- Konu Sahibi LimonMevsimi
-
Merhabalar. Birkaç gündür yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum. 1-2 kilo vereceğim inşallah ama abur cubursuz olmuyor. İlla ki canım bir şeyler yemek istiyor. Kuru yemiş(3 badem, 2 ceviz gibi), meyve vb. şeylerin dışında kilo aldırmayan, sağlıklı abur cubur tavsiyeleriniz var mı ?
Bence Yoğurt salatalik falan hikaye bazen insan oyle bir tatli krizine giriyor ki ne yese boş ayrica arada kacamak yapilabilir bu cok normal bazi marketlerde light meyve sulari light sutlu tatlilar falan var arada onlardan az bi miktar tuketilmesi hicte zararli degil ertesi gunde sporu biraz daha fazla yaptin mi oh mis.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet bazen insan kendini durduramıyor gerçekten. allahtan tatlıya pek düşkün değilim. benim sorunum tuzlularlabazen canım aşırı derecede tuzlu bir şeyler yemek istiyor, özellikle cips
Bir avuç kuru üzüm de tatlı krizini geçirmeye yardımcı olabilir. Veya bir kase yğurda reçel koymakta işe yarayabilir.
Canim patatesi cok ince ince dilimle, yagli kagit ser tepsiye dizz patatesi uzerine fircayla hafif zeytinyagi sur. tuz degisik baharatlar serpistir. Firinla. Al sana dogal, temiz, kalorisi dusuk cips
Tarcin tarcin tarcin
Bi baharat bu kadar mi her sheye yakisir.
Elma dilimle uzerine dok al sana tatli, ben yogurda meyve dograyip uzerine tarcin koyuyorum.
Kan sekerini dengeledigi icin tatli krizlerine birebir.
Sporla beraber 18 kg verirken tatli krizlerimde tarcinli light sut iciyordum. Tatli krizlerinde 10 numara. Meyvenin fazlasi zararli icindeki sekerden dolayi. Salatalik yoğurt falan hikaye degil cnm vücudun oyle sistematik bir calismasi var ki... yogurt mesela ara ogunlerde yersen yag yakimina yardımcı yemeklerle yersen sindirimi zorlaştırıyor. Ben bu hikayelerle 18 kg verdim
Ne kadar zamanda 18 kg verdin acaba
eti formun yeni atıştırmaıkları çıktı onun yarım paketi yenilebilir yanında yoğurt veya sütle,Merhabalar. Birkaç gündür yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum. 1-2 kilo vereceğim inşallah ama abur cubursuz olmuyor. İlla ki canım bir şeyler yemek istiyor. Kuru yemiş(3 badem, 2 ceviz gibi), meyve vb. şeylerin dışında kilo aldırmayan, sağlıklı abur cubur tavsiyeleriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?