• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo almak için çalışmaya başlıyorum

Ya ben sabahları kahwaltı yapamıorum o yüzden işe gittiğimde ya 1 poğaça yada ekmek arası bişiler yiyiorum 12de deöğle yemeği saat 3-4 gibi de bi hamburger yada büsküvi, çikolata gibi şeyler atıştırıyorum akşamda ewe geldiğimde yemek yiyorum ama sonuç olarak özellikle atıştırmalık yediklerimizde küçük ama yüksek kalorili şeyler yemeliyiz ama ne :))) bide iştah çıcı kullandığın bişeyler var mı

Canım ben ,
Osmanlı iksiri diye bir hap var nette satlıyor. 3 tane içinde 30 tane falan hap olması lazım.
3 ünün fiyatı yanlış hatırlamıyosam,
150 civarı bişi ama yinede netten bak sen ..
işe yarıyor mu deren
o kadar da değil ama yani istersen tbi ki birazcık işe yarıyor..
ama o paraya değmez bence....
sen bırak o hapları falan en iyisi odaklan ve ileri BAK!
Aksi takdirde hiç bir şey işe aramıyor ben kendemden ve babamadn biliyorum tatLm..
bamba zayıf kalıyor.. ama bn kilo olmaya kararLıyıımmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46:

selam kızlar bende kilo alamıyorum en son 55 kiloydum temmuzdan beri kilo vere vere 48 kiloya düştüm boyum 176 kilo 48 bende size katılıyorum beraber deneyelim hem eğlenceli olur hemde faydalı paylaşımlar yaparız

olur lily şimdiden kolay gelsin sana... ama bi tavsiyem var unutma en önemli öğün sabah kahvaltısıdır. neyapıp ne edip iyi bir kahvaltıyı hayatıımza oturtmamız gerek... en azından hergün bir haşlanmış yumurta bir kaç zeytin bir dilim ekmek ve biraz tatlı (bal- reçel gibi) şart gibi kilo almak için bunu da devamli yapmak gerek yani bizim hatamız birkaç gün yapıp sonra yoğunluktan arada kaynatmak oluyor ama ne yazıkkı o atıştırdığmız şeyler bize göre çok bile olsa düzenli bir kahvaltının yerine asla geçmiyor
yani kesin çözüm için hem o atıştırdıklarımıza devam hemde kahvaltıya...

zorda olsa yola devam...:66:

ya işte ben yumurtadan neferet ediyorum özellikle sabah işe gitmeden hayatta ağzıma bile süremem offf ya bi mucize olsada sabah uyandığımda 60kilo olsam :)) ya bide g..... ile başlayan iddalı bi iştah açıcı var onu mu denesem diye düşünüyorum

ya işte ben yumurtadan neferet ediyorum özellikle sabah işe gitmeden hayatta ağzıma bile süremem offf ya bi mucize olsada sabah uyandığımda 60kilo olsam :)) ya bide g..... ile başlayan iddalı bi iştah açıcı var onu mu denesem diye düşünüyorum

valla sn bilirsin canım :)

merhabaa ben de şişmanlamak için buradayıım :52:
veee yedikçe yiyorum gibime geliyor, örneğin bugün yedikleriim;

sabah:
yumurtalı yarım ekmek
5 zeytin
kocaman bi kibrit kutusu kadar peynir :27:
bir bardak süt

ara:
eti maximus
2 paket cips :1::1:
2 coco star
bi bardak süt

öğle:
bi kase tavuksuyuna çorba
bi tabak kıymalı ıspanak

ara:
8 adet tuzlu bisküvi

şimdilik bu kadaar akşamı da yazarım yiyince :56:

Arkadaşlar şimdi STV de İbrahim Saraçoğlu hoca kilo almakla ilgili konuşuyor, kaçırmayın derim.

Back