• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için herhangi bir takviye?

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Artık yeter dedim burama kadar geldi!
16 yaşındayım ve pantolonlar olmuyor içinde sanki tahta gözüküyor.
Artk kilo almak istiyorum.
Bugünlerde fazla yemeye başladım. Bunu yanında bir de takviye almak istiyorum.
Bir ilaç, özel bir şey falan biliyor musunuz?
Lütfen paylaşın. :(

iştah açıcı şurup kullanıyorum.baya işe yarıyor

Merilyn , kullandığın ilaç pr.... veya s.... sanırım . Bende çok düşündüm ama baya bi araştırdım çok yan etkisi varmış ve bırakınca kilolar yine gidiyomuş eski haline dönüyomuşsun diye duydum :( sende böyle bişey oldu muu? sence bende alıyım miiii :26:

Merilyn , kullandığın ilaç pr.... veya s.... sanırım . Bende çok düşündüm ama baya bi araştırdım çok yan etkisi varmış ve bırakınca kilolar yine gidiyomuş eski haline dönüyomuşsun diye duydum :( sende böyle bişey oldu muu? sence bende alıyım miiii :26:
pr.... kullanıyorum canım.bunu bana doktor verdi ayrıca bebeklere de veriliyor zararlı olsa verilmez dimi bebek yani?ben 1 ayda cici bebe ve bu şurupla 4 kilo aldım.bebekken annem de içirirmiş o zaman işe yaramamış.ama şu anda iştahımı kesinlikle çok açıyor.ben günde 1-2 öğün yerdim bunu içince saldırıyorum yemeklere.tek kötü yanı biraz uyku yapıyor.son 10 gündür falan vizeler var uyku yapmasın diye kullanmadım ve kilo alamadım ama vermedim de. kullanmayı bıraktıktan sonra da daha çok kilo alan duydum ama veren hiç duymadım. bence dene derim ama emin olamıyorsan eczacıya ya da doktora sor canım.

Tavsiyeler için teşekkür ederim.
merilyn ;
İlacını tam adını bana özelden atar mısın ?
bir de cici bebe bisküvisini nasıl yedin ya da neler yaptın detaylı anlatır msın canım ? :)

Tavsiyeler için teşekkür ederim.
merilyn ;
İlacını tam adını bana özelden atar mısın ?
bir de cici bebe bisküvisini nasıl yedin ya da neler yaptın detaylı anlatır msın canım ? :)
tamam canım atarım şimdi.bebe bisküvisini de günde 2 kez yedim.akşam üstü ve gece yatmadan önce.bir kaseye 15-20 tane koydum süt döküp biraz da bal kattım öyle yedim canım.

tamam canım atarım şimdi.bebe bisküvisini de günde 2 kez yedim.akşam üstü ve gece yatmadan önce.bir kaseye 15-20 tane koydum süt döküp biraz da bal kattım öyle yedim canım.

canım ben bugün bir eczaneye sordum şurubu ama kaldırıldı dedi bana :/ yarın biyere daha sorucam :25:

evet bazısı öyle diyormuş burda satılıyor anlamadım bende. sip..... var aynı etkide onu al olmazsa canım.

Eveett.. Adı Pr.... olan ilacı aldım ve az önce içtim. :)
Birazdan yemek yiyeceğim.
Hergün yazarım ilacın etkisini falan. Şimdi ben;
Kilo: 39
Boy: 161
Başlangıç tarihi:24 nisan 2012

Son düzenleme:
Şu PR.... ilacına devam ediyorum ilk başlarda uyku yapıyordu uyuşuklık falan vardı ama 2 gündür yapmıyor. :)
1 kilo aldım !! <3
Çok multuyum :)
Yani 40 kiloyum. :)
Her kilo alışımda yazacağım ki faydalanın :)

Kilo aldıımm!! <3 :)))
Çok mutluyum 40 kilo oldum.
İlaca o günden beri düzenli olarak devam ediyorum.
1 kilo aldım o da iyidir şimdilik :)
İlaç ilk başlarda uyku ve uyuşukluk yapıyordu ama bu son 2 gündür iyiyim.
Bünya alıştı tabi :D
Tavsiye ediyorum ilacııı :)

Back