Kilo alıp kasa çevirmek

Vanilyaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
55
3
33
Arkadaşlar bn 1 senede 23 kilo vererek 42.6 kiloya düştüm fakat kasta kaybettim.şimdi biraz kilo almak istiyorum boyuma göre çok zayıfım.kiloyu yağ ve et olarak değil sporla beraber kas olarak almak istiyorum böle bişey mümkün müdür içinizde deneyipte başaran var mı?

ben kas olarak almayı denedim çok yedim egzersiz de yaptım. biraz şekil aldı vücudum ama çok efor sarfedip mevcut kilomu da kaybetmek istemedim şimdi sadece yiyorum. boyuna göre olman gereken kiloya biraz yaklaş ondan sonra kasa çevir derim ben

Aynı anda hem yiyip hem spora gitmeyi düşünüyorum ordaki hocaların ve diyetisyen yardımı ile yapmak istiyorum bunu kilo vermeden üstüne alarak

plates vücudu çok güzel şekillendiriyor. tavsiye ederim.

tabi mümkün
yağlanmak istemiyorsan şeker abur cubur yemeyeceksin. bol protein ve kompleks karbonhidrat. spor yaptığın günlerde 200 300 kalori ihtiyacından fazla yiceksin. ayrıca salonda compaud yani bütün vücudu çalıştıran squat deadlift yapmaya başlarsan birkaç aya taş gibi olursun. ağırlık çalış.

ben haftada 2 gün pilates bir gün de ağırlık çalışıyorum. ve kilo almak için devamlı yiyorum. 1 ayda bir kilo kas bir kilo yağ aldım. biraz yavaş ama hiç yoktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…