa yiyorum üstüne tatlı yiyorum..benim hastanede çalıştığım doktora sordum nasıl kilo alabilirim die ara öğünlerde bol meyve ye dedi yemeklerden 2 saat sonra veya önce die yemeğin üstüne tatlı ye dedi ..
evet kısçeler şimdi tartıldım 54 olmuşum guclubacismile
ah ah tam benim istediğim kilodasın ben de 54 olabilecek miyim acaba47-48 arasında gidip geliyorum devamlı senağlama
paylaşımınız için teşekkürler.. bende yarından itibaren deniyeceğim.. ellerinize sağlık..
Ben de pazar tekrar tartılcam bakalım. Umarım hayal kırıklığı yaşamam gerçi aldığımı hissediyorum.:1rolleyes:
Ben de pazar tekrar tartılcam bakalım. Umarım hayal kırıklığı yaşamam gerçi aldığımı hissediyorum.:1rolleyes:
inşallahh... bi de bişi sorucam ben.. bu karışımdan günde 1 kez mi içiyoruz.. bi sınırı varmı? fisfisfis
Vermiş olduğum tarifi ben sadece akşamları yatmadan içiyorum.O da hergün yapamıyorum.Üşeniyorum:çok üzgünüm: Kaç kaloriye denk geldiğini unuttum bilmiyorumkismileama baya bir kalori diyeyim ben sana =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?