Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo aldiran bir icecek tarifi var. Kesfette gordum. Ilginizi ceker belki diye yaziyorum.1.56 boyum var 38 kiloyum şaka gibi ama gerçek 21 yaşındayım
İştahsızlık mı var yoksa kilo mu alamıyorsunuz. Mesela bende iştah sorunu var ondan dolayı zatıfım1.56 boyum var 38 kiloyum şaka gibi ama gerçek 21 yaşındayım
Yok ya yiyorum ama alamıyomİştahsızlık mı var yoksa kilo mu alamıyorsunuz. Mesela bende iştah sorunu var ondan dolayı zatıfım
Me kadar yiyiyorsun mesela günde 4 öğün ve doya doya diyiyor msn ve ara atıstırmalıkların var mıYok ya yiyorum ama alamıyom
ben de böyle diyodum ama kilo almaya başladıktan sonra fark ettim ki ben yemek yemiyomuşum ki, sadece tırtıklıyormuşum..Yok ya yiyorum ama alamıyom
Gece uyanıp mantı bile yiyorum ama yok benim ki günlük 15 öğün falanMe kadar yiyiyorsun mesela günde 4 öğün ve doya doya diyiyor msn ve ara atıstırmalıkların var mı
Yaa öyle mi. Ben yiyemiyorum mesela onsan dolayı kilo sorunum var yesem alıyorum. Hatta kilo almak için doktor gözetiminde antidepresan kullandım onun sayesinde 12 kilo falan aldımGece uyanıp mantı bile yiyorum ama yok benim ki günlük 15 öğün falan
Kaç kilosunYaa öyle mi. Ben yiyemiyorum mesela onsan dolayı kilo sorunum var yesem alıyorum. Hatta kilo almak için doktor gözetiminde antidepresan kullandım onun sayesinde 12 kilo falan aldım
50 şuan ama kemiklerim çok ince 45 gb gösteriyrmKaç kilosun
Bende öyleyim ya yanaklarım o kadar var ki kimse 38 kilo olduğuma inanmıyo50 şuan ama kemiklerim çok ince 45 gb gösteriyrm
İşte senin avantajın bu şükret buna benim de yanaklarım çukur hep. Peki hastaneye gidip test falan yaptırmadın mı vitamin değerlerin falanBende öyleyim ya yanaklarım o kadar var ki kimse 38 kilo olduğuma inanmıyo
Herşeyime bakıldı pek takan bi insan değilim ama sanırım almışım bilmiyorum 1 düşük yaptım o zaman 4 kilo almıştım düşünce geri gitti hepsiTahlil yaptirdinizmi hic. Troitler metobolizmaniz vs bunlarda kilo alamamada cok etkili 20 li yaslardayken 45 kilonun uzerine cikamiyordum ne yaparsam yapayim alamiyordum en son doktor vucut dengeni metobolizmanimi bozmak istiyorsun da ilac istiyorsun stres yapma alirsin demisti ama gel gorki aynaya her baktigimda nefret ediypdum uzerime oturmayan kiyafetler gordukce otursa bile zayifligimi nasil ortaya cikartirdi. Bunu kafaya takmayacaksin hicbirseyi takmayacaksin gercekten o zaman almaya basliyosun ne zamanki kilo takintimi biraktim almaya basladim45 nerede 53 54 nerede
Zamanla alicaksinizdir herhangi gibi bir saglik problemi yoksa guzel saglikli olmak onemli olan birakin zayif kalsin vucudunuz zamaninda kafayi takmis biri olarak soyluyorum vucudunuzu oldugu gibi kabul edip sevin ozaman bu sorular kaybolup gidiyorHerşeyime bakıldı pek takan bi insan değilim ama sanırım almışım bilmiyorum 1 düşük yaptım o zaman 4 kilo almıştım düşünce geri gitti hepsi
Merhaba biraz geç ama yeni görüyorum1.56 boyum var 38 kiloyum şaka gibi ama gerçek 21 yaşındayım