• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma sorunu yaşayan arkadaşlarla aynı yolu izlemek !!!

szerintem

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
19
1
6
Eskişehir
Merhaba bayanlar;
Bu ve benzeri konular evvelinden açılmış fakat benim şu an bu konuyu açmamdaki sebep; Yeni almış olduğum ürünü kullanan başka arkadaşlar varmı? varsa etkileri nasıldır? Eğer sonuç alabilceksem, hep beraber kullanalım istiyorum. Öncelikle ürünün ismi Bombax. İnternette araştırma yaparken karbonhidrat ve protein ağırlıklı besin takviyesi olarak geçiyor. Toz halinde bir ürün. Daha dün elime ulaştı. Kullanan başka kimseler varmı? Açıkcası kullanırken de motive olmak istıyorum. ınternette okuduğum kullanıcı yorumları gayet olumlu yönde ama işte biliyorsunuz hanımlar, insan genede emin olamıyor.
Boy 1.73 Kilo :49 her hafta düzenli ölçüm yapacağım, sporla da desteklemeyi düşünüyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz? Sırf sizlerle mütalaa yapabilmek için üyelik aldım :)

ben önce prakten aldım ve arkasından bombax..iki ürünüde aynı anda kullandım ve 45 iken şuan 54 kg yum..şuan hiç bişey kullanmıyorum..gayet iyii oldum..ama bazen iştahım olmadığında şurubu içiyorum ama iştahım açılmıyor :1: ama ideal kiloya ulaştım ..sende deneyebilirsin

ben önce prakten aldım ve arkasından bombax..iki ürünüde aynı anda kullandım ve 45 iken şuan 54 kg yum..şuan hiç bişey kullanmıyorum..gayet iyii oldum..ama bazen iştahım olmadığında şurubu içiyorum ama iştahım açılmıyor :1: ama ideal kiloya ulaştım ..sende deneyebilirsin

Prakteni biliyorum canım, aslına bakarsan şundan bir ay öncesine kadar bir erkek kadar iştahlı yiyebiliyordum(ozamanda zayıftım) şu bi aydır iştahım yoktu. iştah açıcı özelliğinden çok karbonhidrat ve protein ağırlı olmasından dolayı aldım. kullandığım bir depresyon ilacı var o da çok iştah açıcı. kaçışı yok bu sefer alacağım bu kiloları :)
çok teşekkür ettim canımm :))

Back