iştah açıcı şurup kullanıyorum.baya işe yarıyor
pr.... kullanıyorum canım.bunu bana doktor verdi ayrıca bebeklere de veriliyor zararlı olsa verilmez dimi bebek yani?ben 1 ayda cici bebe ve bu şurupla 4 kilo aldım.bebekken annem de içirirmiş o zaman işe yaramamış.ama şu anda iştahımı kesinlikle çok açıyor.ben günde 1-2 öğün yerdim bunu içince saldırıyorum yemeklere.tek kötü yanı biraz uyku yapıyor.son 10 gündür falan vizeler var uyku yapmasın diye kullanmadım ve kilo alamadım ama vermedim de. kullanmayı bıraktıktan sonra da daha çok kilo alan duydum ama veren hiç duymadım. bence dene derim ama emin olamıyorsan eczacıya ya da doktora sor canım.Merilyn , kullandığın ilaç pr.... veya s.... sanırım . Bende çok düşündüm ama baya bi araştırdım çok yan etkisi varmış ve bırakınca kilolar yine gidiyomuş eski haline dönüyomuşsun diye duydumsende böyle bişey oldu muu? sence bende alıyım miiii :26:
tamam canım atarım şimdi.bebe bisküvisini de günde 2 kez yedim.akşam üstü ve gece yatmadan önce.bir kaseye 15-20 tane koydum süt döküp biraz da bal kattım öyle yedim canım.Tavsiyeler için teşekkür ederim.
merilyn ;
İlacını tam adını bana özelden atar mısın ?
bir de cici bebe bisküvisini nasıl yedin ya da neler yaptın detaylı anlatır msın canım ? :)
tamam canım atarım şimdi.bebe bisküvisini de günde 2 kez yedim.akşam üstü ve gece yatmadan önce.bir kaseye 15-20 tane koydum süt döküp biraz da bal kattım öyle yedim canım.
Tebrikler canım
bana da tek kilo aldıran şey o şurup oldu üretenler sağolsun
evet bazısı öyle diyormuş burda satılıyor anlamadım bende. sip..... var aynı etkide onu al olmazsa canım.
rica ederim canım sonucu bildir :))ben msja cvp veremiyorum sayım yetmıyor .. şurup adı için çok tşk.ederim inş işe yarıycak ve kilo alıcam kendımı daha iyi hissedebilcem :)
ben de sana bakıyodum :))evet ben geldim bursamıyız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?