- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adını neden sır gibi gizliyorsun bu gizem nedir anlıyamadım, met ettiğin meyva suyunu yazda herkes öğrensin
adı XXX miş arkadaşım fiyatı ne kadardırki bunun bilen varmı
doktor yazıyomu bunu isteyince ssk ödüyomu yani:sm_cool:
ay Allahım keşke bende zayıf olsam da alamasam keşke yesem yesem doymasam, yediklerim kilo yapmasa doyasıya ekler yesem, tutku yesem, bol şekerli çay içsem,oyy oyyyyyyyyyyyyy. kızlar kusura bakmayın kimi zayıflık istiyo kimi kilo almak :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)) ya kesşke benden size kilo gönderebilsem bende hafiflerim hem :)))
kızlar bu meyve suyunun ismini özelden msj atabilirmisiniz acaba?
Eveeett sonuçları aldım hiç birşey çıkmadı doktor zayıflığımın genetik (ırsi) olduğunu söyledi.. Bana 3 ay kullanmam gereken bir meyve suyu yazdı. Şimdi hergün yatmadan önce bir tane içiyorum. Kilo almaya başladımm ilk önce annem farketti sonra iş arkadaşlarımda kilo aldığımı söyledihihoyyyt Ama bu meyvesuyu kilo birden aldırmıyor yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama aldığım kilo 750 gr gibi bişeydir. Zaten bence önemli olanda bu sağlıklı bir şekilde kilo almak... Doktor bu meyvesuyunu 1 yıl kullanmam gerektiğini söyledi...a.s
ilk 2 gundur genelde uyuma etkisi ama tabi bünyeden bünyeye degisiyo.. ama sen şu cikolata ekmek olayını bi düşün derim :)