Boyun kaç ki eğer aynaya baktığında kendini şişman görmüyorsan sorun yok ,hem bence önemli olan vücudun sıkı olmasıBen derhal kilo vermeliyim. :))))
1.60 sıkıyım ama Göbeğim var maalesef. Keşke basen olsaydıBoyun kaç ki eğer aynaya baktığında kendini şişman görmüyorsan sorun yok ,hem bence önemli olan vücudun sıkı olması
abooo kiz ne baseni istion bnde var elinde kaldim valla Allah dusmanima bile vermesin basen bnce1.60 sıkıyım ama Göbeğim var maalesef. Keşke basen olsaydı
Bn de evliyim evlendikten sonra 4 kilo aldim baska alamdm evlediktn sonra nutelle yiyemedim midem almdiBenim gibi yaparsan, 1 yılda 10 kg garanti nıtekım ben yaptım evlendikten sonra ve 10 kg aldım :)
Bir oturusta bir kavanoz nutella bitiriyorsun :) bir oturusta 15-16 tane ekler yiyorsun :)
Keske azcikin olsaabooo kiz ne baseni istion bnde var elinde kaldim valla Allah dusmanima bile vermesin basen bnce
Bunu denicemYaa cok acimasiz ask olsuuun
Sabah aynı besleniyoruz. Öğlende sıkıntı var galiba bak onu dikkate alacağım.
Ne kadar sürede verdiniz? Ben 1.60 boya 57 kg’yum
Balik yagini kullandim ayyy cok kötüydüHer akşam yatmadan önce haşlanmış yumurta yersen kilo alırsın, ha bide balık yağı kapsülüde kullanabilirsin
Bnm spor salonuna gitmeme gerek yok ki calistigim yerde yeterince spor yapiomgazıantebe gel 1 ayda 10 kılo garantı edıyorum
bu arada bır spor salonuna yazılın kas kütlenızı arttırın zayıf olabılırsınız ama onemlı olan vucut saglıgınız harıka bır calısma programıyla bomba gıbı olabılırsınız bu kıloyla da ...
surdan yag enjekte edılse vallahı verecegım bol bol
Kahvaltı hayaliyle gidiyorum yatağa daha ne olsunNe demiş Cemal Süreya "kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı" bende bu mantıktayım,tadını çıkara çıkara kahvaltı yaparım hiç bir şeyi atlamam
Bn yeterince calistigim yerde spor yapiom10 ayda 23 kılo verdim ama aralarda tatil vs derken çok yediğim hatta yemeklerin dibini bulduğum çok oldu. Spor yaparakda sikilastim
Afiyet olsun bn de iste üsengeclik var ya biri getirirse yerimBen tok da olsam zevkine yiyorum ya yerken zevk alıyorum o an hiç bitmesin istiyorumbazen yavaş yiyorum hemen bitmesin diye
İdeal kiloma yeni geldim ama şu an elimde çikolata var
Kilo almanın en önemli kuralı gece geç saatte yemek.hamur işi yemek, çikolata, cips,kızartma kilo aldırır ama sağlıksız işte yağ alınca güzel bir fizik olmuyor zayıf da olsan.
Zatn 48 kilom 23 yas 1.63 boy kilooo almammm şartttttBence 45 olmalısın ben 1 68 veya 1 65 arası biseyim:)) 48 dim çok iyiydi
BencedeBalik yagini kullandim ayyy cok kötüydü
:)Allahin bir lutfu neden uzuluyosunuz ki
Ben mutfagin onunden gecince 1 kilo
Buzdolabini acinca 2 kilo aliyorum(((
Ins daKiz bosver sonra geri veremion zamanla olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?