Kıllı vücut, küçük meme ⏭ evlilik 🍃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıldı küçüktü adamın aklına sakın böyle şeylerden konuşupda bulandırmayın erkekler pek öyle şeylere bakmaz 4 çoçuğum var hala 75 şim

İnsanlar evlenmeden mutlaka bi yaz tatili yapmalı, tercihen uzun tabi ama olmuyorsa günü birlik olsun bizim olsun derim her zaman. Dürüst bi bikinyle ortalama bi halinizde makyajsız cıkacaksınız adamın karşısına. O da sweatshirtlerin, bol tshirtlerin arasına gömdüğü göbüşü, güneşte ahenkle parlayan kıllarını serecek önünüze. Herkesin vücudu ile ilgili özgüvensizlikleri uzanacak kızgın kumlara.

Sonra herkes hem kendiyle hem karşı tarafın kusurları ile barıştıysa, ikiniz de mutluysanız mesele yok. Ki zaten aşık olmanın güzel yanı hormonlar sagolsun baktıgınızla gördügünüzün aynı olmaması

Yok ama siz adamın kıllarına lazer epilasyon merkezi sahibi gibi tiksintiyle bakıyorsanız ya da adam zihninde memelerinize meyve cetvelinde not veriyorsa zaten evlenmeyin, salın o ilişkiyi gitsin.

Evde lazer aletleri epey ise yariyor, ben duzenli kullanmiyorum ama cok azaldi, kalanlar cok ince ,gorumuyor bile. Gogus konusunsa yorum yapamayacagim, cok rahatsiz oluyorsaniz ilerde estetik yaptirabilirsiniz. Sporla kucuk gogusler daha gogusler dik gorunuyor, internette nasil spor yapacaginiza dair videolar var. Bence kucuk gogus daha iyi gorunuyor. Belki evleneceginiz kisi de öyle dusunuyordur.

Yıkıldım şuan. Yeni lazer anlaşması yaptım. Ne demek 5 6 ay sonra tekrarlanması... Oyle umutluydum ki.

Erkekler sanki çok mu mükemmel Allah aşkına. Kendi kendini sev. Kimse mükemmel değil...benim de küçük memintalar. 75-80 arası bişey. Belki 80 bile yok ayrıca göbeğim ve belimde tüyler var. Ağda yapıyorum ara ara. Kocam da bir şaheser değilse ben neden olayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…