- Konu Sahibi nihaltekinkus
Merhaba arkadaşlar beni buralarda gören olmuştur mutlaka. kilo almak için yapmadığım şey kalmadı. şuruplar bitkisel, kimyasal ilaçlar vs. bi çoğunuda burdan paylaştım sizinle. fikirlerinizi aldım, her yazılanları tek tek okudum.. doktora gittiğimde hiç birşey çıkmıyordu herşey gayet normal gözüküyordu. ama son günlerde aşırı derecede unutkanlık hafıza kaybı ve dikkatsizlik şikayetleriyle nörolojiye gittim. kan tahlillerinde hipertroit olduğumu öğrendim. hipertroit yani troit bezlerinin aşırı fazla çalışması ve bununla beraber metabolizmanın gereğinden fazla hızlı çalıştığı demek.. yıllardır bu sebeple kilo alamamışım. ne yaptıysam metabolizmam ve troitlerim yüzünden işe yaramamış meğer.. zamanında gittiğim doktorlara sövüyorum şimdi. nasıl olurda gözlerinden kaçmış olabilir diye. doktor bu sebeple kilo alamadığımı söyledi. propycil diye bir ilaç kullanmaya başladım. daha 2 gün oldu. ama ilacı kullananların yazdıklarını okudum ve hepsi kullanmaya başladıklarında 10 kiloya yakın almışlar.. bu hastalığı öğrendiğime sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. bunca yıl bu zayıflığı çektiğim için ve çaresini doktorlar bulamadığı için üzülüyorum ama şimdi ilaç etki etmeye başlayınca tedavi sonucunda metabolizmam normale dönücek ve kilo almaya başlıcam bu sebeple de seviniyorum :)
sizlerle paylaşmak istedim. eğer yaptığınız hiç birşey işe yaramıyorsa mutlaka mesleğini adam gibi yapan bir doktora gidin.. herkese bol iştahlı günler.. :)
sizlerle paylaşmak istedim. eğer yaptığınız hiç birşey işe yaramıyorsa mutlaka mesleğini adam gibi yapan bir doktora gidin.. herkese bol iştahlı günler.. :)