Kilo alimi

Hayallerhayatlarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
41
-5
1
31
Merhabalar...Evimdeki tartının pili bittiği için uzun süredir tartılmıyordum bugün tartıldım 7 kilo almışım...Virüs olmadan önce aletli pilatese falan gidiyordum ama şimdi hiçbir sporu yapmıyorum tüm gün evde değişik yemekler,tatlılar yapıp yiyorum.Istahim asiri acildi.Siz bu süreçte kilo aldınız mı spor yapabiliyor musunuz

Spor yapiyorum.
Calisirken kosusturma sebebiyle sandviç pogaca fastfood tüketimi daha coktu su donemde daha cok sebze bakliyat yapip tüketiyorum. Bu acidan yaklasin olaya. Bostayiz zaten aliriz degil normalde hazirlayamadigimiz saglikli gidalari hazirlama firsati
2 kg verdim.

Ben almadım, aksine biraz kilo vermiş de olabilirim. Ama bunun tek sebebi evde kilosuna dikkat etmesi mecburi olan annemin olması. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ve tatlıyı da sadece haftada 1 gün tüketiyoruz ( o da şekersiz,balla falan tatlandırıyorum)

Bence bazı şeyleri sınırlandırmaya çalışın siz de.Misal tatlı sadece haftada 2 gün ve 1 dilim şeklinde olabilir. Hamur işi de keza öyle.Biliyorum evdeyken insan yemeğe sarıyor ama sağlık açısından dikkat etmekte fayda var.

Ayrıca leslie nin yürüyüş videolarını tavsiye ederim spor olarak.Acayip eğlenceli,insan sıkılmadan spor yapmış oluyor.

Bende evdeyken yemek yapmayı ogreneyim dedim ve yemek yemekten cok keyif aldim..haklisiniz

Hicbirsey yapmıyorum ama gene kilo verdim ya bu nasıl oluyor anlamıyorum

10 ay sonra düğünüm var inşaAllah o yüzden evde diyet yapıyorum kilo verdim çok şükür
Zor ama eve abur cubur almayın sebze yiyin

Aynen

Karantina saglikli beslenmek isteyenler icin de , kilo vermek isteyenler icin de gayet firsat. Ben de sizin gibi disarda yememe firsati olarak degerlendiriyorum bu sureyi.

Konu sahibesi yapmayin borek corek siz de yemezsiniz. Sporu da acik havada yapin. Yuruyus yapin, kosu yapin, uygun park varsa alin matinizi orda yapin yoga pilates Youtube'da kiyamet gibi video var.

Bende evdeyken yemek yapmayı ogreneyim dedim ve yemek yemekten cok keyif aldim..haklisiniz
şu an bile yiyorum....totomun üzerine oturmadığım bi hayatım vardı şimdi hareket dibe indi.şiştim şiştim.
Ben de yiyorum bu ara. Her akşam pringles yiyorum çikolata da cabası. Spor falan zaten yok. Ekmek yemezken ekmek de yer oldum yakında 100 kg olmasam iyi

Profilimde tuzlu fit kek tarifi var bi bakin isterseniz. Insanin cani atistirmak, kacamak yapmak elbet istiyor ama masum sekilde gecistirmek önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…