Kilo aldiran mama tarifi

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
Arkadaslar 5ay 20 günlük kızımın kilo problemi var doktor mama ve ek gıda vermemi söyledi 20 gündür geçtik el gıdaya mama bi kaç kere verdim ama hazır vermek istemedim daha sonra kendim bişeyler yapmaya çalıştım ama bi ay olucak kızım hala kilo almadı bildiğiniz evde hazırlanan kilo aldıran mamalar VR mi

Ben de nette okudum
Devam sütü
Pirinç unu
Su bunlarla muhallebi şeklinde başlayabilirsiniz.
Ben simdi bunun içine pekmez ekliyorum, bazen bal. Bazen de içine cam rendeden meyve çekiyorum. Benim oglum 14 aylık oldu. Bizde 5 aylıkken ek gıdaya geçtik, sen sen ol ne kadar ek gıda verirsen ver hiç birşey anne sütünün yerini tutmuyor. Sürekli emzir ek gıda da ver. :)

Emziriyorum ama artık yetmiyor sanirim

Emziriyorum ama artık yetmiyor sanirim
Yetmiyor deyip kesme sakin benim oğlum emmiyor. Bıraktı, emmesini çok isterdim. Şimdiki aklım olsa sürekli meme verirdim. Yani 1 tas çorba ile 1 yemek kaşığı süt düşün. O 1 tas çorba anca karnını sisiriyor. Ama süt daha hızlı kilo almasını ve sağlıklı kilo almasını sağlıyor. Aptamil alıp takviye yapabilirsin. Bende sen gibi sütüm az yetmez doymaz ay şimdi mama yediryerim sonra emziririm ay ben şimdi çorba yediryerim aç kalır sütüm yetmez diye düşünürsen olmuyor. Ben öyle yaptım pişmanım

Anne sütü emzirerek çoğalır, arz talep meselesi, ne kadar çok emerse süt o kadar çok olur. Emzirmekten sakın vazgeçmeyin, ek gıda verdiğinizde de ek gıdayı öğün olarak saymayın, emzirmeye devam edin, ek gıda yedirdikten sonra üstüne emzirin bi daha.

Kilo aldırmak için de size tavsiyem marketlerde satılan pirinç unlarından almayın boş kalori onlar sadece internetten organik ürünler satan sitelerden tam pirinç unu bulun ama tam pirinç olsun yani. Bu tam pirinç unu, su ve devam sütü ile muhallebi hazırlayıp bir öğün olarak verin bebeğinize. Kilo problemi olan bebeklere bunu öneriyorlar. zamanla içine meyve, pekmez vs katarak zenginleştirirsiniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…