• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alamıyorum

Ayy bayildim kizlar yorumlara cok eglencelisiniz :) ama malsf bnde arkadasla ayni durumdayim onume ne gelirse yiyorum bazen cevremdekiler sen insan degilsin diyolar ama 47 kiloyum bnm boy kisa 160 fakat sıska duruyorum kemik yapisiyla alakali sanirim 44 45dim zorla 47 oldum 1 yilda cok duzenli besleniyodum duzensiz yedim bilerek 2 kilo aldim ins 3 kilo daha

Ben tok da olsam zevkine yiyorum ya yerken zevk alıyorum o an hiç bitmesin istiyorum:KK37: bazen yavaş yiyorum hemen bitmesin diye :KK51:
İdeal kiloma yeni geldim ama şu an elimde çikolata var :olamaz:

Kilo almanın en önemli kuralı gece geç saatte yemek. :süslü: hamur işi yemek, çikolata, cips,kızartma kilo aldırır ama sağlıksız işte yağ alınca güzel bir fizik olmuyor zayıf da olsan. :110:

Keşke bize de biraz ipucu versen, biz de aç kalırız. :bicak:

Sabah Sade Türk kahvesi
2 yumurta

Öğlen sade kahve kuru kayısı

Akşam da 1 tabak sebze yada et yemeği

Bı kaç ay böyle beslendim midem kuculunce zaten yemek istemiyorsun.
Ama ben yağdan verdim çok dikkat etmek lazım. Kendine uygun diyet neyse onu uygula. Protein ağırlıklı olarak tabiki :KK66:

Şaka falan yapıyor olmalısın?

Hahaha kilo veremeyen kadın itemi. :))))
Şaka deil boyumu tam bilmiorm 1 67 diyelim 48 kiloydum 4 5 sene önce 45 leride gördüm ve süper vücudum vardı kemiklerim falan saylmzdi şuan 65 kiloyum berbat gorunuyorum. Bence 1 63 boya 48 kilo normal hatta fzla bile

IMG_0391.jpg
Şunu şuraya iliştireyim önce:KK53:Gece yatmadan ye.Hatta uykun bölünürse mutfağa git çikolata atıştır sonra tekrar yat.Denendi onaylandı mis gibi kilo yapıyor:KK70:

Sabah Sade Türk kahvesi
2 yumurta

Öğlen sade kahve kuru kayısı

Akşam da 1 tabak sebze yada et yemeği

Bı kaç ay böyle beslendim midem kuculunce zaten yemek istemiyorsun.
Ama ben yağdan verdim çok dikkat etmek lazım. Kendine uygun diyet neyse onu uygula. Protein ağırlıklı olarak tabiki :KK66:
Sabah aynı besleniyoruz. Öğlende sıkıntı var galiba bak onu dikkate alacağım.

Ne kadar sürede verdiniz? Ben 1.60 boya 57 kg’yum :(

Ben kendimi bildim bileli diyet hiç yapmadım çünkü biliyorum yapsam da işe yaramaz, sabit kilodayım hep, tamam şişman değilim kilom ideal ama azıcık ekmek yesem yediğimin 2 misli kilosunu alıyorum poyrazinmelegi poyrazinmelegi

Back