Herkese iyi akşamlar
Evlilik hazırlığındayım, bu süreçten çok keyif alıyorum, mutluyum, nişanlımla da ailelerimizle de aramız gayet iyi. Her şey iyi olmasına rağmen kendi kendimi çok huzursuz ediyorum.
Vücudum epey kıllı, hormonel bir problemim yok. Orjinal buz lazere gittim bir dönem de alexandrite.. 12+2 seans. Gittiğim yere çok güveniyorum çünkü tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar. Bittikten sonra bende de ilk 5-6 ay mis gibiydi fakat sonra tekrar eskisi gibi tüm kıllar çıkmaya başladı. Tekrar hormon testi için gittim, doktor hormonlarımda hiçbir sorunun olmadığını, bazı bünyelerde lazerin böyle kısa vadede etkili olabileceğini söyledi. Tekrar gideceksem hamilelikten sonra gitmemi önerdi. Ki arkadaşlarım hala mis gibiler, kıl tüy yok. Haliyle şimdi ağda jilet idare ediyorum. Ama sonrasında da cildim hassas olduğu için pütür pütür bir vücut, batıklar.. pürüzsüz bir cildim asla yok. belim ve göbeğimde bile kıl var.
Hadi bunu geçiyorum. Küçük memeler.Küçük olsa sadece bir nebze, küçük olmasına rağmen hafif sarkık. Çatlaklarımla barışabildim bi. Onlara da kesin çözüm yok zaten.
Çok uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın, kimseye anlatamadığım için sizlere içimi dökmek istedim.
Kısacası sırf bu sebeplerle evlilikten soğuyorum. Diyorum hep nasıl uğraşacağım bu kıllarla, beni o hallerimle de elbet görecek. Ya da o küçük sarkık memelerle nasıl öz güvenli olacağım ilişkide? Nasıl soyunacağım, arkasını mı döndüreceğim sürekli. Ya da hiç eğilmeyecek miyim. Aklım hep sanki orada olacak. (Maddi açıdan şu an çok sıkışığım, ileride estetik düşünüyorum)
Benim gibi olanlar var mı? Daha sonra bu hisler geçiyor mu? Saçma belki ama çok huzursuzum.Okuduğunuz için teşekkür ederim.
yok bence genelde buyuk memeliler kucuk meme daha guzeldir der cunku buyuk memelerle yasamanin zorlugunu bilirler. :) destekli sutyen kullanmak da bir tercihtir."Küçük meme daha guzeldir" diyenlerde genelde destekli sütyen kullanirlar anlamadim valla ben
Yanında nasıl soyunacağım arkasını mı döndüreceğim derken adam ev arkadaşın değil. Aynı yatakta çıplak seviştiğin adama üzerini giyinirken arkanı dön mü diyeceksin?Nasıl soyunacağım, arkasını mı döndüreceğim sürekli. Ya da hiç eğilmeyecek miyim.
yok bence genelde buyuk memeliler kucuk meme daha guzeldir der cunku buyuk memelerle yasamanin zorlugunu bilirler. :) destekli sutyen kullanmak da bir tercihtir.
insana kendisinde olmayan sey daha iyiymis gibi geliyor, ozeniyorsun yani dogal bir sey.
dogru ınsan kendısınde ne yoksa onu daha cok ıstıyor
buyuk gogusluyum bel agrısı yapıyor yattıgımda (genelde sutyensız yatarım) bırgun agzımın ıcıne gırıcek ve bogularak ölucem dıye tırsıyorum
dusunsenıze haberlerde manset zavallı genc kadın uykuda kendı memesı tarafından bogularak öldu dıye
kosmak ezıyet evde egzersız yapıcam hoplamalı hareketler var sporcu sutyenıne ragmen tutarak hoplamak zorunda kalıyorum
buyuk memenın nesı sevılır anlamıyorum yazın sıcaklarda ayrı dert spor yaparken ayrı dert habıre toparlayacı sutyen almak zorunda kalıyorsunuz onlarda kıyafet altlarında sık durmuyor
sırtı acık abıye gıyemıyorum asla cunku sutyensız bırsey gıyemıyorum asagı dusecekmıs gıbı agırlık bel agrısı falan
cok ısterdım daha ufak olmasını
benim de vucuduma gore buyuk ama beni bogmazlar simdilikdogru ınsan kendısınde ne yoksa onu daha cok ıstıyor
buyuk gogusluyum bel agrısı yapıyor yattıgımda (genelde sutyensız yatarım) bırgun agzımın ıcıne gırıcek ve bogularak ölucem dıye tırsıyorum
dusunsenıze haberlerde manset zavallı genc kadın uykuda kendı memesı tarafından bogularak öldu dıye
kosmak ezıyet evde egzersız yapıcam hoplamalı hareketler var sporcu sutyenıne ragmen tutarak hoplamak zorunda kalıyorum
buyuk memenın nesı sevılır anlamıyorum yazın sıcaklarda ayrı dert spor yaparken ayrı dert habıre toparlayacı sutyen almak zorunda kalıyorsunuz onlarda kıyafet altlarında sık durmuyor
sırtı acık abıye gıyemıyorum asla cunku sutyensız bırsey gıyemıyorum asagı dusecekmıs gıbı agırlık bel agrısı falan
cok ısterdım daha ufak olmasını
Benimde. Evlenince büyür dediler ama birşey olmadı. Hamilelikten sonra büyür diyorlar. O zamanda büyümezse umutlarımı çöpe atıcamNasıl oldu yaa benim halen 75
tabıkı bel ınceyse daha buyuk durur :) sız bele calısın hem bel ınceltmek cok daha kolay kısa surede de sonuc verırTeşekkür ederim yorumlarınız için
Acaba belim incelse daha büyükmüş gibi durur mu? Ya da belimi incelteyim derken memeler komple kaybolur mu?Belim pek ince değil çünkü, hafifte göbek var. Acaba bu vücutta mı çok küçük görünüyorlar diyorum.
Reklam yapmak maksadıyla yazılmamışsa Philips Lumea diye yazmakta sakınca yok, her marka yazanın değil, reklam yapmak için yazanların ensesinde bitiyoruzReklam olarak vermek yasak galiba reklama girmiyor herhalde böyle yazınca bi öğrenemedik site kurallarını
Tamam Mune hanım teşekkür ederiz ban korkusuna satış sitelerini bile baş harflerini yazıyoruzReklam yapmak maksadıyla yazılmamışsa Philips Lumea diye yazmakta sakınca yok, her marka yazanın değil, reklam yapmak için yazanların ensesinde bitiyoruz
Biz kadınlar cok takıyoruz bu konuyu. Erkekler hic takmıyor. Acaba erkekler de ben kıllıyım, göbekliyim ya beni beğenmezse diyorlar mıdır. Beğenen böyle beğensin yani. Önceki sevgilime sorardım hep (cok salakmısımHerkese iyi akşamlar
Evlilik hazırlığındayım, bu süreçten çok keyif alıyorum, mutluyum, nişanlımla da ailelerimizle de aramız gayet iyi. Her şey iyi olmasına rağmen kendi kendimi çok huzursuz ediyorum.
Vücudum epey kıllı, hormonel bir problemim yok. Orjinal buz lazere gittim bir dönem de alexandrite.. 12+2 seans. Gittiğim yere çok güveniyorum çünkü tüm arkadaşlarım çok memnun kaldılar. Bittikten sonra bende de ilk 5-6 ay mis gibiydi fakat sonra tekrar eskisi gibi tüm kıllar çıkmaya başladı. Tekrar hormon testi için gittim, doktor hormonlarımda hiçbir sorunun olmadığını, bazı bünyelerde lazerin böyle kısa vadede etkili olabileceğini söyledi. Tekrar gideceksem hamilelikten sonra gitmemi önerdi. Ki arkadaşlarım hala mis gibiler, kıl tüy yok. Haliyle şimdi ağda jilet idare ediyorum. Ama sonrasında da cildim hassas olduğu için pütür pütür bir vücut, batıklar.. pürüzsüz bir cildim asla yok. belim ve göbeğimde bile kıl var.
Hadi bunu geçiyorum. Küçük memeler.Küçük olsa sadece bir nebze, küçük olmasına rağmen hafif sarkık. Çatlaklarımla barışabildim bi. Onlara da kesin çözüm yok zaten.
Çok uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın, kimseye anlatamadığım için sizlere içimi dökmek istedim.
Kısacası sırf bu sebeplerle evlilikten soğuyorum. Diyorum hep nasıl uğraşacağım bu kıllarla, beni o hallerimle de elbet görecek. Ya da o küçük sarkık memelerle nasıl öz güvenli olacağım ilişkide? Nasıl soyunacağım, arkasını mı döndüreceğim sürekli. Ya da hiç eğilmeyecek miyim. Aklım hep sanki orada olacak. (Maddi açıdan şu an çok sıkışığım, ileride estetik düşünüyorum)
Benim gibi olanlar var mı? Daha sonra bu hisler geçiyor mu? Saçma belki ama çok huzursuzum.Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Peki ayda kaç kere yapmak gerekiyor? Benimki kıl değil de siyah tüy şeklinde . Yüzüme sarartici yapıyorum bir haftada siyahlasiyor tüyler yineSakın yaptırma canım o ince tüyler kalımlasiyo. Sarartma değil ama saç açıcı yada sarı boya ile boyamanı tavsiye ederim. Ben bi kaç kere ağda yaptım inan o incecik tüyler baya baya siyahlasti