- 15 Temmuz 2019
- 537
- 1.711
- 63
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyümüyorlar,yaşadım biliyorum.Genetik bişey sanırım ama sen o 10 kiloyu alsanda yağlar vücuduna orantılı yayılacağı için göğüslerine yine pek bi faydası olamayacak benim fikrimce.Ne zaman hamile kalırsın o zaman 85-90'ları görürsünBen 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Hamileyken 30 kilo aldım,1 buçuk yıl içinde hepsini verdim,2 buçuk yıl emzirdim,memeden kesince 4-5 kilo daha aldım.Goguslerim hiç değişmediBen 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Umud ışığıBence kilo alırsan göğüslerin biraz da olsa büyür benim de 75 i bile doldurmuyordu söylediğin gibi 10 kilo aldım şuan 80 beden kullanıyorum.
Büyümüyorlar.
Ben yasmin kullanıyorum, 2 ayda 1 beden büyüdü. Tabi bırakınca balon misali sönecekler.
Zaten göğüs olmasada almak istiyorum çünkü çok zayıfım gerçektenAz bi dolgunlaşsın diye kilo alma riskine girmeye gerek yok.Ayrıca kiloyu göbekten basenden alırsın.Memelerine fazla etki etmez.
Benimkiler sönüyor ya, 2 kere kullanıp bıraktım söndü. :/ Şimdi yine kullanıyorum, ilacı bırakasım gelmiyor. Büyük göğüslü olmak ne güzel nimetmişSönmüyor, tecrübeyle sabit.![]()
Umud ışığı![]()
Ya ben bu yasmin nasıl kullanılıyor aydınaltırsanız sevinirimSönmüyor, tecrübeyle sabit.![]()