- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
- 448
Senin ismini bile “sahur” diye okuyorsam ben gerçekten acım.Şuan; keşke biz yiyip yiyip kilo alamasak diyorsun demi sende benim gibi :):)
Ahahhaaha ya çok güldürdün beni çoookSenin ismini bile “sahur” diye okuyorsam ben gerçekten acım.
Ya çok yakın bir arkadaşım var. Gün boyu aynı besinleri tüketiyoruz. Hatta o gidip bir de akşam yiyormuş. Ay o aynı, ben pffff.Ahahhaaha ya çok güldürdün beni çoookama sorun sende değil canım hızlı kilo alan vücudumuz utansın
Şaka falan yapıyor olmalısın?Bence 45 olmalısın ben 1 68 veya 1 65 arası biseyim:)) 48 dim çok iyiydi
Keşke bize de biraz ipucu versen, biz de aç kalırız.Kilonuz gayet normal. Ben bu kiloya gelebilmek için çok aç kaldım
ben 1.64boyunda 46 kgydim:)sonra keçiboynuzu pekmezini ictim ictim 57oldum.sonra bi de bebek yaptım 64kgyim :)))keciboynuzu pekmezi icin ama eczanede satilani alin 18tlydi en son.1.63 boyundayim 48 kilo ama biraz daha almak istiyorum ne yapmaliyim ya
Keşke bize de biraz ipucu versen, biz de aç kalırız.
Şaka deil boyumu tam bilmiorm 1 67 diyelim 48 kiloydum 4 5 sene önce 45 leride gördüm ve süper vücudum vardı kemiklerim falan saylmzdi şuan 65 kiloyum berbat gorunuyorum. Bence 1 63 boya 48 kilo normal hatta fzla bileŞaka falan yapıyor olmalısın?
Hahaha kilo veremeyen kadın itemi. :))))
Ay Allah sizi güldürsun çok güldüm yazınızaSenin ismini bile “sahur” diye okuyorsam ben gerçekten acım.
Liseye başlarken 48’dim. KIRKSEKİZ.Benimde öyle,hiçbir şey yemesem bile aynı kiloda kalıyorum ama katiyen vermiyorum
Kendimi 5.kattan aşağı bırakıp geliyorum.Şaka deil boyumu tam bilmiorm 1 67 diyelim 48 kiloydum 4 5 sene önce 45 leride gördüm ve süper vücudum vardı kemiklerim falan saylmzdi şuan 65 kiloyum berbat gorunuyorum. Bence 1 63 boya 48 kilo normal hatta fzla bile
Sabah aynı besleniyoruz. Öğlende sıkıntı var galiba bak onu dikkate alacağım.Sabah Sade Türk kahvesi
2 yumurta
Öğlen sade kahve kuru kayısı
Akşam da 1 tabak sebze yada et yemeği
Bı kaç ay böyle beslendim midem kuculunce zaten yemek istemiyorsun.
Ama ben yağdan verdim çok dikkat etmek lazım. Kendine uygun diyet neyse onu uygula. Protein ağırlıklı olarak tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?