Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar kuruyemişlerda yani fındık, badem, ceviz..v.s. çok kalori var hem de sağlıklı...yüz gramlarında yaklaşık 600 kalori var.Sağlıklı olarak kilo almak istesem bol bol yerim.Sizde bir araştırın isterseniz
Kızlar kendinize baskı yapmayın vücudunuzu sevin. ne olursa olsun. biliyorum zayıflık cok kotu aynen cok sıkayetcıyım hıc bı gıydıgım yakısmıyor. fakat kendimize baskı uyguladıgımzda hersey ters tepıyor ne yaparsak yapalım..
o yuzden kafaya takmayalım yemek yıyelım aklımız geldıgınde. gecıstırmeyelım
Kizlar bi fikir de bendenn.. uyku duzeninizi ve yemek duzeninizi kurun . Stresten kacin. Sigarayi birakin ve her gece yatarken sut yumurta muz karisimini icip yatin :)
valla onu bunu bilmem ama ana öğünleri sağlam yiyip aralarda da abur cubur , meyve vs atıştırılırsa kesin kilo alınır.. kilo alamamaktaki tek sorun iştahsızlık. iştah olmadığı için aklımıza gelmiyor aralarda yemek yemek. o yüzden gözünüzün önünden abur cuburları eksik etmeyin.. ana yemeklerde bi kaşık daha fazladan koyup inatla yemeye çalışın. bence fark o zaman ortaya çıkar.. bünye yemek istemiyor, zorlamazsak sadece yatarken içtiğimiz sütün faydası yetmez kilo almaya. kanımca...
Ben konuyu acalı aradan kaç sene gecmıs ve ben hala zayıfım.
Hiç bir şeyi düzenli kullanamadım.
Mesela karar veriyorum cici bebe,süt vs yukarıdaki tarifim ama uzun sürmüyor. 1 haftanın sonunda unutup gidiyorum..
Etkılemek ıstemem ama bu iş ilaçsız olmuyor.
Spora gittim,kan testi,tiroit testi herseyi yaptırdım hersey normal.
Doktorlar psikolojik diyorlar.
Aksine cok yemek yiyorum abur cubur fast food kola en sevdigim seyler.
Su sıralar toparlar gibi oldum suda eriyen vitamin içiyorum her gün faydası olur gibi..