• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için öneri

Peynirsiz Cheeseburger

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.153
6.704
773
Kızlar bi yöntem buldum 2 gundur yapıyorum ve işe yarayacagına ınanıyorum.

Gece yatmadan önce koca bir bardak ılık sütün içine bi kaç kaşık bal ve 5 kaşık süt tozu ekleyin bunu için. üstüne biraz ceviz yiyip yatın ceviz yoksa 3 kaşık pekmez ve muz yiyip yatın.
gercekten işe yarıyor bunu deneyen bır arkdasm kılo aldı ve gercekten cok memnun ıdeal kılonuza ulasınca bırakın ben basladım bıle :)))

:lepi:

kızlar size doktorun anneme eskiden tavsıye ettıgı kilo alma yöntemını yazayım 2 3 kılo aldırır bu
şimdi aktara gidiyorsunuz ve 30 adet kuru incir alıyorsunuz poşette satılanlar varya onlardan ve bunun yanında anason alın küçük bir pakette.. her sabah aç karınla kahvaltıdan bir saat önce almış oldugunuz inciri bıcakla bölün arasına 1 çay kaşığı anason koyun ve yıyın unutmayın aralıksız hergün ve hep aynı saatte olacak farklı saatlerde yapmayın bunu deneyın şimdilik 30 ıncır devam etmek ıstersenız devam edilebılınırmış size bağlı

Kızlar bi yöntem buldum 2 gundur yapıyorum ve işe yarayacagına ınanıyorum.

Gece yatmadan önce koca bir bardak ılık sütün içine bi kaç kaşık bal ve 5 kaşık süt tozu ekleyin bunu için. üstüne biraz ceviz yiyip yatın ceviz yoksa 3 kaşık pekmez ve muz yiyip yatın.
gercekten işe yarıyor bunu deneyen bır arkdasm kılo aldı ve gercekten cok memnun ıdeal kılonuza ulasınca bırakın ben basladım bıle :)))

:lepi:

canım hepsi bi gecede üstüste ağır gelmezmi?karaciğere falan dokunur die tahmin ediyorum ben.bnde kilo almak istiyorum.burdan okudum bugün sadece sütün içine süttozu ve bal kattım onu içiyorum.pekmez falan karıştrmak istemedm miğdemi hiç-tatlicadiarzu-

tatlı kaşığı mı yemek kaşığı mı. ben az önce ılık süte 3 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi, sütozu olmadığı için de bulk kattım içtim(midemi bulandırdı öyle karmakarışık içince ama sabredeblirim) cevizim ya da muzum yok onu da alıcam. teşekkürler bilgine.

Senin adına sevindim canım. Ben de kendimi bildim bileli hep 50 iloydum. 23 yaşındayım hiç kilo alamıyodum. Yaklaşık bi buçuk aydır sürekli yiyorum, her gece ballı süt içiyorum mutlaka. Çikolata yiyorum yatmadan önce bu şekilde 3 kilo aldım şu an 53 kiloyum. Yatmadan önce yediğimiz için kesinlikle etki ediyo :) :sm_cool::teytey:

Senin adına sevindim canım. Ben de kendimi bildim bileli hep 50 iloydum. 23 yaşındayım hiç kilo alamıyodum. Yaklaşık bi buçuk aydır sürekli yiyorum, her gece ballı süt içiyorum mutlaka. Çikolata yiyorum yatmadan önce bu şekilde 3 kilo aldım şu an 53 kiloyum. Yatmadan önce yediğimiz için kesinlikle etki ediyo :) :sm_cool::teytey:

ben de şurup içiyorum gece yatmadan. ertesi gün deli gibi bir iştah.
gene göbeğim çıktı ama bacaklarım kilo alana kadar asla bırakmak yok. ne de olsa sporla tekrar şekillendirirm ama hedefim bacaklar.
hele bu süt ve içindeki karışım bende 2 günde farkettirdi.. ya da psikolojikmen bana öyle geliyo. evde tartı da yok. bilmiyorum ne durumdayım.
çok azimliyim ama kızlar. öyle böyle değil. bu yaz evlenicem giydiğim üstümde dursun istiyorum.

Son düzenleme:
kızlar yhaaa benimde acilen kilo almam lazım hemde 7-8 kilo hergece yatmadan tadı iğrençte olsa keçi boynuzu pekmezi içiyorum hemen yatıyorum yatmazsam midem bulanıyor
gecenin yarısıda 1 bardak ballı+yumurtanın sadece sarısı+süt karışımı içiyorum faydasını görmüştüm şimdi tekrardan başladım inş düğünüme kadar istediğim kiloya ulaşırım

Back