Kilon çok ideal şuan neden kilo alasin ki vala Keşke ben öyle olsaydmm ye ye kilo almasaydmArkadaşlar merhaba. Ben kendiliğinden 30 kilo kadar kilo verdim. Şuan 56 kiloyum. Kilo alamıyorum. Evde hiç boş duramıyorum. Sürekli hareket halinde tim. Kendimi durduramiyorum. Sürekli ev işi temizlik yapıyorum. Temizlik hastalığı oluştu. Bütün zamanım evde temizlikle geçiyor. Bu yüzden kilo da alamıyorum. Psikolojik olarak ta stres içindeyim. Vücut anında yakıyor ne yesem. Ne önerirsiniz. Teşekürler.
Boy 1.63. Yok denemedim. Sorun şu sağlıklı beslensem de vücut yakıyor hemen.Boyunuz kaç ?
Bebek bisküvili tarifi denediniz mi?
Kilon çok ideal şuan neden kilo alasin ki vala Keşke ben öyle olsaydmm ye ye kilo almasaydm
1.63 boyBoyunuz kaç
Kilonuz normal1.63 boy
Boyunuza göre kilonuz normal zayıf değilsiniz, çok temizlik yaptığınız için fazlaca yoruluyorsunuz bence.Boy 1.63. Yok denemedim. Sorun şu sağlıklı beslensem de vücut yakıyor hemen.
Vitamin desteği alın biz supradyn kullanıyoruz onu veya benzerlerini alabilirsiniz bitkinlik gitmesini istiyorsanız spor yapın daha çok kilo veririm diye spor yapmamak değil daha zinde ve sağlıklı olmak için yapmalısınız yemeniz bile değişecek inanınAma bitkin hissediyorum. Zayıf olmak iyi ama sağlıklı hissetmiyorum sorun bu.
Ozaman inşallah alırsın canm çok geçmiş olsun dikkat et kendineAma bitkin hissediyorum. Zayıf olmak iyi ama sağlıklı hissetmiyorum sorun bu.
Ee siz zayıf değilsiniz ki neden kilo almak istiyorsunuz1.63 boy
Boyun ve kilon ideal bence. Ama illa almak istiyorsan önce bı kan tahlili ver vitaminlerin düşükse ilaç + iğne veriyorlar vitamine göre tabi. Düzenli kullanınca alıyorsun. Ben o şekilde alabilmistim. Sağlıklı değil ama yatmadan önce yiyip yatmakta aldırıyor yediğini yakamiyorsun sonuçta. Ya da bı uzmandan yardım al doğru yönlendirme ile kilo alman daha iyi olur sağlığın içinBoy 1.63. Yok denemedim. Sorun şu sağlıklı beslensem de vücut yakıyor hemen.
1.63 boya o 30 kiloyu iyi ki vermişsinizArkadaşlar merhaba. Ben kendiliğinden 30 kilo kadar kilo verdim. Şuan 56 kiloyum. Kilo alamıyorum. Evde hiç boş duramıyorum. Sürekli hareket halinde tim. Kendimi durduramiyorum. Sürekli ev işi temizlik yapıyorum. Temizlik hastalığı oluştu. Bütün zamanım evde temizlikle geçiyor. Bu yüzden kilo da alamıyorum. Psikolojik olarak ta stres içindeyim. Vücut anında yakıyor ne yesem. Ne önerirsiniz. Teşekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?