Artık yeter dedim burama kadar geldi!
16 yaşındayım ve pantolonlar olmuyor içinde sanki tahta gözüküyor.
Artk kilo almak istiyorum.
Bugünlerde fazla yemeye başladım. Bunu yanında bir de takviye almak istiyorum.
Bir ilaç, özel bir şey falan biliyor musunuz?
Lütfen paylaşın.
canım bak öncelikle ilaç milaç öyle şeyler aman aman diyim bende senin gibiyDİM.öncelikle iştahın iyiyse bu bi avantaj kesinlikle! tabiki abur cuburu falan iştahtan sayma eğer bol karbonlu ve proteinli beslensen bile alırsında madem bi takviye isityosun benim kullandıgımı önerebilirim.erkek arkadaşım fıtnısla ugraşıyo ve oda bu ürünü kullandı evrim geçirdi:) ama tabiki öğünlernide aksatmayıp.. ürün bikere ilaç değil toz ve takviyedir sadece! ''nitrofull' 5kg 100tl falan sütle içiliyo çilekle ve çikolotalı var günde 2kere yeemeklerden sonra milkshake gibi tadıda güzel.ama tabiki önce sağlık testlerinide yaptır belki bi rahatsızlığın olupta ondan alamıyo olabilirsin:/
pr.... kullanıyorum canım.bunu bana doktor verdi ayrıca bebeklere de veriliyor zararlı olsa verilmez dimi bebek yani?ben 1 ayda cici bebe ve bu şurupla 4 kilo aldım.bebekken annem de içirirmiş o zaman işe yaramamış.ama şu anda iştahımı kesinlikle çok açıyor.ben günde 1-2 öğün yerdim bunu içince saldırıyorum yemeklere.tek kötü yanı biraz uyku yapıyor.son 10 gündür falan vizeler var uyku yapmasın diye kullanmadım ve kilo alamadım ama vermedim de. kullanmayı bıraktıktan sonra da daha çok kilo alan duydum ama veren hiç duymadım. bence dene derim ama emin olamıyorsan eczacıya ya da doktora sor canım.
kızlaar,pr.. ve sip.. olan ilaçlarn adını banada verir misiniz?gerçekten işe yarıyorsa bende denemek istiyorum.denemedğim yöntem kalmadı çünkü.o sütlerle karıştırılan milkshake gbi olan toz karışımlardan bile kullandım ama ııı ıııı bitkisel bi çay var şmdi onu denicem.yada şurupları.isimlerini verirseniz sevinirim kızlarherkesin istediği kiloda olması dileğiylee
ilacın ismini soranlar açıkça yazamıyorum ipucu alerji şurubu googda (sipr....n)arattırın yanlız baya uyku yapıyor sersem gibi yapıyor insanı içecek olanlar akşam 8 gibi için ki öğlene yakın anca ayılabiliyorsunuz.
balık yağı deneyin kesinlikle çok kilo aldırır benimde 17 yaşında kuzenim 35-40 arası kiloydu boyu da 170 idi 1 yıl balık yağı denedi şimdi kilosu 60 var :)
Ben de kesinlikle kilo almak için ilaç kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. ilaçlar zaten kimyasal şeyler ne kadar az kullanılırsa o kadar iyi. Bir doktorun kilo almak için dondurma tavsiyesini duymuştum, çok kaloriliymiş. Zaten havalar sıcak bol bol dondurma yiyin
Epey zaman geçmiş üzerinden. Ben bahsedilenlerin adlarını bilmiyorum ve ben sonuçlarla ilgili bir şey göremedim. Neden acaba? Birileri en azından kullanıp ne durumda olduğunu paylaşabilir mi lütfen?