• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Alırsam Ayrıntılı Anlatıcam

Adını neden sır gibi gizliyorsun bu gizem nedir anlıyamadım, met ettiğin meyva suyunu yazda herkes öğrensin

Canım sır gibi falan sakladığım yokki zaten soylemek istemesem neden bu konuyu niçin açıyım ki? İnan bende benim gibilere yani zayıf olan herkese yardımcı olmak istiyorum. Meyve suyunun ismini yazdım fakat yönetim tarafından xxx'e çevrilmiş...

doktor yazıyomu bunu isteyince ssk ödüyomu yani:sm_cool:

Ben özel bi doktora gittim doktor yazmıştı. Ssk karşılıyor ama 60 lirasınıda ben karşıladım. Anlıycan meyvesuyu çok pahalı. Ayrıca bana 3 aylık meyvesuyum verildi. Daha doğrusu eczane tarafından evimize kutuyla getirildi. İçinde 100 e yakın meyvesuyu var. Bu meyvesuyu sadece receteyle alınmıyor birde doktorun rapor yazması falan gerekiyor. yerimseniben

ay Allahım keşke bende zayıf olsam da alamasam keşke yesem yesem doymasam, yediklerim kilo yapmasa doyasıya ekler yesem, tutku yesem, bol şekerli çay içsem,oyy oyyyyyyyyyyyyy. kızlar kusura bakmayın kimi zayıflık istiyo kimi kilo almak :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)) ya kesşke benden size kilo gönderebilsem bende hafiflerim hem :)))

Ayy ayy iştahla yemek yemek nasıl bir duygu yaaa birde ben tadsammm :1no2: Heralde meyvesuyundan kaynaklanıyor benimde artık yavaş yavaş durup dururken karnım acıkmaya başladı aslında:jeyyar::jeyyar:

canım meyve suyunun adını bana da yazarmısın lütfenn bende çok zayıfım burda ismi göremiyorum xxx yazıyo sen özelden atarmısın bana

Siprakteni kullandım bir kaç ay önce, 2-3 gün boyunca uyku yapıyor yoğun bir şekilde :1closedeyes: tabi sonradan bünye alışıyor. ıştahımı ilk hafta iyi derecede açtı doymak bilmiyordum fakat sonradan gene aynı iştahsızlığa döndüm. Bu yüzden de bıraktım. Hee bu arada sinirlilik durumuda yapıyor haberiniz olsun.
Bol iştahlar.

Son düzenleme:
Eveeett sonuçları aldım hiç birşey çıkmadı doktor zayıflığımın genetik (ırsi) olduğunu söyledi.. Bana 3 ay kullanmam gereken bir meyve suyu yazdı. Şimdi hergün yatmadan önce bir tane içiyorum. Kilo almaya başladımm ilk önce annem farketti sonra iş arkadaşlarımda kilo aldığımı söyledihihoyyyt Ama bu meyvesuyu kilo birden aldırmıyor yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama aldığım kilo 750 gr gibi bişeydir. Zaten bence önemli olanda bu sağlıklı bir şekilde kilo almak... Doktor bu meyvesuyunu 1 yıl kullanmam gerektiğini söyledi...a.s

arkadaşım bu meyve suyunun adını bana özelden atabilrmisin

ilk 2 gundur genelde uyuma etkisi ama tabi bünyeden bünyeye degisiyo.. ama sen şu cikolata ekmek olayını bi düşün derim :)

sana kesinlikle katiliyorum =) bundan 2 yil öncesi ayni sekilde bende kilo aldim.. hemde düsündügümden de fazla. 50 kilodan 70 kiloya ciktim =) ama boylu oldugum icin sisko degil balik etli oldum. fakat bazi rahatsizliklarimdan dolayi tekrar geri verdim o ayri mesele ama yine ayni yöntemle aliyorum yavas yavas..:hulya:

ben iştah acması için sipraktin şurup aLdım kendimee.. boyum 1.67 kilom ise 41-42 arasnda gidip gelıo.. :D bende kotlarımın içine 4-5 tane corap giyenlerdeniimm :d bir kere içtimm bidaha içmedim ama dewamnlı karnım açıkıyor..:D bii tanıdıga sordum yahuu karnım çok acıkıyor birkere içmeme ragmn dedim,o snei 1 hafta idare eder dedii :D belkıde sallamştr ama paso yemeye basladım yarnn tartılıcam bakalım :)

Canlarım ben de diyetisyene gitcem.Ama şu meyvesuyunu merak ettim adını özelden msj atarmısınız bana. Lütfeenn :teselli:

....................................................ooo foooooooofffff

Back