Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek pek yemiyorum ama yemegi fazla yiyomEkmek yiyor musun bilmiyorum ama ben fırınların önünden geçerken bile alıyorum resmen
Vallh bn de alamiyorumBen de kilo veremiyorum. Kilo alınca çok da mutlu olmuyorsunuz inanın..
SagolNutella ye kasik kasik geceleri ozellikle,boll yagli spagetti,her kahvaltida borek,pogaca ye,kebap lahmacun,bol yagli manti,yaaa buda dertmi Allah askina bana biraksan bir gunde bes kilo alirim ben
Siz sayarken ben acıktım bile! :) Olsa da yesemm!!Nutella ye kasik kasik geceleri ozellikle,boll yagli spagetti,her kahvaltida borek,pogaca ye,kebap lahmacun,bol yagli manti,yaaa buda dertmi Allah askina bana biraksan bir gunde bes kilo alirim ben
Şuan; keşke biz yiyip yiyip kilo alamasak diyorsun demi sende benim gibi :):)Siz sayarken ben acıktım bile! :) Olsa da yesemm!!
Dimi bende bende aciktimSiz sayarken ben acıktım bile! :) Olsa da yesemm!!
Aklıma karpuz kabuğu girdi bir kere. Tıkınmadan uyumam artık!Dimi bende bende aciktim
AYNEN!Şuan; keşke biz yiyip yiyip kilo alamasak diyorsun demi sende benim gibi :):)
Bu da dert evet, ne yazık ki bazı bünyeler bu yüzden sorun yaşıyor.Nutella ye kasik kasik geceleri ozellikle,boll yagli spagetti,her kahvaltida borek,pogaca ye,kebap lahmacun,bol yagli manti,yaaa buda dertmi Allah askina bana biraksan bir gunde bes kilo alirim ben
3 tabak manti yermisin ?Vallh bn de alamiyorum
Sana çok gıcık oldum şu an.Kız ne güzel işte yiyip yiyip kilo almıyorsun. Aynı boydayız ben de 46 kiloyum. Kaşık kaşık nutella, bol yağlı mantılar, cips, kek, poğaça, börek yiyorum anca 47 kilo oluyorum
Zaten belli bir yaştan sonra kilo almaya başlıyor insan. Bence durumun tadını çıkar.