- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
Başta ben. İtiraf edeyim, ah şu huyum hiç saklayamıyorum.Bu topikte buram buram haset kokusu alıyorum.
En sevmediğim insan tipi ya okumayayım diyorum okudukça acıkıcam tutamıyorum kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta ben. İtiraf edeyim, ah şu huyum hiç saklayamıyorum.Bu topikte buram buram haset kokusu alıyorum.
En sevmediğim insan tipi ya okumayayım diyorum okudukça acıkıcam tutamıyorum kendimi
gazıantebe gel 1 ayda 10 kılo garantı edıyorum1.63 boyundayim 48 kilo ama biraz daha almak istiyorum ne yapmaliyim ya
Kendimi 5.kattan aşağı bırakıp geliyorum.
Benimki ideal değil işte. Bakın, aynıyız. Biraz yesem yani hiç dikkat etmesem aman aman.. Korkunç şeyler olur. Bir gün yesem bir hafta aç kalmak durumunda kalıyorum. Pff, ne kötü.Ben kendimi bildim bileli diyet hiç yapmadım çünkü biliyorum yapsam da işe yaramaz, sabit kilodayım hep, tamam şişman değilim kilom ideal ama azıcık ekmek yesem yediğimin 2 misli kilosunu alıyorum poyrazinmelegi
Baksana kızların azmine sabah kahvaltıyı sadece kahveyle yumurtayla yapıyorlarmış.Valla ben peynir zeytin bal kaymak taze ekmek yiyip üstüne keyif kahvesi içiyorum aradaki fark bu sanırımBu topikte buram buram haset kokusu alıyorum.
Beni anlattım sanki , Okula başladım başlayalı aşırı yemek yer oldum, sürekli evdeysen eğer kilo alamazsın bunu anladım1.63 boyundayim 48 kilo ama biraz daha almak istiyorum ne yapmaliyim ya
Boy 1.62 kilom 50 belki 50 yi geçmişimdir bu ara .Gerçi kızlar 48 lerden bahsediyor ama ben hiç 40 lı kilolarda olamadımBenimki ideal değil işte. Bakın, aynıyız. Biraz yesem yani hiç dikkat etmesem aman aman.. Korkunç şeyler olur. Bir gün yesem bir hafta aç kalmak durumunda kalıyorum. Pff, ne kötü.
Sizin boy-kg nedir?
Ben de valla şu an zayıfladım ama çok acılar çektim savaştım nefsimleBaşta ben. İtiraf edeyim, ah şu huyum hiç saklayamıyorum.
Hahaha aynı benBaksana kızların azmine sabah kahvaltıyı sadece kahveyle yumurtayla yapıyorlarmış.Valla ben peynir zeytin bal kaymak taze ekmek yiyip üstüne keyif kahvesi içiyorum aradaki fark bu sanırım
Offf. En sevdiğim öğün kahvaltıBaksana kızların azmine sabah kahvaltıyı sadece kahveyle yumurtayla yapıyorlarmış.Valla ben peynir zeytin bal kaymak taze ekmek yiyip üstüne keyif kahvesi içiyorum aradaki fark bu sanırım
Al benden de o kadarHahaha aynı ben
ya ben öyle yapmayı denedim sürekli nemrut aksi bir kadına dönüştüm enerjim emildi resmen
Ne demiş Cemal Süreya "kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı" bende bu mantıktayım,tadını çıkara çıkara kahvaltı yaparım hiç bir şeyi atlamamOfff. En sevdiğim öğün kahvaltı
Yaa cok acimasiz ask olsuuunEki Görüntüle 2059951 Şunu şuraya iliştireyim önceGece yatmadan ye.Hatta uykun bölünürse mutfağa git çikolata atıştır sonra tekrar yat.Denendi onaylandı mis gibi kilo yapıyor
Her akşam yatmadan önce haşlanmış yumurta yersen kilo alırsın, ha bide balık yağı kapsülüde kullanabilirsin1.63 boyundayim 48 kilo ama biraz daha almak istiyorum ne yapmaliyim ya
Yaa cok acimasiz ask olsuuun
Ben derhal kilo vermeliyim. :))))Boy 1.62 kilom 50 belki 50 yi geçmişimdir bu ara .Gerçi kızlar 48 lerden bahsediyor ama ben hiç 40 lı kilolarda olamadım
1.63 boyundayim 48 kilo ama biraz daha almak istiyorum ne yapmaliyim ya