Arkdşlar kilo alamıyorum yemekten hemen sonra afedersiniz büyük abdestim geliyor sizinde öyle oluyor mu ltfen biri bişey yazsın.. Doktora gttm tahlil vs. Ama hiç bişey çkmadı. Ne yesem hemen wc gitme ihtiyacı duyuyorm. Bazen sofradan kalkıp gidiyorum. Anlam weremedm bir türlü
ya çok korkuyrm bu şkayetimi dktorlara syledm ama tkrar gitsem iyi olcak .d metebolzmamın hzlı oldgnu sylemşlerdi sadece..
20 yasndaym ve zayf olmakyan nfret edyrm
aynen canım ben de 19 yaşındayım ve zayıfım.. sanırım benim de metabolizmam çok hızlı..
çok yediğimde bi yarım saat sonra tuvalet ihtiyacı oluyor.. ama her öğünde de değil..
sana tavsiyem kalori hesaplayarak kilo almaya çalış..
mesela yarın için bi liste hazırla saatlerine göre..
örneğin hepsinin toplamı 3000 olsun.
bizim ihtiyacımız ne, 1500 en fazla.
geriye ne kalıyor yine 1500, o 1500ler birikip 7000 yaptığında, yani ortalama bir haftada bir kilo ediyor.
ben birkaç günde bu yöntemle 2 kilo falan aldım..
ama üşeniyorum yapmaya işte benim de derdim o.. yapsam alıyorum kilo.
bol gelen şortlarım olmaya başladı..
ama işte bi de üşenmesem..
istersen sana örnek yaptığım listeyi de yazabilirim.
bunları yiyeblmem için birde iştah şurubu sipraktn kllanmam lazm .d hayvan gibi iştahm açılıyo onu kullanınca .d
birde birisi bişey pylaşmış hftada 3-4 kilo almş bu sayede. iki kase dolusu nrmal scaklıkta sütün içine 10 15 tane bebe bisküvisi koymuş ve akşam tok karna yatmadan önce yemş. dün buna bşladm. yarm kutu süte yaptm tabi ben .d ama bgün 3 defa tuwalete cktm... bakalm bunlarıda ypmaya calşcm
bunları yiyeblmem için birde iştah şurubu sipraktn kllanmam lazm .d hayvan gibi iştahm açılıyo onu kullanınca .d
birde birisi bişey pylaşmış hftada 3-4 kilo almş bu sayede. iki kase dolusu nrmal scaklıkta sütün içine 10 15 tane bebe bisküvisi koymuş ve akşam tok karna yatmadan önce yemş. dün buna bşladm. yarm kutu süte yaptm tabi ben .d ama bgün 3 defa tuwalete cktm... bakalm bunlarıda ypmaya calşcm