Canm berabe yapsak olur mu
bulduğumuz bilgileri paylaşıp aynı anda aynı şeyleri yiyeLim
hem eğleceye dönüşür hemde KiLo ALırıızz
bu arada bnm boyum 18 kilom 32
Öffff..:18:
Peki Teklifime vaR mısın ??
Yok deRSen anLaRmm
Ama evet diiceiini sanıYoRumm
32 mi inanmıyorumm .. canım inaşallahh kilo alabilirsinn..
Evet Canımİnş..
Resimdeki benim .. Yüzüm normal vücüdum zayııff
evet canım yüzün gayet iyi duruyor..
günde 2000 kalori al kesinlikle canım..
kalorisepeti.com dan hesaplayablirsin :)
Merhabalar... elbette neden olmasın. Çok sevinirim birlikte yapmamıza böylece buraya günlük rapor yazarız ve on gün boyunca bırakmamış oluruz..
Benim bu gün bir nevi alıştırma günümdü ama tam olarak proğramımı belirledim. Hemen neler yaptığımı anlatıyım sana…
İlk olarak odama bir baskül koydum ve tartılıp kilomu not ettim. Sonra bir dolaba diyet boyunca yiyeceğim ara öğünleri depoladım. Birde dolabın kapağına hergün uymam gereken yiyeceklerin on günlük listesini astım günlük işaretlemek için…
Bu gün ise bu yiyeceklerimin yüzde atmışını anca yiyebildim çünkü iştahsızlıktan dolayı midem iyice küçülmüş almıyor adeta canımda çekmiyor. Ama benim ana kuralım şu; canın çekmesede kurala uy ve mideni büyült zaten daha önceki tecrübelerimden de biliyorum mide ancak büyüdüğü zaman kabul eder. Bugün bile midemde bir saat önce son öğünümü atıştırırken biraz hıçkırır gibi oldu yani ilk günden belli oluyor… gelelim listeme;
1-Mutlaka Sabah 8’den önce iyi bir kahvaltı. Kahvaltıda şunu şukadar yiyeceğim listesi yapmadım. Tek kuralım şu “Artık mümkün değil yiyemiyeceğim” dediğim an ve normal zamanda orada kahvaltıyı bırakırken beş altı lokma daha yada işte biraz daha devam edeceğim. Tabi ki en iyisi midende bulantı hissedene kadar devam etmek ama onu yapabileceğimi pek sanmıyorum.
kahvaltıdan sonra bir fincan bardağı pekmez
2- ara öğün: bir kase bol şekerli ve içine muz doğranmış pudink. Bir bardak süt. İçine bal katılırsa daha iyi olur.
3- öğle yemeği : bunda da artık alamam dedikten sonra üç dört lokma daha almak.
4- ara öğün: bir avuç hurma ve Çukolata yenebilir. (bitter çukulata daha faydalı)
5- akşam yemeği: bu gün son birkaç lokmada artık miden bulandı ama sebat ettim biraz daha yedim.
6- son öğün: bir avuç fındık ve bir avuç fıstık (ceviz de olabilir) ve benim yaptığım bir karışım var baya iyi üç tatlı kaşığı ondan (içinde ; üzümü iyice dövdüm, bir avuç çörekotu, bir avuç susam, bademi fıstığı ezip karıştırdım bir çay bardağı pekmezi de katıp lapa hale getirdim bir kavanoza koydum)
-Ve akşam çay yerine bir bardak daha ballı süt.
-tam yatacakken bir fincan pekmez daha.
Çayı çok severim ama kansızlık yapar azaltmamız gerek.
Bunların yanı sıra takviye bir ilaç şrup falan da düşünüyorum ama benim bunlara verdiğim para neredeyse servet oldu.Ha faydasını gördümmü elbette ama anladım ki evde bulunan temel gıdaların çoğu zaten onlardan daha faydalı. Tabiî ki bu ilaçların en iyi yanı seni hiç yormazlar baya bi hazırcılıktır yani.. artık onların çokta önemli olmadığını biliyorm. yinede bir tanesini olsun belki ileriki günlerde katabilirim listeye(en iyisi ve en güveniliri olmalı)… ha bide kilo almak için devamlılık çok önemli… birkaç gün sonra listenin de ağırlaşması gerek…
evet bukadar hepinize kolay gelsin…:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?