Kilo aldırmayan, sağlıklı abur cubur önerileri

LimonMevsimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
7
0
1
İstanbul
Merhabalar. Birkaç gündür yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum. 1-2 kilo vereceğim inşallah ama abur cubursuz olmuyor. İlla ki canım bir şeyler yemek istiyor. Kuru yemiş(3 badem, 2 ceviz gibi), meyve vb. şeylerin dışında kilo aldırmayan, sağlıklı abur cubur tavsiyeleriniz var mı ?

Salatalik dogra ye cnm eger evde canin biseyler isterse. Yogurt ye. Bol su ic bastir mideni. Iyle kilo aldirmayan cok cesit yok maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence Yoğurt salatalik falan hikaye bazen insan oyle bir tatli krizine giriyor ki ne yese boş ayrica arada kacamak yapilabilir bu cok normal bazi marketlerde light meyve sulari light sutlu tatlilar falan var arada onlardan az bi miktar tuketilmesi hicte zararli degil ertesi gunde sporu biraz daha fazla yaptin mi oh mis.

evet bazen insan kendini durduramıyor gerçekten. allahtan tatlıya pek düşkün değilim. benim sorunum tuzlularla bazen canım aşırı derecede tuzlu bir şeyler yemek istiyor, özellikle cips

Bir avuç kuru üzüm de tatlı krizini geçirmeye yardımcı olabilir. Veya bir kase yğurda reçel koymakta işe yarayabilir.

Tarcin tarcin tarcin

Bi baharat bu kadar mi her sheye yakisir.

Elma dilimle uzerine dok al sana tatli, ben yogurda meyve dograyip uzerine tarcin koyuyorum.

Kan sekerini dengeledigi icin tatli krizlerine birebir.

evet bazen insan kendini durduramıyor gerçekten. allahtan tatlıya pek düşkün değilim. benim sorunum tuzlularla bazen canım aşırı derecede tuzlu bir şeyler yemek istiyor, özellikle cips

Canim patatesi cok ince ince dilimle, yagli kagit ser tepsiye dizz patatesi uzerine fircayla hafif zeytinyagi sur. tuz degisik baharatlar serpistir. Firinla. Al sana dogal, temiz, kalorisi dusuk cips

Tarcin tarcin tarcin

Bi baharat bu kadar mi her sheye yakisir.

Elma dilimle uzerine dok al sana tatli, ben yogurda meyve dograyip uzerine tarcin koyuyorum.

Kan sekerini dengeledigi icin tatli krizlerine birebir.

Sporla beraber 18 kg verirken tatli krizlerimde tarcinli light sut iciyordum. Tatli krizlerinde 10 numara. Meyvenin fazlasi zararli icindeki sekerden dolayi. Salatalik yoğurt falan hikaye degil cnm vücudun oyle sistematik bir calismasi var ki... yogurt mesela ara ogunlerde yersen yag yakimina yardımcı yemeklerle yersen sindirimi zorlaştırıyor. Ben bu hikayelerle 18 kg verdim

Ne kadar zamanda 18 kg verdin acaba

Ne kadar zamanda 18 kg verdin acaba

Ocakta basladim 69 kg idim mayista 51 e dustum. Zaman icinde 49a kadar gordum sonra toparladim. Simdi 5 aylik bebis bekliyoruz. Saldim kendimi gitti. Bebisten sonra yine agir bi spor ve diyet 2 ayda toparlarim. Ama ne spor diyetsiz ise yarar ne diyet sporsuz. Tek onemli nokta kalori hesabi. Yani gun icinde harcadigin kalori aldigin kaloride n fazla olmasi lazim. Ben artik meyveleri kalorilerine gore yer olmuştum.

bende diyetteyim abur cubur olarak dondurma yiyorum magnumdan vazgecemıyorum fakat kalorısı cıdden yuksen ben de magnuma benzeyen dusuk kalorili bir urun buldum bımde satılıyor magnuma benzıyor tadı seklı fılan normal vanılyalı kesınlıkle cıkolatalı degıl ve asırıya kacmamak sartıyla tabı sana onerım mesela 2 3 gıbı ogleden sonra ye sonra cıkıp 1 saat yuru hıc bır sey yememıssın gıbı oluyor

eti formun yeni atıştırmaıkları çıktı onun yarım paketi yenilebilir yanında yoğurt veya sütle,

müsli mısır gevregi gibi seyler süt ve yogurtla yenebilir :)

bir diyetisyenden ufak öneriler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…