• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLO ALIRSAM BÜYÜR MÜ?

Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
büyümüyorlar,yaşadım biliyorum.Genetik bişey sanırım ama sen o 10 kiloyu alsanda yağlar vücuduna orantılı yayılacağı için göğüslerine yine pek bi faydası olamayacak benim fikrimce.Ne zaman hamile kalırsın o zaman 85-90'ları görürsün 😅 Bende öyle oldu açıkçası

Benim kilo alıp verdikçe boyutu değişiyor, yani tabi kilo alınca büyüme ihtimali var.

Ben 18 yaşındayım ideal kilomdan 10 kilo eksiğim var zayıfım anılacağınız göğüslerim çok küçük 75i bile doldurmuyorum kilo alırsam büyürler mi?
Hamileyken 30 kilo aldım,1 buçuk yıl içinde hepsini verdim,2 buçuk yıl emzirdim,memeden kesince 4-5 kilo daha aldım.Goguslerim hiç değişmedi 😂 bu kadar takıntı yaptıysanız dolgu yaptirin

Bence kilo alırsan göğüslerin biraz da olsa büyür benim de 75 i bile doldurmuyordu söylediğin gibi 10 kilo aldım şuan 80 beden kullanıyorum.

75 beden ölçüsüdür ama cup ölçüsü değil. Siz 75 deyince meme boyutunu anlamıyoruz. Cup abcde diye gider. 90 beden ölçüsü olan biri b cup kullanıyor olabilir mesela. Kilosu yerinde ya da sırtı geniş memesi küçük biridir. Kamu spotunu da verdiğimize göre asıl konuya geçebiliriz.

Kilo alınca meme boyutunun değişme ihtimali var. Ama en kesin çözüm doğum kontrol hapı. Kullanıp da memesi büyümeyen görmedim 😂

Ben mesela kiloyu gogusumdende aliyorum ama bu herkesde boyle degildir. Ben zaten buyuk goguslu bir bayanim o yuzden kilo alip veirrken goguslermden etkileniyor

Back
X