Zayıflık başıma dert oldu iyice. Halsiz düşmeler falan derken doktora gittim. Kan değerlerim normal çıktı. Sorun; zayıflığım. vitamin ilaçları verdi. 1 tane de iğne verdi nette araştırdım sporcularda kullanıyormuş kas için. İğneyle kilo alan var mı aranızda? Buarada yaşım 22 kilom 40
bende duymusutm hatta sanatcı ceylan kullanmıs ama cok fazla yan etkılerı var dogurganlık ozellıgını yıtırıyosun bı sure sonra ses kısıklıgı bobrek yetmezlıgı vs hastalıklar bıkac yıl sonra kendını gostermeye baslaıyo sen sen ol sakın ılacla kg alma banada antıdepresan vs gıbı ılacla kg alabılıyorsun dıye ılac vermıstı dr asla kullanmadım en saglıklısı dogal yolla
Zayıflık başıma dert oldu iyice. Halsiz düşmeler falan derken doktora gittim. Kan değerlerim normal çıktı. Sorun; zayıflığım. vitamin ilaçları verdi. 1 tane de iğne verdi nette araştırdım sporcularda kullanıyormuş kas için. İğneyle kilo alan var mı aranızda? Buarada yaşım 22 kilom 40
o iğneyi sanırım bende bliyorum adı p ile başlıyordu doğurganlık özellğni bilmyorum ama ses kısıklığı yaptığını duymuştum bende bana özelden msj yazabilrmisin adlarını.
Ablam ve ben o iğneyi kullandık ablam 4-5 ay kullandı 5kilo aldı 40 kiloydu 45 oldu evlendikten sonra bıraktı ama 3-4 ayda 10 kilo aldı 55 oldu. şu an hamile kilosu 65 bende 2-3 ay kullandım aşırı şekilde sivilce yaptı. yani o iğne yağ gibi bana da kilo değil sivilce yaptı.. Ve gerçekten de ablamın sesi ve benim sesim konuşurken arada kalınlaşıyo ve kısık kısık oluyo. ben şahsen kullandığıma pişmanım çok sivilce yaptı ama sizde ne olur bilemem ..