• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alamamanızın sebebi hastalık olabilir

Kansızlık olabilir canım sende. Ben de var. Şu an öyle iştahsızlık çekiyorum ki 10 gün yemesem yemek demem. Gittikçe zayıflıyorum haliyle :( Çarpıntı, el ayak üşümesi uyuşması, baş dönmesi, halsizlık, yorgunluk, iştahsızlık, durduk yerde sinir yapıyor kansızlık. Umursamıyorum ben ama doktor biraz daha ilerlerse bırak dışarı çıkmayı yatakta bile oturamazsın dedi. İnşallah senin kötü durumda bir şeyin yoktur. Allah şifa versin canım.

Tşkr. ederim canm sağol..Ben de iştahsızlık olmuyor ama diğer belirttiğim sebeplerin hepsi mevcut..salı günü sonuçlarım belli olacak bakalm ne çıkacak..çok geçmiş olsun canm sana da gelişmeleri burdan aktarırım:6:

Aynı şikayetler bende de vardı. Bütün testleri yaptırdım kan,idrar,tiroid vs ultrasona bile girdim hic bir sorun yok.
Aslında sebebinin olmaması daha kötü.. Doktora giderken en azından bir sebebi olsun tedavisi olur diyordum.
Bu şekilde herşeyim normal fakat kilo alamıyorum. Çokta iştahlıyım metobolizmam cok hızlı. Keşke yavaşlatabilsem..

Ayni sikayetler bendede vardi ve kilo alamiuordum dogumdan sonra kansizligim vardi gittim aile hekimime kan tahlili yapti 4 tup kan aldi kansizligim duzelmis normal hersey normal ben niye kilo alamiyorum

kızlar ben aldım sonuçlarımı..tiroidimde bir problem çıkmadı..kansızlık da yok şeker v.s herşey normal sadece b 12 eksikliği çıktı..b 12 degerım 160 çıktı normalde 400 lerin üzerinde olması lazım b 12 vitamini verdi..unutkanlık,çarpıntı,saç dökülmesi,halsizlik vs hep bu yüzdenmiş..ayrıca kendi kendinize b 12 hapları kullanbılırmssnz b 12 fazlalığının hiçbir zararı da yokmuş bilginize

Back