Kıllı vücut, küçük meme ⏭ evlilik 🍃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gogusler genetik.
Buyumuyorlar; kendimden deneyimliyim.
Sadece emzirme doneminde sut dolup birden bosaldigi için haliyle sarkiyorlar.
Belki bir beden buyuyorlar okadar..
Keske benimkiler de buyuselerdi , ben bra takiyorum ..
Disarda ise en kucuk beden silikonlu..
Ki iki cocuk emzirdim..
Sporla dirilestirildiginde kucuk gogusler her daim avantaj.
Hem daha fit hem daha kibar duruyor.
Ayrica bana gore bile diri ve ufak gogus idealdir..
Sporla sikilastirmaya bakin.
Olmuyorsa ameliyata basvurabilirsiniz.

Kil sorununa gelince lazer deneyimim yok.
Uzun sure agda derdi ile uğraştım oyle cok killi biri değilim ama olsaydim kesin ozel bolgem haric komple lazere giderdim.

Seni sen oldugu icin sevsin.
Bir vitrin mankeni ile evlenmiyor.
Eminim o da kusursuz degildir.
Guzel Turkiyem'de kusursuz erkek zaten cok nadir..

Bana benzer memelerim küçüktür ama memeler zaten emzirmek içindir. Çocuktan sonra böyle düşünmeye başladım memelerimle de gayet barışığım. Ama gene de ikinci çocuktan sonra silikon taktırmak istiyorum (desteksiz sütyen takacak kadar olsa yeter). Vücudum da kılıdır, yapacak bir şey yok. Ben cillop gibi olsam ne fark eder karşımdaki erkek kıllı. O beni kılsız isterse ben de onu kılsız isterim. Hadi bakalım hodri meydan

her şey bir yana bence bunlar halledilebilecek sorunlar. Düzenli kuaföre gider ağda yaptırırsın, arada da alt bacağına makine geçersin mis gibi olur. Bacaklarında kıl dönmesi varsa at kılı fırçasıyla masaj yap her gün. Hem kan dolaşımın artar selülitin azalır hem de kıl dönmen azalır. Dar paça pantolon giyme, her banyoda mutlaka lifle, haftada bir kesele ve bolca nemlendir. Benim önceden baya kıl dönmem vardı, şimdi yok denecek kadar az. Hatta bir dönem kıllar derimin altında büyürdü, deriyi çekince upuzun görünürdü altında. Bahadır yok. Bir dönem ev tipi lazer yaptım, kıl dönmelerimi o bitirdi diyebilirim. Devamında da yukarıda saydıklarımı yaptım. Tekrar dönmedi.

Cok kıllı ve aşırı küçük memeli bir kadınım hemde çok küçükler ama ben estetiği göze alamadım korkuyorum biraz oyle şeylerden sanırım olmazsa sen yaptırırsın. Asla özguvensiz olma eşinin karşısında kılları zaten bı şekilde alırsın falan memelerinle de barışık ol valla altı sene olcak kocam ne hallerimi gördü ben böyle çekindigimde bende sanki aşırı kaslı harika vücutlu aktör oyuncu falanmiyim diyor bende değilsin aynen diyorum geçinip gidiyoruz çok şükür

"Küçük meme daha guzeldir" diyenlerde genelde destekli sütyen kullanirlar anlamadim valla ben

"Küçük meme daha guzeldir" diyenlerde genelde destekli sütyen kullanirlar anlamadim valla ben
yok bence genelde buyuk memeliler kucuk meme daha guzeldir der cunku buyuk memelerle yasamanin zorlugunu bilirler. :) destekli sutyen kullanmak da bir tercihtir.

insana kendisinde olmayan sey daha iyiymis gibi geliyor, ozeniyorsun yani dogal bir sey.

memelerı buyutmek demode oldu artık tam aksıne daha kıbar mınyon olmak dişi dişi duruyor

yanı aklınızda canlandırın nadıde sultan gıbı memeler mı daha ele avuca gelen memeler mı hangısı daha guzel durur gercekten bır dusunun
kas yapısı baglarınız dokularınız o memeyı tasıyacak kapasıtede demek kı bosuna buyutup bel agrısı yapmayın kendınıze
ha dersenız kı sıvılce kadar 75 bıle dolmuyor estetık acıdan mutlu degılım o zaman derım kı onemlı olan sızın mutlulugunuz olursunuz estetık ama suan oyle bı durum yok anladıgım kadarıyla

lazere devam etmenız gerektı evde ıpl alıp devam edın bence buyuk konfor kendınızı daha rahat hıssedersınız boylece

dogru ınsan kendısınde ne yoksa onu daha cok ıstıyor

buyuk gogusluyum bel agrısı yapıyor yattıgımda (genelde sutyensız yatarım) bırgun agzımın ıcıne gırıcek ve bogularak ölucem dıye tırsıyorum

dusunsenıze haberlerde manset zavallı genc kadın uykuda kendı memesı tarafından bogularak öldu dıye
kosmak ezıyet evde egzersız yapıcam hoplamalı hareketler var sporcu sutyenıne ragmen tutarak hoplamak zorunda kalıyorum

buyuk memenın nesı sevılır anlamıyorum yazın sıcaklarda ayrı dert spor yaparken ayrı dert habıre toparlayacı sutyen almak zorunda kalıyorsunuz onlarda kıyafet altlarında sık durmuyor
sırtı acık abıye gıyemıyorum asla cunku sutyensız bırsey gıyemıyorum asagı dusecekmıs gıbı agırlık bel agrısı falan

cok ısterdım daha ufak olmasını

Beni boğacak derecede olmasa da bir tık büyük olsa iyi olurdu diyorum ben. Ama o "bir tık" için bicak altina yatmaya gözüm yemedi doğrusu.
Dediginiz gibi sivilce kadar degillerse ve asiri bir sarkiklik, aşiri bir asimetri yoksa sirf buyuk olsun diye ameliyat riskini almaya değmez gibi geliyor bana.

benim de vucuduma gore buyuk ama beni bogmazlar simdilik

ben de kiyafetten yana dertliyim. mezuniyetimde bir abiye giydim aslinda cok da guzeldi ama simdi fotograflara bakarken utaniyorum cunku benim bulundugum butun fotograflarin ana temasi meme olmus surekli de elbiseyi cekistiremeyecegime gore dikkat edemedigim anlar da olmus yani ve fotograflar “yassy’nin memeleri ve digerleri” temali hep. hala sinirim bozuluyor ajsjdhskdhsjshs

ben cok cok kucuk de istemezdim tabi ama dedim ya insan kendisinde ne yoksa onu daha cok begeniyor bazi durumlarda.

Göğüslerin sarkıksa spor yap göğüs toparlanır
Benimde küçük ama dik bence daha iyi böylesi terlemiyor kötü kokmuyor her zaman temiz
Kılların içinde jilet vurma bence daha kötü olur
Ayrıca nişanlın göğüslerinin küçük olduğunu anlamıştır. Kıllarını da fark etmiştir sorun yapma
Nişanlının fiziki özellikleri nasıl çok uzun boylu manken gibi falanmı

arkadaslar evlenınce nasıl buyuyuor meme ya ? allah askına oyle bırsey mumkun mu bu
cıcek mı kı ılgı gorunce buyusun

hamılelıkte de sut doldugu ıcın buyuyor bırde onun sutu cekılmıs halını dusunun lahmacundan hallıcee beeyyylee asagı sallanıyor memeytolar

Teşekkür ederim yorumlarınız için

Acaba belim incelse daha büyükmüş gibi durur mu? Ya da belimi incelteyim derken memeler komple kaybolur mu? Belim pek ince değil çünkü, hafifte göbek var. Acaba bu vücutta mı çok küçük görünüyorlar diyorum.

tabıkı bel ınceyse daha buyuk durur :) sız bele calısın hem bel ınceltmek cok daha kolay kısa surede de sonuc verır

Reklam yapmak maksadıyla yazılmamışsa Philips Lumea diye yazmakta sakınca yok, her marka yazanın değil, reklam yapmak için yazanların ensesinde bitiyoruz
Tamam Mune hanım teşekkür ederiz ban korkusuna satış sitelerini bile baş harflerini yazıyoruz

Evde kullanılan epilasyon lazer cihazını kullanabilirsin. En kötü sir ağda kullan bende baya azalma olmuştu. Onun dışında gögüsler anca kilo alınca, silikon yaptırınca ve gögüs kaslarını çalıştırdıkça biraz büyür. Ben 60 kiloyken gögüslerim 90 bedendi. Kilo verince 80 bedene düştü spor yaptıkça da toparlandı.

Biz kadınlar cok takıyoruz bu konuyu. Erkekler hic takmıyor. Acaba erkekler de ben kıllıyım, göbekliyim ya beni beğenmezse diyorlar mıdır. Beğenen böyle beğensin yani. Önceki sevgilime sorardım hep (cok salakmısım ) kendisi kıl yumağıydı. O hic demezdi yani ya beğenmezsen diye. Sacmalık. Kıl konusu bence cözülür. Küçük meme konusu da bence siz kendinizi beğenmiyorsanız sorun edilecek bir konu bir erkek icin sorun edilecek bir sey değil bana göre

Sakın yaptırma canım o ince tüyler kalımlasiyo. Sarartma değil ama saç açıcı yada sarı boya ile boyamanı tavsiye ederim. Ben bi kaç kere ağda yaptım inan o incecik tüyler baya baya siyahlasti
Peki ayda kaç kere yapmak gerekiyor? Benimki kıl değil de siyah tüy şeklinde . Yüzüme sarartici yapıyorum bir haftada siyahlasiyor tüyler yine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…